רגע קטן של אושר

רגע קטן של אושר ../images/Emo13.gif

השגתי כרטיס להצגת טרום בכורה ביום ד´ בסינימטק של "מולהאלנד דרייב" - הסרט החדש של דיוויד לינץ´!!! שווה אושר? שווה!!!

אוף... גם אני רוצה../images/Emo70.gif

אבל כבר ביום שישי אזלו הכרטיסים... אז במקום נאלץ ללכת לשאדואו...
טסטו

MARMELAD

New member
עוד אושר

מה עושה אתכם מאושרים? כבר שאלנו את זה פעם
יכולים לאמר את האמת יכולים לשקר תעשו עם זה מה שאתם רוצים ג"מ

אופס, זה יסגיר אותי

האושר האולטימטיבי: יין שיראז של chateau reynella, ארוחת טעימות ב"תמוז", סשן אוננות עם ליאונרדו ד.ק. (האמת, עם מישהו אחר - אבל זה באמת היה מסגיר אותי סופית), אופרה שאני אוהב, שינה טרופה עד אור הבוקר, לקום ולגלות שאני מת.

היי טסטי,

מבטיח תקציר וביקורת ביום חמישי (תחת השם האמיתי). נחמד לדעת שיש עוד מישהו שאוהב את הבמאי שונא הנשים הזה (hi mom !)

זה נראה לך הגיוני

לזרות לטסטו מלח על הפצעים
ובבקשה לא לספר כלום... ושתהיה לך צפייה מהנה... (טסטו בטוח שהוא היה נהנה...) ואפרופו טסטו.. יש לי טסט מחר עלבוקר (לא בנהיגה... אלא טסט מלשון אקזמיניישן באוניברסידאד) וזהו.
טסטו

בהצלחה מתוק

וחוץ מזה - זה שוב סרט מהנוסח שצריך לראות 10 פעמים עד שמתחילים להבין מה קורה בו

come to daddy....

חוץ מזה, בקושי השגתי את שלי. הייתי צריך להשתמש בשוחד מיני (הבטחתי לקופאי בסינמטק שאני לא אשכב איתו. זה עבד.) בתחילת מרץ מתחילות הקרנות רגילות. date ?

מתאים...

זה בדיוק לכבוד היומולדת של טסטו... למרות שטסטו היה מעדיף לראות את זה בחינם בסינמטק...
טסטו

אם טסטו כזה תפרן

הוא יקבל כרטיס ומשקה על חשבון הבית (תמורת טובות הנאה מסוימות)

my self

New member
היי היי היי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טסטו מתבקש להרגיע את ההורמונים שלו או לפחות les repointer! (זה הצרפתים ממדגסקר שמשפיעים עלי). ולא, מעולם לא אהבתי להתחפש וזה לא יקרה גם הפעם

hurra

New member
תגיד לי../images/Emo46.gif

מה זה שאתה רואה את הסרטים האלה כ"כ מוקדם? אתה יוצא עם ירון פריד?? הכלב האלזסי שלי ואני לא מסכימים.

ביג דיל

New member
הנה אני אומר לך...

העבודה שלי היא לעשות יחסי ציבור לסרטים, ובגלל קישרי עבודה, אני רואה גם את הסרטים של המתחרים. יוצא שאני רואה את רוב הסרטים לפני שהם עולים למסך. ירון פריד ידיד שלי, אבל אין קשר בינו לבין הסרטים שאני רואה. שני החתולים שלי (לולי ברת´ולומיו ונושה דרונדה) מתים לפגוש את הכלב שלך. הם רעבים...

אהא !!!

כלומר שהקטילה נועדה לקדם את הסרטים שאתה מייחצן. (סתם - לא חושד בך בכשרים. אבל בכל זאת - הסרט זכה בים פרסים ודיוויד לינץ´ אפילו מועמד לאוסקר עליו)

ביג דיל

New member
אהא בריבוע!!!

דווקא זה לא סרט שלי. סרט שכן שלי ואני אעשה לו קצת יחס"צ הוא "פארק גוספורד" של רוברט אלטמן. הסרט מועמד לשבעה פרסי אוסקר וזכה בפרס גלובוס הזהב על הבימוי. מלבד הקישקושים על הפרסים - זה סרט מעולה. הוא ארוך מאוד (שעתיים ורבע), וקצת קשה לצפייה, אבל מ-ע-ו-ל-ה-!!! גם הביקורות שתקראו ביום ראשון הבא יגידו לכם אותו דבר.

hurra

New member
אה...../images/Emo9.gif

הבנתי. ושלא תעיז להלעיז על הכלב. (יש בכלל חתולה, כלומר היא לא ממש שלי, אני יותר דוד שלה מאבא. אז היא מרשה לעצמה להרביץ לי)

למעלה