רגע של ווידוי

רגע של ווידוי../images/Emo11.gif

שלום ברווזים! איך חופשת הפסח שלכם? נהנים אה? נהנים? גם אני נהנתי. אבל קרה משהו לא נחמד
כבר למעלה משלושה שבועות (לא- אני לא מגזימה) אני וחברות שלי תיכננו לצאת בפסח להופעה של ברי סחרוף. הכל מתוכנן, הכל טוב ויפה. כמה חיכיתי לרגע הזה, חסכתי כסף (לקח הרבה זמן) שמרתי את הגרון שלי (כדי לצרוח בהופעה) הכל טוב ויפה. הכל מושלם. הופעה של ברי סחרוף- לא מעניין אותי שומדבר אני את ההופעה הזאת רואה ותאכלו חרא! שנייה אחרונה, אנחנו כבר בדלת, נכנסנו לרגע לאתר של בארבי.....אני אפילו לא יודעת למה. פתאום זה נחת עלינו. זה היה שם. באותיות מכוערות אדומות בכתב אריאל: "15.4- הופעה של ברי סחרוף- כל הכרטיסים נמכרו" עולמי התמוטט. שקעתי עמוק בסמים ואלכוהול. שבוע אחרי זה אושפזתי באברבנל ומה אנחנו לומדים מכל הסיפור הזה? אל תיכנסו לאתר של הבארבי לפני הופעות, זה מביא מזל רע וזה היה הווידוי השבועי שלנו. הישארו עימנו גם לפעם הבאה. ותודה שטסתם- ברווז

אז תבואי להופעה של ברי במוצ"ש 26\4

זה בפורום בב"ש. זה לא כזה רחוק, ויהיה ממש אחלה. אנשים טובים.

עטלף77

New member
אני הייתי במצב דומה ../images/Emo26.gif

חייל שבוז חוזר אחרי יומיים וחצי (
) בשטח, נכנס לחפש איזו הופעה לחופש הגדול (4 ימים זה המון זמן) ורואה שברי היום (אז) בבארבי
מיד מתחיל סבב טלפונים כדי למצוא מי יבוא בכזאת התראה קצרה... בסופו של דבר הפור נפל על ידידה שחזרה מהצבא באותו יום. סיכמנו לדבר בערב אחרי ששנינו נשלים שעות שינה. אנוכי קמתי (עצמי ניערתי) והתקשרתי אל הגברת אולם היא לא ענתה באף אחד מפלאפוניה. אחרי התלבטויות רבות החלטתי ללכת להופעה לבד ויהי מה. לאתר של הבארבי נכנסתי כדי להדפיס את התלוש הידוע ומה עיני רואות? כל הכרטיסים נמכרו ססססססעמק...

yuli c

New member
נראה לי...

שזה קרה כמעט לכולנו. זה מבאס לאללה אבל תחשבי שזה יותר באסה להגיע לשם ולגלות שאין כרטיסים. אגב גם לי קרה ממה לא מזמן, נורא רציתי ללכת להופעה של ברי בבארבי בכפר סבא. העיקר שיכנעתי את ידיד שלי שיבוא איתי וקבענו שבגלל שהוא גר די קרוב לשם שהוא ילך יותר מוקדם ויקנה כרטיסים ושאני אבוא יותר מאוחר. הקיצר התארגנתי והכל וכמה שניות לפני שעמדתי לצאת מהבית הוא מתקשר לאמר לי שנגמרו הכרטיסים... אני אומרת לכם שקעתי בבאסה היסטרי. אבל עזבו זה קורה לכולנו...

למעלה