אנחנושרים את זה בכיתה כל הזמן יש לי כיתה דיי משוגעת..
R Rioter New member 6/3/06 #24 אחי כל הזמן שר את זה - יש לי שניים, והאחד שהוא בן 11 החודש, שר לאח השני שהוא בן 7 גם החודש זה ככה: "אל תאכל את הפרה *מצביעה עלי* אולי היא אחותך!"... XD [אני לא לוקחת את זה אישי, כי אני רזה למען האמת. הם פשוט נהנים לרדת עליי.]
אחי כל הזמן שר את זה - יש לי שניים, והאחד שהוא בן 11 החודש, שר לאח השני שהוא בן 7 גם החודש זה ככה: "אל תאכל את הפרה *מצביעה עלי* אולי היא אחותך!"... XD [אני לא לוקחת את זה אישי, כי אני רזה למען האמת. הם פשוט נהנים לרדת עליי.]
S S t r a w b e e r Y New member 6/3/06 #38 ../images/Emo45.gif אכן סדרה שולטת במיוחד../images/Emo3.gif
N ny22 New member מנהל 6/3/06 #6 תודה רבה! וגם לך מגיע ח"ח הסדרה הזאת פשוט מעולה! כל הכבוד לך! וממש כיף לקרוא את מה שאת כותבת! מאחל לך המון הצלחה בהמשך (וכמובן אם תערכי את העונה השלישית). ממני , נתאי.
תודה רבה! וגם לך מגיע ח"ח הסדרה הזאת פשוט מעולה! כל הכבוד לך! וממש כיף לקרוא את מה שאת כותבת! מאחל לך המון הצלחה בהמשך (וכמובן אם תערכי את העונה השלישית). ממני , נתאי.
B B R A Y E R New member מנהל 6/3/06 #10 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאנשים שקשורים לסידרה לא מגיעים לפורום ישר עם ניק אדום. מי שמאדים אותם הם תפוז אחרי דיווח שלי או של ליהי.
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאנשים שקשורים לסידרה לא מגיעים לפורום ישר עם ניק אדום. מי שמאדים אותם הם תפוז אחרי דיווח שלי או של ליהי.
ח חן בריגה New member 6/3/06 #12 חן יש לך שם יפהייפה אנחנו שמחים שנכנסת יאללה אני כבר מתרגש ליום שלישי שאני יראה את ידידיה ועדי
N nadav1232 New member 6/3/06 #14 תודה../images/Emo13.gif מה זאת אומרת שהיא רואה את הסדרה דרך אתר ערוץ הילדים? אפשר לראות שם פרקים?
ש שכטרון New member 6/3/06 #17 הכוונה שהיא../images/Emo59.gif מתעדכנת דרך אתר ער"ה, כי היא לא יכולה לראות את הפרקים. יעני היא קוראת שם את התקצירים, התמונות, התגובות וכו'...
הכוונה שהיא../images/Emo59.gif מתעדכנת דרך אתר ער"ה, כי היא לא יכולה לראות את הפרקים. יעני היא קוראת שם את התקצירים, התמונות, התגובות וכו'...