רגע, רגע, ריבת התפוחים של אמירה

Iris G

New member
רגע, רגע, ריבת התפוחים של אמירה

דקה לפני שיושבים לאכול, אמירה העבירה את ריבת התפוחים ואגסים שלה: מתכון: ריבת תפוחים ואגסים רכיבים: 500 גר תפוחים 500 גר אגסים 800 גר סוכר 1/2 כוס מים גרידת לימון מלימון שלם מיץ מלימון שלם חצי מקל וניל, לא הכרחי אופן הכנה: לקלף, לגלען ולחתוך לקוביות קטנות את התפוחים ואגסים בסיר נירוסטה להמיס סוכר ומים על אש בינונית, לבחוש מדי פעם להוסיף את הפרי, לבשל כ 15 דקות, לבחוש מדי פעם להוסיף את מיץ הלימון, גרדת לימון ווניל, להמשיך לבשל כ 40 דקות להעביר לצנצנות מעוקרות, למלא, להשאיר מרווח של 1 סמ, לאטום ולהפוך את הצנצנות. הערות: כדי לבדוק עם הריבה מוכנה, שופכים מעט על צלחת שטוחה, אם הנוזל רץ לנמשיך לבשל, עם נעצר אחרי כ2 סמ הריבה מוכנה כדי לדעת מתי הצנצנות מוכנות יש ללחוץ על המכסה, עם המכסה יורד תהליך הואקום עדיין ממשיך מקור המתכון: אמירה הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

אמירה

New member
יקירתי....תלמידה מצטיינת....

תקבלי ציון מצויין בסוף השנה...אופס...זה היום...... שנה טובה ונשיקות אמירה
 
למעלה