רגע של יאוש

אוסנת123

New member
רגע של יאוש

כפי שרשמתי בשרשור המסעדות הנלוות לצימר - לא ממש מסתדר לי... מחפשת כעת המלצות לצימרים בצפון... במיוחד לכאלה שלא מעלים מחירים באמצע מבצע... בכל אופן - מחפשת צימר לסופ"ש שמאפשר לילה אחד בלבד ולא מינימום שניים, עם ג´קוזי זוגי בחדר ופינוקים כמקובל. אם המחיר סביר אז בכלל יהיה שגעון. באופן כללי אני מחפשת באזור ראש פינה המורחב אבל פתוחה להצעות. אשמח להמלצות!!!

רחלילי

New member
אסנת

הרבה מקומות באמת מתעקשים על שני לילות. לדעתי אם תחכי לכמה ימים לפני תוכלי לברר אם אפשר רק לילה אחד עדיף להם לילה יחיד על פני כלום, לדעתי. אני לא בטוחה כמה כל הצימרים תפוסים כעת, לאנשים באמת אין הרבה כסף לזה. שווה לעשות סבב מקומות יש ברשת המון שתוכלי לחפש דרכם ולשאול. זה אומר סבב טלפונים של איזה שעתיים אבל בסוף תדעי איפה את עומדת. מקווה שתוכלי למצא ובמהרה. רחלי.

אולי זה יעזור? או סתם יעניין מישהי?

לנו כרגע אין תקציב - אבל זה נשמע נורא נחמד...

Hadar p

New member
אולי תכנסי לאתר וויקאנד ותנסי שם

לראות מה מוצא חן בעינך?

תוכי

New member
את יכולה

להתקשר לחברת "רעיונית" שישלחו לך שוברי נופש בהנחות למשל יש מולי שובר לינה+ ארוחת בוקר לזוג לשני לילות בסוף השבוע או לינה + ארוחת בוקר לזוג באמצע שבוע ב- 599 ש"ח מס´ הטלפון שלהם 03-9223392 או שיש שובר של פחות כסף 399 ש"ח 2 לילות + ארוחת בוקר

אמיקה

New member
ירדנו ממנות?

יש אחד מעולה (!) במתת, כל הפרטים בספר "פינת חמד" של אלישבע זלצר, אם תרצי - בערב אני אשלח לך פרטים (אני לא בבית מן הסתם כרגע..). ממש מעולה, זול יחסית ומפנק

אוסנת123

New member
ירדנו לגמרי...

בינתיים דיברתי עם החברה שמארגנת את ההזמנה עבורי וסיפרתי להם מה היה אתמול על בעלת הצימר. הם לקחו לתשומת ליבם שאמרו שידברו איתה להסביר שזה לא מקובל וכו´... בכל אופן - ירדנו מהצימר הספציפי. אשמח לקבל את הפרטים על הצימר המדובר במתת, לצערי אין לי את הספר.

למעלה