רגע של אמת.

רגע של אמת.

הייתם מתחתנים עם עצמיכם??? אם הייתם מישהו אחר והיו מכירים לו אתכם, האם הייתם מתלהבים או שחותכים אחרי פגישה אחת???

Corall

New member
אממ......

לאור הדברים שכתבתי על עצמי בכרטיסי האישי... קצת קשה לי לענות על זה. אבללל, אדם כמוני, בשבילי. זה הכי טוב שיש מבחינתי. ומכיון שאין אדם מושלם.. אז בהחלט, הייתי רוצה שתכונות מסויימות בי, לא יהיו קיימות בצד השני. את האיזון הרי חייבים. /tapuzforum/images/emo8.gif שורה תחתונה, מישהו לגמרי שונה ממני או מישהו העתק שלי? ברור שהייתי בוחרת באופציה השניה. [חלום טוב,חלום שלום] /tapuzforum/images/emo199.gif

ברגע של אמת אני מכריזה ש,

אם היתה לי אפשרות להתחתן עם עצמי הייתי עושה זאת בלב קל ושלם. ואם אמצא בחתני רק כמה מהתכונות המסוימות שיש בי אזי בטוחה אני שנחיה בשלוה ושלום. אבל בשביל לאתגר לעצמי את החיים ושיהיו יותר מענינים הייתי מוסיפה או מפחיתה טיפל`ה כדי שיהיה איזון ונשלים אחד את השני. העתק מושלם לא מחייב בהכרח שנסתדר. חחח האמת, השירשור הזה מצחיק אותי במקצת.....

אז ככה

בטוח לא הייתי פוסל על הפעם הראשונה, כי יש בי משהו מרשים כזה שאנשים מסתנוורים ממני בהתחלה, אחרי כמה פגישות והיכרות קצת יותר עמוקה יש מצב שהייתי חותך! או שהייתי מחליט להתפשר קצת, לשתוק ואולי במשך הזמן הייתי לומד אפילו להתאהב בעצמי...

hatam

New member
תלוי

יש פגישות טובות יותר ויש פחות... לבחור - הייתי ממליצה לחטוף בחורה טובה כמוני... למה לא? אני בחורה מאד כנועה חוץ מכל המעלות האחרות, ואני חושבת שבחורה כנועה (איזה ביטוי), זה משהו שכל בחור צריך לחפש. אל תחשבו שאני כמו בובה עושה בדיוק מה שאומרים לי.. ומסכימה לכל דבר, לא! אבל יש לי גמישות רבה יותר מהממוצע. אני מחפשת בבחור דברים קצת שונים, אני מצפה מבחור להיות גברררר ג'נטלמן כזה, עם ביטחון עצמי גבוה - (שלי די נמוך), הייתי רוצה מישהו עוצמתי, יוזמתי - זה ייקל לי מאד על החיים. מישהו עם חכמה קצת יותר משלי, אקיצר - מישהו להסתכל עליו מלמעלה ולהעריץ אותו מאד... אח, אפשר לחפש אבל קשה, כ"כ קשה למצוא...

שומר 23

New member
שלושה דברים..

ראשית זה כאילו שאלה : למי יש כאן ביטחון עצמי.. שנית בשונה מכל אלה שכתבו לפני אז לשם שינוי אני הייתי רוצה להתחתן עם עצמי ללא שום שנויים או שיפוצים.. ככה טבעי.. שלישית: מאושרת את שואלת שאלה שכזו.. זה לא יפה שאת רק שואלת היית אמורה גם לענות !!!

א.אם תתעמק בשאלה בקטע פילוסופי

תגלה כי,זו בעצם השאלה המקבילה ל..."האם אתה שלם עם עצמך והאם את אוהב את עצמך". ב.לו הייתי כזה שטוב במתמטיקה,איזה מהנדס משהו והייתי קצין בחיל הים,איזה סרן משהו, והייתי גבוהה,איזה מטר שמונים משהו, והייתי יפה,איזה רן דנקר משהו, והיתה לי רמה דתית נאותה,איזה רב או משהו, והייתי משעשעת,איזה יצפאן משהו, והייתי עשירה,איזה גאידמק משהו, אז וואלה- יש מצב שהייתי מתחתנת איתי... אבל כמו שאני היום... טוב,גם כמו שאני היום זה בסדר. יש לי נדוניה ממש שווה {מי אמר סט מצעי סאטן של כיתן ולא קיבל???} והפלוסים שלי {פלוס כמה ק"ג מיותרים} שעולים על המינוסים {בחשבון העו"ש}. ואם הייתי מציעה לי נישואים... לא בטוח שהייתי מסכימה... {אין לי פיצול אישיות,אין לי פיצול אישיות,אין לי פיצול אישיות,אין לי פיצול אישיות,אין לי פיצול אישיות...} ובגדול...אני נשואה כבר לעצמי 31 שנה...ורוצה להתגרש ממני... ג.וזה רק כדי להוכיח שאני יודעת להיות גם רצינית... אז אני חושבת שאני אדם טוב.באמת. אבל יש לי עוד דברים שאני רוצה לתקן. דברים שאני לא אוהבת בעצמי ואם אני לא אוהבת ק"ו שמישהו אחר לא יאהב...

שומר 23

New member
אמנם ברור שיש דברים שאני..

צריך לתקן בעצמי.. אבל איך שאומרים לכל אחד יש איזה שריטה אני מחפש שריטה שאני אסתדר איתה.. חוץ מזה שאני מעדיף מישהי עם חסרונות שאני מודע להם מאשר שפתאום יצוצו דברים.. (את בטוחה שאין לך פיצול אישיות ???)

דרוmי

New member
בא נגיד כך

אם את לא תרצי להתחתן עם עצמך.אז את לא אוהבת את עצמך...אני מתאר לעצמי שרוב האנשים כן אוהבים את עצמם...

אז לכולם...

אלו שענו כאן ואלו שענו בלב... אני אישית חושבת: לכל אלה שענו שכן, האם גם באחרים אתם מחפשים את התכונות הטובות כמו שראיתם בעצמכם,או ששם אתם נצמדים לקטנות??? לכל אלו שענו שלא, איך מישהו אחר יוכל לאהוב אתכם אם אינכם אוהבים את עצמכם??? הרי אתם משדרים כלפי חוץ את החסרונות שלכם וזה מה שהסביבה שלכם קולטת... אם כן, נסו לשפוט אובייקטיבית את האדם מולכם, וכן,גם את עצמכם. הבליטו את תכונותיכם הטובות וחפשו אותם אצל הסובבים אתכם, רק טוב יוכל לצאת מזה לכווווולם.

בטח שכן !!

ההייתי חושבת הרבה הרבה ובודקת ומנסה להבין ממה מורכב הבנ'א אבל בכל פעם רק מתפעלת יותר ויותר !!

בהתחלה הייתי מתלהב

אבל אחרי הוורט או האירוסין הייתי מתבעס רצח,ואפי מבטל,אם הייתי יוצא עם עצמי,כי אני בנאדאם מסריח מבחינתי אישיות,עצוב,אבל נכון!!אני צריך חינוך עצמי דחוף!!

להבה 24

New member
ברור שכן! אולי זו אהבה והערכה עצמית

מופרזת אבל לדעתי מותר לבן אדם להכיר בעוצמתיות שבו בתנאי שהוא לא משתמש בה נגד אחרים. ואני אהיה כ``כ שמחה להעניק את כל מה שיש בי לחתן שלי. זה כנראה יגיע לו ביושר...

למעלה