רגע של חולשה

VinceCarter

New member
רגע של חולשה ../images/Emo10.gif

זהו הקיף הכי נוראי שהיה לי בכלל בכל 23 שנות החיים, אני כבר חודש שיושב בבית ולא יוצא הרבה למעט משחקי כדורסל פעם בחודש..רוב החברים שלי נסעו לחו"ל(ואין לי הרבה חברים) והשאר עובדים מבוקר עד ערב, כמה נסעו אפילו לקרובים וכל זה... אין לי מי לבלות ערבים מין הסתם, לא היית לי חברה כבר הרבה זמן(קשה להודות בזה אבל זה נכון)..לפעמים אני מרגיש עד כדי משעומם שבא לי לקפוץ מקומה ראשומנ(או משניה-קשה להבחין באיזו קומה אני גר...).. כל יום TV או מחשב..הביעה היא כנראה היא יכולת התחלה עם אנשים או מהשהו כזה... אני בטוח שיש עוד אנשים כאלה שמבלים בבית רוב הזמן ולא יודעים מה לעשות, משועמם עד כדי כדי שיש הרגשה שיש להתבאד מיד... שום תוכנית לא עולה לראש.. ..אני יכול לכתוב פה ספר שלהם על הבטים שליליים אבל אני חושב שזה מספיק, אין בכוונתי לדכע פה אנשים ולהדביק אתם במחלת השעמום שלי.. טוב, עכשיו אני מרגיש טוב יותר, לא עד כדי כך, אבל טוב יותר לאחר פריקת אבן מהלב. עוד הרעה: חבל לא חושבים לבנות מרכז העיר או התנחלות של מעלה אדומים, תקראו לזה איך שאתם רוצים, זה היה כיף אם היו בונים מרכז עיר כטן עם חנוייות כזה שדומה למרכז הירושלים. בלי רכבות כמובן
אני לא ממש מאמין שמיששהו יגיע לשורה הזאת..בכל זאת אני שומר תיקווה לחיי טוב יותר(ואני לא מתכוון לחיים שלאחר מוות).(ואני לא דתי) ביי לכולם ותרגישו טוב עם עצמכם. חיים יש רק פעם אחת.

amircx

New member
אחי אם אתה רוצה חברה

תבוא אלינו לכיכר ספרא יש הרבה חבר'ה נחמדים !

VinceCarter

New member
../images/Emo9.gif, כיכר סיפרא? מה יש שם חוץ

מהעירית י-ם? ואילו מין חברה נחמדים? רציתי להזכיר, שהשם שבחרתי להודעה ראשונה לא הייתה מוצלחת, הייתי קורא לזה יותר מדויק כ"רגע של חרדה עצמית"

amircx

New member
תבוא אני דן רפי טל וסנאגל ../images/Emo24.gif

נכון סנאגל נארח לו אחלה מקום?
הה

VinceCarter

New member
תודה רבה , אני אחשוב על זה...

אבל לא הבנתי, מה יש בכיכר סיפרא?

VinceCarter

New member
אילתוש? את גם כמו במצבי?

איך זה יכול להיות? את בת רק 15, יש לך חופש יש לך אנשים מביה"ס שאתם את יכולה להסתובב כל הזמן, בשכונה שבה את גרה..אני די בטוח שרובם לא עובדים... אבכל מקרה זה יכול להיות, אך אני מאמין שזה לא ככה אצלך, זה המצב שנוצר לרוב הזמן לאחר צבא...או בזמן הצבא.. אולי אני טועה בגדול, אך שימי לב שאין בי רצון לפגוע בך... תרגישי טוב
ואני צריך לחשוב מה לעשות עם הזנה שקיבלתי בו. מצד אחד אלו אנשים שאני לא מכיר(סליחה מראש) ואני מפחד להגיע(בזמנים האלו אי אפשר לדעת מה יקרה), מצד שני אני רוצה להכיר אנשים נחמדים :) וקצת להסתובב איתם.. אך בזמן האחרון אני נתקע ברוב אנשים שהם שונאים או לא אוהבים את אלו שבאו מארצות אחרות, במקרה שלי, אני באתי מרוסיה. כל הזמן אומרים(אין רבים כאלה) "תתחזור לרוסיה" ו"הנה רוסי"..אולי באתי מרוסיה, יש לזכור שאין לי אזרחות רוסית כמו לכל אחד אחר שבא משם, ואין לי שום קשר עם רוסיה, ולפיכך אניני רוסי עוד. ואני יהודי גאה שבא לארץ אחרי הגלות של 2000 שנה.... ממממ...יש לי רק 3 חחברים רוסים, בעצם 2 והשלישי מארגטינה :), כל השאר ידידים וברים נולדו בארץ... ביי...ושוב, ילתושי, תרגישי טוב

TalKz

New member
אחי תן לי לתת לך טיפ

תשב ותחשוב על תחביב שתמיד רצית לעשות, אבל אף פעם באמת לא אמרת וואלה.. אני יעשה בכל אופן אם זה לנגן על איזה כלי, אם זה לשחק טניס, ללכת למכון כושר, וכו ככה אתה תוציא את עצמך ממעגל השיעמום, וקרוב לוודאי שאם יש לך תחביב אז יש עוד הרבה אנשים שיש להם את התחביב הזה וככה לאט לאט יהיו לך חברים (מכון כושר, אנשים במכון, נגיגה- כל המוזיקאים אחים ... טניס.. האנשים בטניס וכו) בהצלחה גם לי היה נורא משעמם לפני שנתיים, עד שגיליתי את התופים

VinceCarter

New member
גם אני אוהב את תופים, בהבדל קטן

אני לא יודע לתפתף עליהם, אני קצת מתעסק עם טרבוקה.. אבל לא כמו המקצוען, סתם, בשביל לפרק את זעם או כעס או שמיחה.. בכל מקרה דבר שבאמת רציתי לעשות זה לנסוע לחו"ל, אבל זה לא יקרה רק משום שאין לי כסף אפילו לכרטיס לכיוון אחד. בכל מקרה עוד מאט ניראה לי שאלך לחדר כושר ובריכה. והרבה כדורסל... טוב. אם אתם מכירים את מעלה אדומים, יודעים שקשה למצוא חברה המתאימה לגילי, רק משום שמעלה אדומים מפורסם בכך שהוא "עיר הנוער", כלומר 97 אחוז הם נוער עד גיל 18... טוב. אני מתפלל יום יום שאני אצא מדיכעון השעמום הזה
בייי שוב, עד ההודעה הבאה.

אילתושי

New member
בנות 15 הן לא בהכרח נערות מאושרות

חוץ מזה שאני כבר בת 16... באוגוסט אני אהיה. אז בחופש - משעמם. נכון שזה עדיף על ביצפר, אבל משעמם לי. אין לי חברים מביצפר, וגם לא ב"שכונה" שבה אני גרה (זה יישוב ולא שכונה). חוץ מזה שי אפשר להסתובב בחוץ כי נורא חם כל היום.

VinceCarter

New member
דבר ראשון, מזל טוב

על כך שתהי בת 16 באוגוסט. דבר שני, היצפר זה יותר קרוב לי-ם מאשר מעלה אדומים. לא?

אילתושי

New member
תודה

לא הבנתי את השאלה שלך. מה הקשר ביני ובין מעלה אדומים? אני גרה בצור הדסה. ולמדתי בעין-כרם, שנה הבאה באומנויות.

Snakebite

New member
בטח, בעמדה המרווחת שלי, יא ../images/Emo163.gif

תבוא יהיה קטעים, ימבה אריות וכל מיני מרעין בישין.. חכה אמיר, ככה אתה מזמין אנשים להיכל שלי בלי למלא טופס בקשה..

amircx

New member
בחיים לא

אני לא רוצה לראות אותך , לא את המחשב שלך וברור שבטח שלא את התוכנה המעצבנת של האצבע שלך!!!!!!

למעלה