רגע לפני

שרשור מתכוניישיין

לאור ריבוי הפניות מצרף את המתכון לאובייקט דלעיל. אם יש לכם\ן מתכון מעניין שתפו.שכולנו נוכל להנות ממנו. החומרים : עוף שלם מנוקה ושטוף. 1 בצל גדול קצוץ. 10 משמשים יבשים קצוצים. 10 שזיפים יבשים קצוצים. 4 תאנים יבשות קצוצות. חופן אוכמניות יבשות. 1 תפוח עץ מסוג גראן סמיט קצוץ. 4 כפות צנוברים שקליתם קלות מראש. 2 כוסות אורז שטוף היטב. 4 כפות סויה. 4כפות דבש\סילאן 4 כפות שמן זית אופן ההכנה : לטגן את הבצל במעט שמן זית עד שמזהיב מעט. להוסיף את הפירות היבשים למשך כחמש דקות. לתבל במעט מלח ובקינמון לפי הטעם.ולהוסיף את האורז לטיגון קצר ולספיגת טעמים. להוסיף מים רותחים עד כדי כיסוי +סנטימטר. ולבשל על אש קטנה ועם מכסה למשך 15 דקות. לערבב מידי פעם. בשלב הערבוב האחרון להוסיף את הצנוברים,ולתת להכל להתקרר מעט. לפתוח את התחת של התרנגול הנאה שלכם ולמלא אותו ביסודיות אולם מבלי לדחוס !!! לערבב מעט שמן זית עם 3-4 כפות דבש או סילאן לפי טעמכם ועם מעט תבלין של עוף בגריל. ולמרוח את העוף בעדינות תוך כדי מסאג' מענג ומלטף... את יתר הכבודה שנשארה,לפזר בצורה אחידה על תבנית פיירקס, ולהניח את העוף לאחר שהידקתם את אחוריו בקיסם או שניים. התערובת תספוג את הנוזלים שיגיר העוף ותהיה להיט בטוח. לעטוף הכל בנייר אלומיניום ולהכניס לתנור שחומם מראש על 220 מעלות למשך 15 דק'. להנמיך את החום ל180 ולהמשיך עוד כמחצית השעה. ואז להסיר את כיסוי האלומיניום ולהמתין להשחמה ראויה. העוף ייצא פריך קראנצ'י,שחום ועסיסי. ושיהיה בתיאבון.

המקסימום

שאני יכולה להוציא מעצמי בתור אמא אובדת בימים אלו הוא מתכון לעוגת שוקולד ב-7 דקות במיקרוגל שהכנתי לראשונה בחיי אתמול... אתה בטוח שאתה רוצה?
(למרות שיצא אחלה).

לפי דעתי

אם אין טעימות בשביל להתרשם מהטעם זה לא שווה
אני אביא את המתכון המנצח לפנקיייק בסגנון בית הפנקייק
זה כשהמקרר ריק והילד עדיין רעב
1 כוס קמח לבן ביצה אחת 2 כפיות אבקת אפיה 3/4 כוס חלב כפית אחת תמצית וניל (רק מקורמיק אחרת זה לא שווה . . .) 2 כפות שמן 3 כפות סוכר לטרוף את הכל ביחד לטגן כל פעם מצקת קטנה במחבת משומנת ולטרוף את זה אחר כך
הם יוצאים עבים ומדהימים לגבי הקלוריות אני לא אחראית

התרומה שלי ....

שניצל קפוא עוף-טוב מוציאים מהמקפיא - שתי דקות במיקרו והופ... שיהיה בתאבון :)

kleo patra

New member
../images/Emo178.gif כמה עבודה בשביל לאכול 10 דקות

מעדיפה לאכול נשנושים של בייגל או קרקרים עם נוטלה בשביל מה לעמוד שעה במטבח בשביל אוכל..לא מבינה בתאבון לחובבי הבישול

צ'יפסים

של חנות פלאפל.זוכרים? הפעם עם שמן קנולה איכותי וטרי,ובטמ' הנכונה... בליווי מתמסר של ירקות טריים,טחינה הום מייד משובחת,וסלט כרוב מיייצויין...!

למעלה