רגע מביך בחיים

ציפי81

New member
אוי איך מוכר...

רציתי לעשות הפתעה לבעלי, בעזרתו של אחי. אחי היה עם בעלי, ושלחתי לו SMS ש"כשאני מתקשרת אליך אל תאמר את השם שלי ואל תאמר ל-XXX שזה אני". אחרי חלקיק שניה שמתי לב שמתוך הרגל שלחתי את זה לבעלי, ולא לאחי... התקשרתי אל אחי חנוקה מצחוק שייקח מבעלי את הטלפון לפני שיקרא, אבל זה כבר היה מאוחר מידי...

מתלבט13

New member
לפני כמה חודשים

אני מקבל בשישי צהריים סמס זועם מידידה שלא דיברתי איתה תקופה "אני דורשת שתפסיק להתקשר אלי באמצע הלילה ולהשאיר הודעות" הייתי המום. חיפשתי בשיחות יוצאות וראיתי שאכן רשומה לי התקשרות אליה באמצע הלילה. לא הבנתי בדיוק מאיפה זה בא לי. לאחרונה מצאתי שהיא בטעות נרשמה לי בחיוג מהיר, כך שסביר להניח שהיו לי התקשרויות לא צפויות דרך החיוג המהיר. בכל מקרה נראה לי שהיא לא מעונינת לדבר אתי בשום אופן.

Moon rise girl

New member
טראומת עבר

לפני שנה וקצת הייתי אצל ההורים שלי בשבת, ובערב שבת יצא לי ללכת לבית הכנסת. ההורים שלי גרים בישוב דתי, וכשמסתיימת התפילה יש מן שיירה ארוכה ארוכה של מתפללים שצועדים בהמוניהם על השביל הראשי של הישוב. ראיתי את אבא שלי הולך כמה מטרים לפניי, התקרבתי אליו ושילבתי את הזרוע שלי בזרוע שלו תוך הצמדות קלה אליו וזרקתי איזה משפט לגבי נושא שדיברנו עליו באותו יום. לא הבנתי למה אני חשה ברתיעה קלה, אבל כשהרמתי את המבט הבנתי מיד. זה לא היה אבא שלי. באותו רגע כל כך רציתי להיות בת 3 כדי שתהיה לי לגיטימציה להתחיל לבכות, אבל במקום זה פשוט מלמלתי "שבת שלום הרב ד'" ועוד איזה "סליחה" קטנה ורצתי הביתה.

naf86

New member
פאדיחת סמס

היה לי ידידה בעבודה שכל היום היינו מתכתבים ב IM. היינו מתכתבים הרבה בקיצורים. יום אחד שלחתי לה SMS: HL HRU? (Hey Love, How are you) הבעיה היא ששלחתי את זה בטעות ל... אבא שלי.

תחרות הרגע המביך

חברה ספרו על הרגע המביך שלכם,ובסוף נבחר את הפדיחה הכי חזקה. אז שתפו פעולה,ובלי להתבייש.

אני חזקה ברגעים כאלה...../images/Emo3.gif

לפני כמה שנים הייתה חתונה של בת דודה שלי.. אני מגיעה לאולם הייתי בערך בת 11 ראיתי את סבא שלי ורצתי לחבק אותו שלום זיידי אני אומרת..שלום לך אני שומעת אופסססססססס זה לא סבא שלי... יש לסבא שלי 9 אחים שאחד דומה לו מאד.... כל החתונה הייתי עסוקה בלהתחמק מהדודות שצחקו עלי....

ועכשיו לפדיחת הטמטומם של השנה...

אתמול בלילה אני יושבת על המחשב.. פתאום החשמל קופץ..אני יוצאת לברר מנסה להרים פקקים וכו... בום הדלת נטרקה ואני בחוץ עם טרינינג יחפה..בלי מפתח רק עם פלאפון.. 4 שעות התייבשתי בחוץ עד שחברה שלי פתחה את הדלת.. ועל הבוקר התברר לי שאת הפקקים שהרמתי והורדתי היו בכלל של משפחת ארצי-קליין השכנים

אני השארתי את המחשב פתוח

על פורום יוצאים בשאלה. ואז בא מישהו וכתב מסר לגבר במילים אני מאוהב בך... איזו פדיחה. ההוא לקח את זה ברצינות ושואל אותי כל מיני שאלות ... סרט רע ...

סיטרא

New member
פעם קניתי עט

ומיד הכנסתי אותו לכיס. באותו הכיס היה אז מונח העט הישן שכבר לא עבד. איך שאני יוצא מהחנות, אני מכניס את היד לכיס ומעיף את העט לפח. אבל זה היה העט החדש. קלטתי את זה אחרי חלקיק שניה, כשהעט החדש עוד היה באמצע האוויר. אבל לא הרמתי אותו, פאדיחות לחטט בפח באמצע קניון הדר.

למעלה