רגע רגע רגע

avielss

New member
רגע רגע רגע../images/Emo46.gif

מה פה לא מובן? נכנסתי לרשימת הפורומים וראיתי את הפורום שנקרא "שמנות ויפות" וחשבתי לעצמי נו..יופי מה חדש????????? ברור שהשמנות יפות תסתכלו במראה על הפנים שלכם על הגוף ןעל הסקסיות שפורצת מכן על השפע שבגוף ותגידו לי לאיזה אנורקסית יש את מה שיש לכן???? אני מאחל לעצמי חברה שמנה אישה שמנה מאהבת שמנה ולכן אני מאחל חג שמח (:)

בהצלחה לך אביאלס

מקווה שתמצא את מה שאתה מחפש.. כי יש פה הרבה פוטנציאל בפורום ויש הרבה בחורות מקסימות שממתינות למישהו כמוך...

רגע רגע רגעעעע../images/Emo13.gif

למה להתעצבן??
אתה הרי יודע ואני יודעת ועוד הרבה יודעים ששמן זה לא אומר שזה לא יפה וזה מה שחשוב, ועם גישה שכזאת אני בטוחה שאתה תקבל אהבה כמו שאתה מחפש אז לך אני מאחלת גם חג שמח וגם אהבה כמו שאתה מחפש אישה יפה.

../images/Emo46.gif

אתם גורמים לי להתחיל לחשוב שאני לעולם לא אמצא חבר!!!!!!! (לא שאני מחפשת כרגע). ליה שמזכירה שהיא די רזה

avielss

New member
לא קילקלתי כלללום../images/Emo151.gif

האישה שלי תהיה הילדה הקטנה שלי האמא של הילדים שלי המאהבת שלי הכתף שלי החברה שלי ולפעמים האוייבת הקטנה שלי ואני שלה....

כל הכבוד.....

אני גאה בך
אז קדימה מה שנשאר לך לעשות זאת להתחיל לנסות. אישה יפה.

אז ככה...

הצעד הראשון אולי קשה אבל תאמין לי אחרי זה הכל זורם. יש בך רצון, אז תממש אותו, קדימה אני אתן לך את הדחיפה הראשונה, אני אתפוס אותך אם תיפול, אני ממש ליידך, שומרת עלייך
אישה יפה.

avielss

New member
איפה איך....המ המצעד הראשון

היו לי מערכות יחסים אבל משום מה הנשים תמיד יזמו.... זאת הסיבה לבורות

ממממממ הצעד הראשון,

פשוט וקל, פשוט ליזום. אם אתה רואה מישהי שמוצאת חן בעינייך שלח את המבט הכי מפתה שלך, ותגיד לה את היפה בנשים
האם תסכימי לכבד אותי בנוכחותך היפה לפגישה מהסרטים... הבבחור האחרון שאמר לי את זה יצאתי איתו חצי שנה. אישה יפה.

גילה37

New member
תהיה אמיתי

תיגש למישהי שמוצאת חן בעניך ותגיד לה מה שאתה חושב ולא מה שמצפים ממך להגיד ולא מה שאמרו לך להגיד ואז הדברים יזרמו , אבל למה להתביש אתה םוחד מדחיה אז מה יש עוד בנות שישמחו לצאת איתך ... ואתה יכול גם כאן לנסות.. יש לך המון בנות מדליקות כאן ,, אז מה יש לך להפסיד קדימה צא לדרך ושתף אותנו בחוויות שלך גילה

מה לעשות????

ולמה אוהבי השמנות הם תמיד כל כך צעירים? למה אני נתקלת באוהבי שמנות בני עשרים ו.. וכאלה. למה אין בגילנו כאלה גברים (סוף שנות השלושים, ושנות הארבעים) אולי הכללה גסה, או סתם ניסיון מר.

למעלה