רגע של גאווה

Welsh

New member
רגע של גאווה

חזרתי היום הביתה, פתחתי את הדלת ואני רואה את אח שלי הקטן בן ה9 שוכב על הספה בסלון ומקשיב ברדיו לתוכנית של הביטלס ב88. הממזר מפתח טעם טוב
יש המלצות לאיזה אלבומים כדאי להביא לו? חשבתי על 'נשמת גומי' , 'הצילו' או 'עם הביטלס'... וסליחה לבוס, אני יודע שנמאס לך משרשורי הביטלס\פ"פ.

wawadhani

New member
כל הכבוד לך

בכל פעם שאחיי הקטנים משפרים את טעמם במוזיקה אני טופחת לעצמי על הכתף
כבר חשבתי להמליץ לך על כל האלבומים שאני אוהבת, אבל אז נזכרתי שה"עולל" רק בן 9, לכן הכי נראה לי שכדאי פשוט להתחיל איתו מההתחלה וכל פעם להוסיף עוד משהו עד שאפשר יהיה כבר להושיב אותו לראות את כל האנתולוגיה ו let it be... שיתבגר איתם, שיתחיל כמו שהם התחילו ויראה את ההתפתחות. כמובן שאחרי שהוא שומע אלבום שיצא עליו סרט אפשר גם להראות לו אותו. טוב, האמת שזה כבר נשמע כמו משהו לימודי, אבל הוא עוד עלול למצוא את עצמו נהנה מהעניין אגב, נראה לי שבכל שרשור ביטלס שהיה מאז הצטרפתי לפורום השתתפתי, מה שמראה שאני דיי נהנית מהעניין... אז בוס, קבל גם את התנצלותי

אני לא הייתי נותן אלבומים שלמים

תן לו אוספים שתכין/קיימים שיהיו בהם שירים שהוא יזהה ושירים שאתה תוסיף ולא יהיו רחוקים מאוד ממה שהוא מכיר אבל כן יפתחו או יובילו אותו למשהו אחר. מנסיון (עם בני 19 ולא 9 אבל למי אכפת) אנשים נוטים להפתח למוזיקה ולהיות הרבה יותר נכונים להתאמץ להקשיב ולאהוב אם הצליל לא מאד שונה ממה שהם מכירים ואם הם מזהים ואוהבים חלק מהשירים.

Welsh

New member
את האלבום האדום הוא שמע כבר בעבר

מי שנוסע איתי באוטו נאלץ לשמוע
לכן חשבתי כבר על להעביר אותו לאלבומים שלמים מוקדמים כגון with the, help, hard day's... אבל על להכין לו דיסק אוסף משלי זה רעיון שלא חשבתי עליו, תודה

melancholy man

New member
ומשהו להתחיל

עשיתי עכשיו איזה אוסף קטן, שנוסה בהצלחה על ילדה מקסימה בת 11, שרקדה וצחקה עם השירים, אז הנה ההצעה שלי להתחלה, אחרי אפשר להמשיך עם ההצעה של wawadhani 1. The Beatles - Magical Mystery Tour (2:47) 2. The Beatles - Love Me Do (2:19) 3. The Beatles - Norwegian Wood (2:03) 4. The Beatles - Ticket to Ride (3:08) 5. The Beatles - The Continuing Story of Bungal (3:13) 6. The Beatles - Not A Second Time (2:04) 7. The Beatles - Something (2:59) 8. The Beatles - Things We Said Today (2:35) 9. The Beatles - Being For The Benefit Of Mr. K (2:35) 10. The Beatles - The Fool On The Hill (2:56) 11. The Beatles - Mean Mr Mustard (1:06) 12. The Beatles - I'm A Loser (2:29) סה"כ חצי של ביטלס, מדליק, מקפיץ מוזר לפעמים ועובד טוב בגילאים 6 עד 600, תבלו..

Welsh

New member
קצר עשית את זה../images/Emo13.gif

חוץ מ3 שירים שאני אשנה ועוד 10 שאני אוסיף, נראה לי שזה יהווה בסיס טוב לקרציה הקטן, זה וhelp.

melancholy man

New member
אוקי כלל חדש בפורום

את לא קוראת לי בוס!.
זה בסדר, אני לא חושב שיגיע יום שבאמת אתעייף מביטלס, ההיפך, זה חמוד.

LEATHER REBEL

New member
יש לך אח קטן עם טעם טוב

לי יש אח קטן... אמנם הוא כבר בן הרבה יותר מ 9 אבל מגיל צעיר מאד הוא פיתח גישה של "אפילו אם זה מפורסם המחץ, אם זה לא הצליח עד עכשיו לחלחל אלי אז זה כנראה כבר לא יחלחל אלי אף פעם". הגישה הזו נשמרת אצלו בקנאות עד היום. נו טוב, הוא היה מפקד בצה"ל... מה אתם מצפים? ולמלנכולי: לא מעניין אותי מי יתעצבן מזה, יש לי זכות להביע דעה על אחי הקטן... ומי שלא מסכים אז שיסתלק מכאן לפורום של דיקטטורים צבאיים.

garcia

New member
יה וראדי איזה סופגניה

רק היום בבוקר ניגבתי את האבק וקורי העכביש ואפילו גירדתי כמה נקודות שחורות של חרא של זבובים מעטיפת הפלאסטיק של האלבום הכפול של ג'ורג' האריסון Live in Japan שהוקלט ב-1992 או ב-1991. מייד ניגנתי את הטראק Something ונתתי לצלילי ה-Intro של הגיטרות של קלפטון והאריסון למלא את חלל הבית. ג'ורג' האריסון לא ממש הופיע מאז מסע ההופעות האחרון שלו ב-1974. אחרי שיכנועים רבים מצד אריק קלפטון, ג'ורג' האריסון הסכים לצאת להופיע על הבמה אבל רק ביפן ביחד עם קלפטון ולהקתו. התוצאה היא האלבום הכפול Line In Japan. לא בדיוק המלצה על הביטלס אבל המלצה חמה מאד על האלבום הזה. איכות נהדרת, בחירת שירים מעולה ועבודה טובה של קלפטון ולהקתו (וכן יש באלבום הזה את While My Guitar Is Gently Weeps). כשג'ימי הנדריקס נשאל בראיון משותף עם מאדי וואטרס מה הוא חושב על האלבום הזה הוא ענה במסטוליות "Man, it left a smokin' crater on my mind" מאדי ענה אחריו "I don't know about crater but this pot that we smoked before was mind blowing".

bibi50

New member
סופגניה מאד נדירה ../images/Emo7.gif

אני מחפש אותו כבר שנים ומה שמוזר הוא שדווקא את הסידי הזה חברת התקליטים גנזה !!! לפני שנה או שנתיים יצא ה SACD אולם הסידי ממשיך להיות נפקד מהחנויות. מענין מה ההסבר לכך

Welsh

New member
זה נשמע כמו משהו שהוא יותר בשבילי

תודה
ד"א, משהו קצת לא מסתדר לי, מתי הנדריקס ת.נ.צ.ב.ה מת?

garcia

New member
השאלה היא

ממתי ג'ימי התחיל לצטט את הדד?
עכשיו שאני בודק באמזון אז באמת האלבום הזה הוא out of print. פעם בשנה שאני בא להמליץ על משהו ובסוף זה יורד מהמדפים? אבל הגירסה של הדי וי די שיצאה נשמעת לי יותר איכותית מהגירסת ה-CD.

למעלה