רגע, שאני אבין

sombreros

New member
רגע, שאני אבין

כולם פה אוהבים רק את האלבומים הישנים? זתומרת, גם אני חושב שהם טובים, אבל אני גם מת על enema ו-TOYPAJ, ואתם

Cheshire182

New member
האלבומים הישנים והטובים.

לדעתי באלבומים הישנים הם היו אדירים ועשו פאנק רוק אמיתי. לקראת אנמה הם התחילו להתדרדר

~BLINK182_gurl~

New member
עזוב פאנק רוק אמיתי....

בלינק אף פעם לא היו ממש פאנק רוק נורמלי אבל לפחות הדיסקים הישנים יותר נורמלים מהדיסקים החדשים.... אולי הם לא איזה מוסיקאים גאוניים אבל לפחות אז השירים שלהם היו יותר יפים.... בלע לא יודעת

xero1

New member
עד דוד ראנץ´ הם ניגנו

יותר אמו (emo) עם קצת פאנק רוק. צ´יישר קאט הכי טוב ניראה לי

sombreros

New member
נו באמת, מה קרה לכם? ../images/Emo4.gif

מה עם שירים כמו adam´s song, כל השירים המצחיקים כמו fuck a dog, ושירים גדולים מTOYPAJ כמו reckless abandon. אמנם קרוסל -למשל- הוא השיר אולי הכי טוב, אבל בכל זאת, האלבומים החדשים גם לא כ"כ גרועים. אם הם כן היו לא הייתם ממשיכים להעריץ את בלינק והייתם אומרים שהם התקלקלו או התמסחרו וכו´, הלא כן?

Ran-182

New member
לא אמרתי שהאלבומים החדשים גרועים

לא אמרתי. אני פשוט אוהב (אוהב, לא יותר אוהב מהחדשים. פשוט אוהב) את האלבומים הישנים

Cheshire182

New member
האלבומים

אם לא שמתם לב בלינק כברמ נגנים כמעט פופ!!!!!!!!!!! זה גורע וצריך לעצור את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xero1

New member
אין לי בעיה עם זה שהם "המתסחרו"

הרבה להקות מוציאות כל שנה דיסקים, DVDs, ספרים וכו´... ולהרבה מהלהקות האלה (שלא מופיעות באמ טי וי) לא קוראים ממסוחרים. בכל מיקרה, פשוט בלינק שינו קצת את סגנון המוזיקה שלהם, ליותר אפקטים של אולפן, הפכו להיות עצלנים, הוסיפו קלידים ועוד כל מיני דברים.

~BLINK182_gurl~

New member
?!?!?!

יותר אפקטים של אולפן??? אולי התכוונת רק אפקטים של אולפן!!! וזה לא משהו שאני או כל אחד אחר ממציאים.... תסתכלו על כל הופעה שלהם!!! על הבמה הם פשוט מנגנים ג-ר-ו-ע אין מה לדבר בכלל...... הקול של טום מפחיד בהופעות..... מה לעשות?! בימינו הכל (טוב נו, הרוב) אפקטים...... NOT good...

tal182

New member
ההפך-זה מן פאנקרוק-אמו כזה ויש לזה

שם אבל שחכתי אותו

xero1

New member
זה אמו עם קצת פאנק רוק

תיראה בדוד ראנץ´, יש אפילו שיר שקוראים לו emo.

sombreros

New member
סלחו לי, אבל הגעתי למסקנה ש...

כולכם אוהבים רק את בלינק של עד 1999! למה אתם ממשיכים להעריץ אותם?! מכל ההודעות האלה אפשר לחשוב שזה פורום לאקס מעריצי בלינק!

punk

New member
כי כולנו רוצים שהדיסק הבא שלהם

יהיה נורמלי לפחות כמו שהיה פעם

~BLINK182_gurl~

New member
בהתחלה.....

הכוונה הייתה כנראה מעריצי בלינק (אני צודקת רן?)... אבל..... השנים חלפו (?).... בקיצקץ רוב הילדים שעוד נכנסים לפה לא ממש אוהבים את בלינק הנוכחיים.... לפחות אני ועוד כמה ילדים.... עד דוד ראנץ´ הם היו בסדר..... מאז אמממ הדרדרו לפופ.... אני לא יודעת אם זה קשור אבל שמתי לב שזה מאז שטרוויס הצטרף ללהקה...

tal182

New member
זה לא קשור בכלל

זה רק בגלל שהם רוצים אפקטים בדיסקים טרוויס מושפע מלהקות פאנק רוק יותר מהירות כמו: the police, Propaghandi, Descendents בלההההההההה

TrainOfThoughts

New member
פאנק רוק? פוליס?

The Police ופאנק רוק הם שני עולמות שונים לחלוטין.. אני לא מבין מאיפה הבאת את היציאה הזאת.

למעלה