רגע לפני שנגמר...

רגע לפני שנגמר...

שלום לכולם, רגע לפני שמסתיימת העונה השניה, רציתי להגיד איזה כיף לקרוא את התגובות שלכם. בגלל שכרגע אני בלונדון, ואין פה ערוץ הילדים, אני בעצם "רואה" את הסדרה דרך אתר ערוץ הילדים והפורום שלכם. כיף לראות דרך התגובות שלכם מה בתסריט עבד ומה לא. כלומר כשזה עובד זה כיף, כשזה לא עובד זה מלמד... :) וכמובן שהכי נחמדים אלה הניחושים וההשערות - אבל אני לא אגיד אם הם נכונים או לא. אז תודה שצפיתם, יש לכם עוד עשרה פרקים להמשיך ולנחש... חן קלימן עורכת הסדרה

o r t a l13

New member
../images/Emo12.gif תודה רבה!!! ../images/Emo13.gif

זה באמת מאוד כיף לראות את התסריט, מה היה, ומה לא
חבל שנגמר עוד מעט
תודה

סינטטית

New member
היי!!

את כותבת תסריטים לפיג'מות, לא? את מגניבה
חח שמחה שכיף לך לקרוא את התגובות או משהו כזה..[:

סינטטית

New member
חח את גם אוהבת?!?!

הם כאלו רולז!!! אחד מה-3 דבריםש אני הכי אוהבת שזה הפיג'מות השמיניה וסינרגיה ובפרק של יום חמישי היה את שלושתם ביחד חחח :] (ברקע היה הפיג'מות והיה פוסטר של סינרגיה באודישן של אלי!)

Rioter

New member
מי ל-א אוהב הפיג'מות? O.O

זו הסדרה הכי גאונית בטלוויזיה לדעתי. [אולי אפילו יותר מהשמינייה. בסדרה הזו לא צריך לצפות בכל הפרקים כדי להבין את העלילה, וזה מה שאני אוהבת בה.]

סינטטית

New member
נכון!!

ראיתי את כל הסדרה לפחות 3 פעמים ופרקים שאהבתי ראיתי יותר חחחח זו פשוט סדרה שולטת
עודד פז מלך!! צ'ינצ'ילהההההההההההההה!~!@! חחחחחחחחח!!! ויש כאלו שלא אוהבים אבל הם סתם הם לא ראו את זה בכלל
(שונאת אנשים ששוללים בלי לדעת על מה הם מדברים!!!!)

KiShKooSh

New member
רוני מנדלבאום../images/Emo6.gif

היא נחמדה, והשחקנית היא הבת של ד"' קובי אסף שזה כבר ממש כבוד!

KiShKooSh

New member
ד"ר קובי אסף, אבא שלה....

אלי קרן-אסף, שם משפחה אחד מאמא ואחד מאבא, הגיוני לא?

shminia com

New member
זה משמין פחות..

(אל תאכלו את החיות) אל תאכל את הפרה אולי היא אחותךךךךך..אההההההההה... אם לא בגילגול הזה אז בגילגול הבאאאאאאא..

סינטטית

New member
חחח כן..../images/Emo6.gif

אני גם אוהבת את קצר במוח יש לי קצצצצצצצר במוחחחח זה גורם לי לשכווווח מה עשיתי אתמוללל ומה זה צד שמאללל

למעלה