רגע קטן של מודע

רגע קטן של מודע

ממלא אותי בהתרגשות חדשה מטעין את ליבי - הבטריה מתמלאה מציף לילותי מחדש בחדווה ימי סובבים בין פגישה לפגישה ימים ולילות בוהה בקירות מסתכלת על נקודה באויר, סופרת דקות, שעות כל עולמי הצטמצם לאותה השעה אחת לשבוע-מקום של פגישה זוכרת אמרת חברה יקרה תמשיכי לרוץ, אל תעצרי לדקה תראי זהו פלא-היתה עצירה ללא הזמנה ומעלה הוצף מן התת מודע יחסים של שטחיות היעדר חיבור, אין זוגיות מפגשים חפוזים, נטולי הזדהות המון צחוק, המון כיף, בלי מחוייבות כל העולם נסוב סביב הכלום הנפלא חודשים ארוכים נטולי מחשבה אלפי שעות ללא התמודדות עם רגשות ללא התבוננות במראה שוב חוזר הסיבוב להדחקה שבשיגרה מה זה היה לה מה זה קרה לאן היא בורחת כל דקה כל שניה איך מתפשרת על הכלום , על ה``אין`` הזה שלה איך מוליכה שולל את כולם-אך בעיקר את עצמה?

שרון-ב-

New member
למען רגע אחד קטן

של חיבור נעלמת ממך יכולת דיבור כי השגרה היא טובה כשהשטחיות אהובה וההתפשרות מילה קסומה כשההזדהות סתם פגומה אין דאגות חסרת הארות את הבלבול סגרת במגירות השלווה נהדרת את מאושרת הראש עסוק הגוף דפוק ``לא ארוץ יותר, רק אלך !`` אך למה זוחלת על גחונך ?

על הגחון

זוחלת על גחונה דמעות צורבות את גרונה אחרי שנים של ריצה כל המערכת קרסה לא רק יכולת דיבור שנדחקה כל רק שיגרה שכל פינה טובה אכלה לא סתם שטחיות אפופה יותר מידי התפשרות השכיחו ממנה את יכולתה השכיחו ממנה את חיותה

softy

New member
כמו מגדל קלפים

על הגחון זוחלים כשלאחור מסתכלים ורואים מערכות שהולכות וקורסות אחת לאחת כמו מגדל של קלפים חלומות שנבנים על יסודות רעועים שטחיות כמשל או תעתוע גורל עם הליכה על הגבול בלי חזון- עם בלבול את כל היקום להספיק ולבלוע לשחק עם הרגש לנצל ולפגוע להתעורר אל מחר מאוד מנוכר זה מה שנשאר. סופטי.

ariegur

New member
סופטי

לגבי המשפט שלך ``את כל היקום להספיק ולבלוע``. פעם חשבו שיתכן שהיקום יחזור ויתכווץ לנקודה אחת בגודל 0 כמו שהיה לפני המפץ הגדול, ואז הייתי מבין את המשפט שלך( אם כי צריך לקחת בחשבון שאותה נקודה היתה מאוד מאוד כבידה וממש ממש חמה). היום מתברר (בקיצור) שהיקום הולך ומתפשט ועוד כל הזמן בתאוצה. לכן, אני דוחה את המשפט שלך כבלתי הגיוני, לא נכון ולא מדויק. אריה האסטרונאוט המרחף

בשם המדע

אריה-אתה כלבבי- נצמד לכל הסבר הגיוני- שולל כל רגשנות חסרת בסיס אמיתי- לכל שאלה תשובה-זה גם המוטו שלי והחיים זורמים כך שנים על גבי שנים והכל טוב ובלי הפתעות ובלי משברים אבל מה עושה גור אריה שכמותך אם ניצב בפני עובדה שלכאורה אין למדע המופלא תשובה כמו למשל-מה היא אהבה?

שר-קן

New member
המדען הראשי

שנים חייתי בהתאם למדע היו לי חיים קלים שלא נדע כל החלטה לפי טבלה וכל שאלה מיד תשובה עולה אבל לפני שנים מספר הבנתי שזה לא כל הדבר

ariegur

New member
לכוללללללכם !

חיי רצופים במשברים, אני חיי ממשבר למשבר וכזה אני - מה זה קשור למדע ? אולי רציתם לרמוז שאני מרובע ולא ידעתם איך להגיד את זה (לא היה לכם נעים...) אז אל תצחיקו אותי. מה זאת אהבה ? תגובה כימית במוחנו שקשורה בנושאים לא מודעים המשפיעים עלינו מבן/בת הזוג. אהבה צורכת אנרגיות גבוהות מהגוף ולכן היא מוגבלת בזמן. ידידות לעומת זאת, יכולה להתקיים לנצח. (ושלא תטעו שוב, אני מת לאהבה). אריה הכימאי

שרון-ב-

New member
אוי אריה...בכל פעם שאני...

חושבת לוותר עליך למען בנות עמי הנהדרות כאן אתה בא ביציאה כזאת שמחזירה אותי חזרה למסלול (הרכיבה) כולנו תגובה כימית אחת גדולה לא ? :) שרון, שהחלה קצת לחייך מפינותיו העגולות של אריה

ariegur

New member
מה פתאום שתוותרי עלי

מספיק שאיה ויתרה עלי ביום אחד. אין לי פינות עגולות (אני רזה) ואל תבדקי את הבנתי ... אנחנו תגובה כימית וחשמלית (אם לדייק אז עד הסוף). אריה החשמלאי (מודה שגנב את רעיון התוספות לשם מאיה)

ה-איה

New member
תמלוגים, משהו?

אגב... תיקון קטן... איה לא ויתרה עליך... היא ויתרה על התחרות... איה גאון <לא מנצחים אותי כל כך מהר>

ariegur

New member
אין לך מתחרות !

גם לא בהנהלה. מוכן לתת לך חלקים נוספים מגופי כתגמולים. 75 IQ זה לא בדיוק גאון .... (אבל יחד איתי את גאון). אריה

ה-איה

New member
צא מנקודת הנחה...

שאני תמיד אומרת חצי אמת פה... אז חישוב מהיר בעניין האיי.קיו... מגלה ש... שיט, עכשיו ידעו שאני לא באמת בלונדינית!! איה וחצי

שרון-ב-

New member
ממש זוג א``א

אריה איה, עם סיומת או בלי (בלי לחמם אותך איה, אבל נסי לגנוב גם ממנו משהו.....אם יש מה..) שרון ICQ75

ariegur

New member
אין דבר כזה ICQ 75

את צוחקת עלינו ! תפסתי אותך על חם ! אריה

שרון-ב-

New member
וואללה ?

(לא, תפוז) תמיד אהבתי לשחק תופסת רק עשה לי טובה, אל תאמר את המשפט הזה ``תפסתי אותך על חם`` אלה היו המילים האחרונות של בעלי בפעם האחרונה שראיתי אותו

ariegur

New member
עם 75 IQ שלי אני ממש לא מבין מה

כתבת פה ???????? אריה התוהה בנבכי הלא מובן

למעלה