רגע לפני.....

תמי ב

New member
תודה רבה לכולכם ../images/Emo140.gif

בעניין הכלב, הוטרינר אמר בשום פנים ואופן לא להרדים ולא לטשטש. כך שמהבחינה הזאת, לא תהייה בעייה. הבעייה היא שהטסת כלב לניו זילנד כנראה בעיתית במיוחד. עברתי המון חברות תעופה, (שהפנו אותי מאחת לשנייה) עד שהגעתי לאל על קארגו. אני די במלכוד משום שאף אחד לא מוכן לאמץ את הכלב, כולל בני משפחה שלי. זרים לא מוכנים לאמץ אותו משום שהוא מבוגר, וקרובי משפחה לא מוכנים כי הוא לא סבלני עם ילדים (לא שהוא מסוגל לגרום איזה נזק, כי הוא פצפון, אבל הוא בהחלט מפחיד ילדים קטנים). בתקופה שניסיתי למצוא לו מאמצים, כל הזמן הציעו לי "לגמור אותו וזהו". וזה דבר שאני לא מסוגלת לשתף אתו פעולה. הכלב קטן והכלוב לא כל כך, אז ארפד את הכלוב וכמובן אכניס שמיכה פנימה, ואקווה לטוב. אגב, לפחות ממה שנאמר לי, לניו זילנד (ונדמה לי שבכלל למזרח הרחוק, אבל אני לא בטוחה) אי אפשר לקחת כלב, אפילו קטן, בתא הנוסעים. כך שבכל מקרה הוא נוסע בתא המטען. משדה התעופה רק לאנשי ההסגר יש זכות להוציא אותו. הוא אמור לשהות חודש בהסגר, כשיש אפשרות לבקר אצלו ולשחק אתו והכל. (ראיתי תמונות של מתקן ההסגר: נראה ממש טוב) אם יש למישהו איזה רעיון שלא חשבתי עליו בעצמי, אשמח לשמוע, כי לי אזלו הרעיונות. (אגב, הכלב גם זקוק למזון מיוחד, כך שאם מישהו כן היה מסכים לאמץ אותו, זה היה יוצא לו לא זול: זה כלב שבגלל בעייה רפואית לא יכול להיזון משאריות, למשל) ויש לו גם רגישות בגב, דבר שמאוד אופייני לגזע שלו (תחש מיניאטורי).

kei c

New member
קודם ללופטנזה יש אחלה שרות לכיוון

חשוב ביותר לכלב,עם כבר ההחלטה להשתמש בשרותי קרגו היא לקבל את פניו! נשמע מצחיק אבל הם מאוד מפוחדים,והאנשים מסביב לא ממש חברותיים. עוד דבר שלא הזכרת זה משחק שהוא אוהב בכלוב, ואם יש מספיק מקום אז לפני כל השמיכות לשים קרטון שיספוג את הפיפי. לגבי ההסגר גם כן חשוב לבקר הרבה עם הילדים, אני הייתי נוסע כל יום שעה וחצי הלוך שעה וחצי חזור כדי לבלות איתו ועוד לחשוב שהקציבו לי חצי שעה בלבד איתו(ככה זה יפנים) למזלי הוא היה בהסגר כמו בית מלון עם מיטה חצר פרטית מזגן ואפילו מקלחת צמודה עם שרותים-וזה לא בדיחה! הקטע המצחיק הוא שהשכנים של הכלב בהסגר היו 11 סוסי מרוצים בסכום כולל של 4 מליון דולר!הם לדוגמא הגיעו במטוס שכור לכבודם בלבד.

תמי ב

New member
נשמע רעיון מצויין, לבוא לקבל את פני

הכלב! משום מה, בגלל שידעתי שרק לאנשי ההסגר מותר להוציא אותו משדה התעופה, האפשרות הזאת בכלל לא עלתה בדעתי. אבל עכשיו זה נראה לי ממש הכרחי. ההסגר באוקלנד, כך שזה גם לא יהיה רחוק לנו במיוחד (אנחנו נגור באיזה כפר גדול שכמעט דבוק לאוקלנד, ונושא את השם המעניין פוקקואי...) לופטהאנזה אמרו לי שהם לא מטיסים לניו זילנד. לא יודעת אם זה זמני או לא, אבל זו התשובה שקיבלתי. באמת ניסיתי הכל. החלטתי אפילו למחול על כבודי ולהסתכן בכך שיחשבו אותי לפסיכית, ושאלתי אפילו בפדקס.... לזכותם ייאמר שהם נשארו מנומסים וענייניים, והפקידה שם ענתה בשלילה רק אחרי שביררה!!! מאוד עצוב לי כל העסק, אבל אני באמת חושבת שזה הפתרון הכי טוב שמצאתי. גם זה שאמא שלי לא רצתה לטפל בו מאוד ציער אותי בהתחלה, אבל כשלקחנו אותו לביקור אצל המשפחה האומנת, הוא דווקא נראה שם מרוצה מאוד, וישר התחיל להסתובב בבית מזדנב אחרי הכלבה של בעלי הבית.

efrat100

New member
תמי - מי יודע...

אולי האנשים שמטפלים בו יתאהבו בו וירצו להשאיר אותו אצלהם... אפרת

lilaNY

New member
בהצלחה והתאקלמות קלה.

מחכים לך בצ´ט לשמוע חוויות.

למעלה