רגע רגע מה קורה פה

MC ROEE

New member
רגע רגע מה קורה פה

רק בגלל זה אני לא עוזב את המחשב אני מפחד להפסיד משהו שאתם אומרים בפורום ואחרי שחזרתי כמה דפים אחורה נתקלתי הודעה של emc2 שטוען שהוא חושב שאמינם הוא פשוט sux וחזר על טקסטים מפגרים שאמינם לא אמר בכלל אז כנראה שאתה לא קראת את הטקסטים בכלל זה ששלושה שירים שלו היו דפוקים ברמה של ג´חנון לא מוכן, זה לא אומר שהוא שר רק על זה כנראה שכחת את: brain damge, kids,rock buttom, still don´t give a fuck, 97 bonnie and clyde והרשימה עוד ארוכה מאד הייתי גם מציין שירים מהמרשל מטרס אל פי אבל שללתי את הדיסק בגלל המסחריות שלו. בכלל איך אתה יכול להעריך את אמינם הצורה כזו נוראית כאילו כל השירים שלו מתאפיינים ככה בעוד שאמינם לפחות שמו שאני שמעתי מתאפיין בהומור שחור מדהים שאף ראפר ששמעתי לא הגיע אליו בסך הכל מלבד העובדה שהוא מסחרי מניאק הוא אחלה של ראפר ואתה חייב להודות הזה ולפי דעתי בכלל גם אם מורידים את המסר שלו הוא שר שירים נהדרים כמו השיר kim שהיה שיר עם אולי חרא של מסר שלא ניתן להזדהות איתו אבל השיר יצא אחלה של שיר שבעולם רועי - שמפנה מבט כעוס ביותר לעבר ואם הייתם רואים אותים הייתם יודעים כמה כעוס נ.ב. יחי ארתור

למעלה