רגע לפני.

נקיטה...

New member
רגע לפני.

כששאלו אותי...אמרתי...אין לי ממש דעה. כשבתוכי דווקא כן יש לי. יודעת רק שרוצה מקום רגוע וטוב יותר לילדיי לגדול בו. מקווה בכל ליבי שהצעד הוא נכון. רגע לפני ההתנתקות. עצוב לי לראות את כל הבתים הנעזבים האנשים שבוכים ההתנגדות ההסכמה החממות שמתפרקות חברויות שנעלמות ו...עידן חדש שמתחיל לו. רגע לפני...ואני תפילה שהכל יעבור בשלום ושיהיה להם...לאנשים שעזבו את חייהם שם - יהיה להם טוב ושכל המהלך הזה הוא נכון. רגע לפני...ימים חדשים מציאות אחרת הלוואי וכל זה ...לא לשווא. נשבעת...ש...זה עצוב. בהצלחה

רגע לפני

עכשיו אפשר להשאיר בצד את הפוליטיקה וההתלהמויות, להתחבר לרגשות... רגעים עצובים ,קשים. לא רק עקירה מבית,עם כל המשמעויות שבכך אלא אובדן של עבודה,אבטלה ,אי וודאות ועוד הרבה בעיות. עכשיו כבר אי אפשר להימנע מהמבט האבל של אלפים מאיתנו. כואב וכשנתחיל לראות את המראות הקשים זה יכאב יותר.

אם עצוב כל כך..למה הבורסה גואה?

לעשירים זה טוב.. העיקר שלא יורידו את הדירוג של ישראל בעולם מבחינת סיכון בהשקעות. אז הזרים קפצו על הבורסה..הזרימו שם מאות מליונים ויוצרים אשליה שיש קונצנזוס? מי מנהל את המדינה?

naama78

New member
בהחלט עצוב../images/Emo20.gif

מניחה רגע לדעתי על העניין... לא הייתי רוצה להיות היום במקום האנשים המפונים. כואב....

יערית

New member
מרותקת לטלויזייה

למרות ההיגיון שנמצא מאחורי רעיון ההתנתקות, למרות ההקרבה הגדולה שעושה מדינת ישראל למען השלום, למרות ההיתלהמויות ששומעים מכיוון כחול ומכיוון כתום, לראות היום את האנשים עוזבים את ביתם,לשמוע אותם, לראות איך מפעל חייהם יורד לטימיון..הלב נקרע, ואין שום דרך לעצור את התהליך. מיזדהה עם כאבם ,נטו אנושיות, רחוק מפוליטיקה.

רגע אחרי

טוב יהיה אם נוכל לשים הצידה דיעות פוליטיות ולכאוב את כאבם של אלה שמאבדים את בתיהם... ...יהודים ופלשתינאים כאחד. הבון טון היום הוא להבין לליבם של המתנחלים המאבדים את ביתם וזה דבר נכון, אבל ראוי שניקח איתנו את היכולת הזאת לכאוב את כאבו של הזולת, להזיל דמעה אל מול ילד הרואה את ביתו הופך לגל של חורבות גם כשהוא אינו יהודי. אדם הוא אדם, כאב הוא כאב.

אתה פותח פה משהו אחר לגמרי

ומבחינתי זה בדיוק היהודים שלא רואים כלום חוץ מלהיות יפה נפש!!! הרסנו בתים נכון אבל רק לאחר שמהבתים האלה נורתה אש וגרמה להרוגים ופצועים ואנשים שנשלחו לשם כואבים היום ובימים הקרובים הם הולכים לעבור טראומה ענקית אז תסלח לי אם אני לא שם
על הכאב של הפלשתינאים היום

על זה אני מדבר

הסברת מה היו ההצדקות למקרים בהם הרסנו בתים של אנשים ואני מסכים איתך, באמת צריך לנקוט יד קשה כדי למנוע פיגועים. אבל באותה מידה ניתן גם להסביר מדוע מפנים את המתנחלים, נכון? נכון אז אנחנו מפנים אותם, אני מצדיק את הפינוי וכואב את כאבם. באותה מידה אני מצדיק הרס בתים של פלשתינאים אבל כואב את כאבם. אדם הוא אדם, כאב הוא כאב, גם כשיש הצדקה למה שקרה.

זהו

אולי אני פשוט טיפש או דפוק אבל לא מבין את הפינוי לא הבנתי מה הוא יביא חוץ מהרבה עבודה לקבלני בניין ופיתוח אהההההההה החברים של שרון.. מה אתה אומר הגיוני?

נקווה שלא נתבדה.. אבל אני יודע שכן

נקווה שלא נתבדה, ובאמת הפינוי יביא שקט ושלווה.. אבל, אני יודע שלא כך יהיה.. אני יודע שכן.. לכן, גם אני רגיש לכאב הפלסטינאים, אך הרבה יותר חושש, משפיכת דם יהודי רב עוד יותר.. ויתרה מכך, איום אסטרטגי מנשק תלול מסלול מהרצועה על ערים ומתקנים חיוניים (קצא"א, בתי זיקוק, תחנת הכוח) באשקלון.. נקווה שנתבדה.. רק חבל שזה הימור..

את זה אני שם הצידה

כתבתי כאן על האנשים ועל הכאב ועל ההבנה על פוליטיקה מאוד אשמח לדון איתך אבל לא כאן. לא מתאים. במפגש הבא עם כוס יין ושיפוד פרגיות. הולך?

R a c h e li

New member
הרגע הזה ......

הוא מוזר בהחלט.... רגע שיהפוך לשעה יום שבוע שנה שנים...עם היסטורה....של כאב עם המון תקוות ........

אני אהיה שם לצערי ושמחתי

ואראה איך נפרדים מארץ לא ארץ ארץ הדיונות היופי והתמרים אני מכיר את הרצועה מכל כיוון אפשרי מלפני האיניתיפדה הראשונה , ובאיניתיפדה בילינו שם 3 חודשים קסדה שכפץ נשק ומכשיר קשר 3 חודשים יום יום מגהצים את חאן יונס 8 שעות 9 שעות 5 תקופות מילואים באחד הפעמים גשש זיהה 10 מטר מטען צד של 20 ק"ג שעמד להרים אותנו. ופעם אחרת ליוונו ילדים בנצרים לחוג חלילית עם רכב משוריין.. המקום הזה שקורע עכשיו כל בית בישראל כשרואים ילד בוכה שלא רוצה לעזוב את ביתו המקום הזה ארור הוא האדמה שם ספוגה בכל כך הרבה דם וכל כך הרבה כסף שנשפך שם יום יום. חודשים אנחנו מתאמנים ומתכננים מה ואיך כמה ולמה עם כל הכאב עם כל הכבוד בעוד כמה חודשים זה כבר יהיה מאחור שייך להיסטוריה לקראת דרך חדשה. שלום לך ארץ לא ארץ

החתולית

New member
מבלי שהייתי שם ולו פעם אחת

מנסה להרגיש את התחושות שלך עכביש, ומתפללת שהאנשים הכואבים שנאלצים לעזוב את הבתים שבנו בארץ לא ארץ, יבינו אותן גם הם. מקווה שההפרדות מהמקום הארור הזה שגבה כל כך הרבה חיים ודם, תעבור בלי דם נוסף, בלי נטילת חיים נוספים, שסוף סוף ניפרד מהאדמה הזו האינה שלנו - פרידה לשלום. שמור על עצמך שם, ילד עכביש

../images/Emo24.gif עכבישי

מקוה שיש שם הרבה כמוך, עם שכל ישר וחיוך שכזה.. זה בדיוק מה שצריך שם עכשיו.

הבטחתי לה

שאחזיק עצמי קצר,והבטחות משתדל לקיים...רק נזכר שעצוב, זה לגמרי עניין יחסי.

למעלה