רגע לפני...

FreeFeeling

New member
רגע לפני...

שאני יורד לשבועה מחשבות ותהיות... (ונאלם מהפורום לשבועה) אני מעלה לכם את הציור שהרגע נוצר... (נסיון ריאשון לצייר יצור כולשהו) אינני יודע אם מזהים אחד שקזה..
להיתראות בשבועה הבה... נ.ב איזה קטע... "עטרה ב ט" שלנו גם רוחנית! ויש בפורום "מדיטציה" סיפור יפיפה שהיא כתבה (מומלץ!) שיהיה לכולם תקופה מהנה ופורייה אם הרבה הרבה אהבה בן FreeFeeling

עטרה ב ט

New member
בן, עוד לא זיהית אותי ?

מנהלת פורום גרפולוגיה, ביקרת אצלנו ונהנינו ממך מאוד, זוכר ?

SC

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

בן...חשוך מדי...אם אני לא טועה אז שני העיגולים הכחולים האלו הם העיניים שלו ? על כל מקרה, לא כ"כ הצלחתי לראות מה יש שם בדיוק אבל אהבתי את השילוב של הצבעים. ומביקור בפורום גרפולוגיה התברר כי אתמול ה - 28/01/2002 היה יום הולדת לעטרה ב ט....אז שיהיה לך מזל טוב והמון המון אושר. לכבודך :
שולי

SC

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifעטרה ב ט../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

עטרה....עכשיו רק נפל לי האסימון ! אני מכיר אותך ואת אותי....נכון ?

SC

New member
לא...אין לי שם נוסף אבל

אנחנו מכירים במאה אחוז. אני שולי הבן של רובנס.

עטרה ב ט

New member
שוווווווווווווולי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אההההההההההה ! איזה כייף לפגוש אותך פה !!!!!!!!!!!

SC

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

נכון....שולי זה אני
מאז נתקלתי בשמך פה בפורום לראשונה...נראה לי משהו מוזר לגבי השם הזה ולא ידעתי מה....רק אתמול נזכרתי שאמא שלי אמרה שבפורום מתכונים יש עטרה ב ט ועוד אחת ואז הבנתי....(יום לימודים ארוך). כן, כיף להפגש פה, תודה
שולי

רובנס

New member
אולי באיחור אך לא מאוחר לומר לך../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח עם המון המון אהבה צחוק ומיסטיקה שתזרח עליך השמש כל ימיי חייך רובנס

FreeFeeling

New member
אתה צודק.. ../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif

"חשוך מדי" ,בזמן הציור לא סמתי לב לכך.
"העיגולים הכחולים האלו הם העיניים שלו ?" נכון...
את היידים מצליחים לראות ?
בן

SC

New member
היי בן

כן רואים את הידיים, שמתי לב. תנסה לשחק עם האור והצל במידה כזו שיבלוט מה שאתה רוצה להבליט ויחד עם זאת לשמור על הגוון הכהה של התמונה.

עטרה!../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo25.gif../images/Emo141.gif

היי מזל טוב יקירה!!! אלפי איחולים! נשיקות וחיבוקים אפרת

FreeFeeling

New member
בכול זאת..

"גרפולוגיה" ומדיטציה לא תמיד ביחד ויש הרבה אנשים שמתעסקים אם אחד מהם ולא אם שתיהם.

החייזר החביב!!

בנצי´ק - זה ממש נראה כמו משהו מספר מדע בדיוני, לדעתי שווה להעלות את זה גם אליהם
בכל מקרה ישהיה לך שבוע חשיבה נעים ופורה! בטח תשוב אלינו עם דברים מעניינים... נשיקות אפרת

SC

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif איזה יופי ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

יש את החלק הסגול, אני מניח שזה גוף היצור...יש שם תחושה אמיתית של אור, כמאים פנס או משהו המאיר....אח כ"כ יפה ויש גם את הפנס או חרב מוארת או קרן לייזר בצד שמאל למעלה והעין של הדבר הזה...היא בתלת מימד יפה. אהבתי את השידרוג הזה, הוא ברור הרבה יותר ובכלל הצבעים שם יפים.

למעלה