רגע רגע רגע..

lmstriX

New member
........

תשמע עכשיו את האמת. יש טסטרים שעובדים בשירות המדינה ויש טסטרים שהם למעשה "עצמאיים" העצמאיים לא שובתים לכן יש טסטים אבל מצומצם, טסטרים עובדי מדינה אין! קצת קשה להשיג טסט בתקופה של השביתה.

ML323F

New member
מה אתה מזיין תשכל????

כל הטסטרים עובדי מדינה, וכן, יש טסטים לי היה לפני יומיים לידידה שלי היה אתמול ולחברה שלי היה היום... אז יש טסטים ושלא יזיינו לכם תשכל

lmstriX

New member
אולי תסתום את הפה שלך ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אם אתה מנבל את הפה גם אני יכול! אל תבלבל פה תלמידים בגלל הבורות הטיפשית שלך והאומץ האינפנטילי שלך לתקוף דברים שאתה לא מבין בהם. לידיעת כל מי שקרא את ההודעה שלי זה האמת לאמיתה.

mc bige

New member
הטסטרים הם עובדי מדינה-אבל!!!!

כל שנה הם חותמים על חוזה לעבודה, כל שנה הם גם חותמים בחוזה הזה, שאם יש שביתות הם לא שובתים,הם עובדים כרגיל, ומקבלים את המשכורת שלהם, גם אם יש שביתה וגם אם אין

ML323F

New member
זה הגיוני....

כי טסטים אני יודע שיש.. אבל זה שהם עובדי מדינה אני בטוח במאה אחוז...

ML323F

New member
וואלה...

אז תראה את זה: http://www.drive-center.co.il/garent.asp זה כל האנשים שעברו טסטים בחודש וחצי האחרון בערך באיזור כפ"ס... תראה שכמות האנשים בשלושה ימים האחרונים (של השביתה) זהה לשאר הימים לפני השביתה... ואם גם טיפה תפעיל תמוח... אתה תבין שאתה מדבר שטויות... וטסטים יש כרגיל... הטסטרים הם עובדים של משרד התחבורה... אין כזה דבר שבן אדם עצמאי, ייקבע שלמישהו יש רשיון... רק בן אדם ממונה לקח ממשרד התחבורה יכול לתת למישהו רשיון.. ועובדי משרד התחבורה הם כמובן עובדי מדינה.. אז.. תשתוק...

השביתה משפיעה גם על מ.מ.ס.י?

כי אני מחר התכוונתי ללכת להוציא את הטופס המיוחל אחרי 12 שיעורי נהיגה לא חוקיים
אז הם לא יהיו סגורים לי או משהו נכון?

Superdror

New member
טסטים יש, תאוריות אין.

אם תעבור טסט - הרשיון שלך יודפס וישלח. פשוט אין קבלת קהל במשרד הרישוי ואין תאוריות. דרור.

zlior

New member
לפי מה שאני הבנתי

אין שביתה, יש עיצומים. זאת אומרת שהטסטרים עושים מה שבא להם!! יש כאלה שילכו לעבוד, ויש כאלה שלא! אתה לא יכול לדעת את זה עד הטסט. המורה שלי אמר שלפני כמה ימים היה לתלמידה שלו טסט, הטסטר הגיע אבל לתלמידים אחרים שחיכו שם לא הגיעו טסטרים והאנשים פשוט בכו שם! בקיצור, הכל עניין של מזל אם הטסטר שלך פתאום קם בבוקר ומרגיש כי הוא הולך לעבוד, או שלא!

למעלה