תודה רבה לכולכם ../images/Emo140.gif
בעניין הכלב, הוטרינר אמר בשום פנים ואופן לא להרדים ולא לטשטש. כך שמהבחינה הזאת, לא תהייה בעייה. הבעייה היא שהטסת כלב לניו זילנד כנראה בעיתית במיוחד. עברתי המון חברות תעופה, (שהפנו אותי מאחת לשנייה) עד שהגעתי לאל על קארגו. אני די במלכוד משום שאף אחד לא מוכן לאמץ את הכלב, כולל בני משפחה שלי. זרים לא מוכנים לאמץ אותו משום שהוא מבוגר, וקרובי משפחה לא מוכנים כי הוא לא סבלני עם ילדים (לא שהוא מסוגל לגרום איזה נזק, כי הוא פצפון, אבל הוא בהחלט מפחיד ילדים קטנים). בתקופה שניסיתי למצוא לו מאמצים, כל הזמן הציעו לי "לגמור אותו וזהו". וזה דבר שאני לא מסוגלת לשתף אתו פעולה. הכלב קטן והכלוב לא כל כך, אז ארפד את הכלוב וכמובן אכניס שמיכה פנימה, ואקווה לטוב. אגב, לפחות ממה שנאמר לי, לניו זילנד (ונדמה לי שבכלל למזרח הרחוק, אבל אני לא בטוחה) אי אפשר לקחת כלב, אפילו קטן, בתא הנוסעים. כך שבכל מקרה הוא נוסע בתא המטען. משדה התעופה רק לאנשי ההסגר יש זכות להוציא אותו. הוא אמור לשהות חודש בהסגר, כשיש אפשרות לבקר אצלו ולשחק אתו והכל. (ראיתי תמונות של מתקן ההסגר: נראה ממש טוב) אם יש למישהו איזה רעיון שלא חשבתי עליו בעצמי, אשמח לשמוע, כי לי אזלו הרעיונות. (אגב, הכלב גם זקוק למזון מיוחד, כך שאם מישהו כן היה מסכים לאמץ אותו, זה היה יוצא לו לא זול: זה כלב שבגלל בעייה רפואית לא יכול להיזון משאריות, למשל) ויש לו גם רגישות בגב, דבר שמאוד אופייני לגזע שלו (תחש מיניאטורי).