רגע לפני...

מיהNY

New member
רגע לפני...

שסוגרת את הדלת לשמש,לים,למשפחה,לחברים,לקפה הכי הכי,ולכם... נכנסתי לאחל לכל אחד ואחת מכם שנה הכי הכי טובה שאפשר אוהבת אותכם גם ממרחקים כל כך קשה לעזוב.... מיה ניו יורק

מיה המתוקה... ../images/Emo75.gif

קחי ממני תפוח ירוק אחד אל "התפוח הגדול" ... ושתהיה לך שנה טובה ומוצלחת... ועכשיו לפחות יש לי סיבה טובה לבוא לניו-יורק...
טיסה נעימה !!!
+

מיהNY

New member
פנטה

אוטוטו... מחייכת שנה טובה גם לך מהתפוח הגדול והירוק
מיה

מתוקה40

New member
../images/Emo42.gif מיה

טיסה נעימה ובטוחה. ושנה טובה ומאושרת. מתוקה40

LIRI שלירי

New member
למיה המתוקה נסיעה טובה לך נתגעגע

היה לנו מאוד נעים להכיר אותך בביקורך הקצר הספקנו לראות כמה שאת בחורה מקסימה ומדהימה ונעימת הליכות על כן אנחנו רוצות לברך אותך בשנה טובה לך ולבני משפחתך שנה מקסימה ושיהיו לכם חיים ניפלאים בריאים ומאושרים ומקווה ששנה זו תעבור מהר וניפגש שוב בשנה הבאה. ט י ס ה נ ע י מ ה מלירי שלירי וסנדי חמש בבקרדי

מיה לה´ שלי ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

יקשה עלי לאתר, עד כמה אהבתי אותך, עד כמה שמחתי שזכיתי להכיר אותך, ולעבור איתך חוויות נחמדות, רגעים שאצלי שמורים לעד.
הגיע הזמן לפרוש כנפיים, להביט באומץ אל יום המחר בשבילי זו לא פרידה זו סתם הזדמנות לומר תודה מעגל של אור הולך ונשלם בין אדם לאדם בין אדם לעולם וכמו שחש בדמדומיו בין ערביים ונשלם לו מעגל של לב הקושר בין השניים כמה יפה אז השקיעה כשקרני האור האחרונים צובעים את פני הרקיע בהתרגשות קשוחה ומזכירים לי: כמו שלאחר כל ירידה יש עלייה כך שכל שקיעה מכריזה על זריחה והפרידה אינה מפרידה היא קושרת מעגל של אהבה. מה שנותר לי לאחל לך : שתהיה לך טיסה נעימה, שתהיה לכם שנה טבולה בדבש
שנה טובה והרבה נחת שנה שתהיה מוצלחת. מדליקה
יו - גם מג´רי

מיהNY

New member
מדליקולה

וואו... איזה שיר פרידה נפלא... תודה מתוקה אחרי ירידה שכזאת באמת גרמת לליבי לעלות על גדותיו
ושנה טובה לך לגרי ולילדים מיה

מיהNY

New member
לירי מתוקה

הרבה אהבה ממרחקים ותודה על הכל שנה פורייה לך ...לו...ולילדים חיבוק ונשיקה(האייקונים בשביתה) מיה

מיהNY

New member
רגע אחרי...

הגשם לא מפסיק לרדת בניו יורק ממש לא עוזר למצב הרוח שלי הזמנתי שמש אצלך...זוכר? אני כבר כל כך מתגעגעת...בעיקר לים... עצוב לי... שנה טובה והרבה אהבה מניו יורק הגשומה לכולכם מיה

מיה - למה עצוב לך?../images/Emo25.gif

התגעגעת אלינו?? כל כך מהר? האמת, גם אנחנו געגענו אלייך מאוד! שתהיה לך אחלה של שנה. מדליקה

למעלה