רגע לפני שעת הביצוע

Pink Roses

New member
רגע לפני שעת הביצוע

אהלן לכולם הרייקי מלווה את חיי כבר קרוב ל4 שנים בלי שום קשר, בערך אותו הזמן מלווה אותי הרצון לעשות קעקוע אז אני כבר ממש בשלבי הביצוע סתם שאלה כללית, קעקוע יכול להפריע לשדה האנרגטי בגוף? משהו אחר שלא העליתי על דעתי? אשמח. ליאורה.

magda

New member
יקרה שלי לי זה לא השפיעה ולא הפריעה...../images/Emo23.gif

רגע, רגע, תעצרו. עוד אל תרוצו לעשות קעקועים.

קעקוע בהחלט עושה חסימות בגוף. החסימות האלו נשארות לתמיד וגם אם מוציאים קעקוע שחור עם לייזר לאחר מכן, החסימה נשארת. צר לי לאכזב, אבל זה ככה. דרך אגב, גם כל הפירסינגים למיניהם גורמים לחסימות. אור ואהבה יפעת זולר

eitanreder

New member
פירסינג כן קעקוע

תלוי היכן ומה הצורה לעיתים יכול לעזור.

eitanreder

New member
במקרים נדירים ובודדים שהפירסינג

בעזרת ידיעה מוקדמת ( ותודה לא..) יכול לווסת או לתת תוספת אנרגטית לצורך מסויים..ולא מדובר על פירסינג רגיל שנתקע בלי מחשבה במקומות מוזרים..

א....

על פירסינג אני מסכים... אסור אבל יכול גם לעזור כמו שנועיק אמרה - דיקור תמידי בנקודה מסויימת.... ??? בכול אופן את העגיל באוזן הורדתי כבר לפני חודשיים... הקעקועים שלי היה מלפני החניכה לרייקי.... וכאילו היה בהילה תמיד..... מלפני שהיה על הגוף.... יכול להיות משהו מגילול קודם... ? ! ואם כן אז מה אני חס וחלילה עם חור.... ומה עושים נגד.... חוץ מדימיון מודרך וטכניקת שליחה מרחוק לעצמי... תיקון חצות ? צימחונות - אני כבר בדרך לזה...

אסף היקר, יש מיקרים בהם פירסינג יכול לגרום

לחסימות קשות. למשל, נערה צעירה שעושה פירסינג באוזן למעלה, שהיא במיקרה גם נקודת איזון בדיקור סיני לתיאבון, יכול להיות שיפסיק לה התיאבון או שתהיה לה בחילה בעיקבות חירור האוזן. ואז הנזק יהיה גדולף כי היא עלולה להפסיק לאכול או להיות אנורקסית. זו רק דוגמא קטנה. יש עוד דוגמאות נוספות רבות לגבי פירסינגים במקומות אחרים. חורים באוזניים במקומות הרגילים של החורים, בתנוך האוזן, אינם גורמים נזק. לא הבנתי מה הקשר בין הקעקועים שהיו לך לבין גילגולים קודמים. אולי הצורך למרוד היה קיים בך מזה זמן רב, לזאת כוונתך? אין לדעתי מה לעשות כרגע יותר מדמיון מודרך ורייקי, אך לפחות למי שעדיין לא עשה, שיידע שאם יעשה קעקועים או פירסינג תהיה לו חסימה אנרגטית תמידית. לשיקולו. אור ואהבה יפעת זולר

נועיק

New member
וכמו שהבן שלי אמר

אחרי שעשה עוד פירסינג באוזן - "אולי אני עושה את החורים במקום הנכון ובזמן הנכון, וכשיהיו מיותרים זה הזמן בו אוציא אותם." לקחנו שנינו את הדברים שלו ברצינות, בדקנו - הוא עשה דיקור בנקודות הקשורות לריאות (אין לו מושג בזה, אגב) ולגב תחתון, שני מקומות שאכן דורשים כרגע טיפול אצלו, ובעצם כבר שנים רבות שהוא בטיפול באיברים אלו, כך שיתכן וזה טיפול הפתיחה האנרגטית האולטימטיבי בשבילו. לפעמים אנחנו עובדים באופן אינטואיטיבי ועושים דברים שאין להם פשר ומסתבר בדיעבד כי אלו היו הצעדים הכי נכונים לעשות. דוגמה נוספת אבל על קעקוע - הבן האמצעי מתכנן כבר זמן רב ציור מסויים לפני כחודשיים סוף סוף הצלחנו לצייר את מה שהחזיק בדמיון ולא ידע להוציא הלך ועשה את הקעקוע אצל מומחה עולמי, לפי הוראות של איתן, ובינתיים הוא מתחיל להתאזן ברמות שלא היו עד היום. אז עכשיו מה אפשר לומר? זה טוב? זה רע? לדעתי זה נכון, אולי לא עבורי, אבל בטוח עבור הבנים שלי (וגם לעוד כמה אנשים מופלאים שאני מכירה).

הבעיה שאח"כ נועה החסימה הזאת תישאר לתמיד,

גם כשהבן שלך ירצה להוציא את הפירסינג. אולי כרגע זה טוב לו, אך מה יהיה אח"כ? המקום יישאר מחורר וחסום מבחינה אנרגטית לתמיד. אור ואהבה יפעת זולר

ויקרא פרק יט יענה על שאלותייך

אֲנִי, יְהוָה אֱלֹהֵיכֶם. לֹא תֹאכְלוּ, עַל-הַדָּם, לֹא תְנַחֲשׁוּ, וְלֹא תְעוֹנֵנוּ. לֹא תַקִּפוּ, פְּאַת רֹאשְׁכֶם, וְלֹא תַשְׁחִית, אֵת פְּאַת זְקָנֶךָ. וְשֶׂרֶט לָנֶפֶשׁ, לֹא תִתְּנוּ בִּבְשַׂרְכֶם, וּכְתֹבֶת קַעֲקַע, לֹא תִתְּנוּ בָּכֶם: אֲנִי, יְהוָה. אַל-תְּחַלֵּל אֶת-בִּתְּךָ, לְהַזְנוֹתָהּ, וְלֹא-תִזְנֶה הָאָרֶץ, וּמָלְאָה הָאָרֶץ זִמָּה. .... אַל-תִּפְנוּ אֶל-הָאֹבֹת וְאֶל-הַיִּדְּעֹנִים, אַל-תְּבַקְשׁוּ לְטָמְאָה בָהֶם: אֲנִי, יְהוָה אֱלֹהֵיכֶם. מִפְּנֵי שֵׂיבָה תָּקוּם, וְהָדַרְתָּ פְּנֵי זָקֵן; וְיָרֵאתָ מֵּאֱלֹהֶיךָ, אֲנִי יְהוָה. אנרגיית הרייקי כאחד משמותיו של הבורא ממליץ לך בספרו לא לעשות את הדברים המצויינים לעיל שימי לב שאיסור עשיית קעקוע כחסם אנרגטי לאנרגיה האלו-הית מופיע יחד עם מפני שיבה תקום והדרת פני זקן שהם כמו עקרון הרייקי כבד את הוריך מוריך חבריך וכל הסובבים אותך. ובכל זאת יש לך את הבחירה החופשית לעשות בכל זאת קעקוע כפי שנתן לך אותו האל את היכולת לבחור: ספר דברים פרק ל': רְאֵה נָתַתִּי לְפָנֶיךָ הַיּוֹם, אֶת-הַחַיִּים וְאֶת-הַטּוֹב, וְאֶת-הַמָּוֶת, וְאֶת-הָרָע... וּבָחַרְתָּ, בַּחַיִּים לְמַעַן תִּחְיֶה, אַתָּה וְזַרְעֶךָ. לְאַהֲבָה אֶת-יְהוָה אֱלֹהֶיךָ, לִשְׁמֹעַ בְּקֹלוֹ וּלְדָבְקָה-בוֹ: כִּי הוּא חַיֶּיךָ, וְאֹרֶךְ יָמֶיךָ לָשֶׁבֶת עַל-הָאֲדָמָה אֲשֶׁר נִשְׁבַּע יְהוָה לַאֲבֹתֶיךָ לְאַבְרָהָם לְיִצְחָק וּלְיַעֲקֹב, לָתֵת לָהֶם. יש לך את הבחירה לעשות זאת אבל זיכרי שאת מחדירה דיו ודבר זר לגוף טהור אשר בוראך בראך.... למה לחסום ולהרעיל צינורות שפע?

Pink Roses

New member
כי אני לא ממש מאמינה שזה מה שירעיל אותי

למען האמת חשבתי על זה עמוקות, היו לי בערך 4 שנים להרהר בזה, אני מאוד מודה לך על תשובתך, זה משהו שכבר ידעתי וניתחתי שוב ושוב. רק החלק של הקישור עם הרייקי חדש ומעניין

למעלה