רגע על אנגל הי מה קורה? מישהו יכול בבקשה לתת לי קצת רקע או קורות חיים של אנגל בבקשה? להתראות
I i like the New member 6/8/05 #1 רגע על אנגל הי מה קורה? מישהו יכול בבקשה לתת לי קצת רקע או קורות חיים של אנגל בבקשה? להתראות
C c o n n o r New member 6/8/05 #2 בכיף... כנס למאמרים במאמרים תבחר ANGEL ושם ב ההיסטוריה של אנג´ל – 300 שנה של תוהו וגבורה ואם אתה רוצה את הגרסה הכי מקוצרת שיש אז אנג'ל היה הערפד המרושע ביותר שקיים עד שהוא הרג ילדה צוענייה והמשפחה שלה קיללה אותו בנשמה
בכיף... כנס למאמרים במאמרים תבחר ANGEL ושם ב ההיסטוריה של אנג´ל – 300 שנה של תוהו וגבורה ואם אתה רוצה את הגרסה הכי מקוצרת שיש אז אנג'ל היה הערפד המרושע ביותר שקיים עד שהוא הרג ילדה צוענייה והמשפחה שלה קיללה אותו בנשמה
H Harry the Bloody New member 7/8/05 #4 נצל"ש באיזה פרקים רואים את הקוטלת הראשונה? רק ב-5.18 ו4.22 נכון? אחרי זה רואים אותה שוב, אבל זה מן פלאשבקים כאלה, לא?
נצל"ש באיזה פרקים רואים את הקוטלת הראשונה? רק ב-5.18 ו4.22 נכון? אחרי זה רואים אותה שוב, אבל זה מן פלאשבקים כאלה, לא?
ז זאנדר הכלי New member 7/8/05 #5 לא חושב שרואים אותה שוב בעונה 7 באפי פוגשת את המכשפים שיצרו את אותה אבל לא את הקוטלת
R rds15 New member 7/8/05 #6 ../images/Emo129.gifיש פרק בעונה 7 שבו באפי מנסה לחקור את מקור הכוח שלה. לא זוכר איזה מספר פרק זה או איך קוראים לו כרגע.
../images/Emo129.gifיש פרק בעונה 7 שבו באפי מנסה לחקור את מקור הכוח שלה. לא זוכר איזה מספר פרק זה או איך קוראים לו כרגע.
K kittycatbone New member 8/8/05 #8 בGET IT DONE היא בתחילת הפרק מופיעה בסוף החלום של באפי ואומרת "it's not enough" או משהו כזה... לשתי שניות כמו שאמרת.. חוץ מזה נראה לי באמת שזהו..
בGET IT DONE היא בתחילת הפרק מופיעה בסוף החלום של באפי ואומרת "it's not enough" או משהו כזה... לשתי שניות כמו שאמרת.. חוץ מזה נראה לי באמת שזהו..