רגע רגע רגע.... בנצ´וק

סיון b

New member
רגע רגע רגע.... בנצ´וק

כבר הרבה זמן לא היינו כאן באותו הזמן.... אז איפה החיבוק שלי? תגיד שלא התגעגעת..... ו... יקירי, מזל טוב על הכחול בשם - הולם אותך! דרך אגב, את היית הבחירה הראשונה שלי למנהל הפורום החדש, ברגע שגיגול הכריז על כך...
איזה נחמדה אני, משהו... טוב, אני נשארת! סיון

שוב פעם את מנסה להשיג קומבינות?

יא מושחתת!!! אני נאלץ להשתמש הפעם בכל חומרת הדין למען יראו ויראו: חיבוק מוחץ ביותר של אהבה...

שריף יקר ואהוב,

אני הולך לסידורים (יש כאלה שעובדים. לא, זה לא רמז. זה סתם אמירה כללית כזאת, שאי אפשר להתווכח איתה: "יש - כאלה - שעובדים". זה נכון, לא?), ובהעדרי, אבקשך לשמור על המקום ביד רמה (שמחבקת) ובקול רם (שהוגה מלות אהבה) וגם בקנסות חמורים (של חיבוקים, פרחים ובמקרה הצורך אל תהסס להשתמש אף בנשיקות) שלך באהבה רבה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד - בן נ.ב.: אופס, התבלבלתי! החסרתי "מאוד" אחד, אז תוסיף אותו. תודה...

בן, נראה לך?

למה מה קרה? שאני אעשה כפי שביקשת? נראה לך? חביבי, תשכח מזה, ידעתי, ידעתי שאתה מושחת ומפיל עלי תיקים. וגם אני אוהב אותך ובטח שאני אקבל עלי את בקשתך! ושתהיה לך עבודה כייפית ומהנה!
דויד

סיון, מתגעגע ומחבק אותך...

ואוהב אותך. נקודה. את מרגישה את זה? שלך!!!!!! בן

למעלה