רגע לפני שאני נרדמת

t@gel

New member
רגע לפני שאני נרדמת

אלוהים אדירים, כמה שאני אוהבת איך גוף אנושי יכול להכיל אהבה אלוהית אתה יושב על המיטה מולי, מתבונן בי בשקט משרבט מילים על הנייר, בוהה, תוהה צופה בי כיצד אני מתקתקת על המקלדת... לא, אין לך מושג שאני כותבת עליך, לך רק שומע את נשימתי הגועשת העיניים האלו שלי, קודם הן דמעו בכאב מחית לחלוחיות של בלבול ממני, מסביר שאתה אוהב העיניים הללו, רואות אותך ומייד צוחקות כן, אני יודעת שאתה אוהב אותי, אני מרגישה זאת מרגישה בכל אבריי גופי, מרגישה את אהבתך זורמת בדמי האהבה שלי אליך, בוערת כמו כדורי אש כעת אני מבינה שמידי פעם אנו נתפסים לבלבול אהבה כה עמוקה המבוססת על חברות אמיתית ולא הזמנו אותה בכלל אלינו, אהבה שבאה לבד.. אז לעיתים תוהים האם זה אמיתי...והתהייה גורמת לדמעות אל תדאג לי עכשיו...הכל בסדר, אני רגועה... אלוהים אדירים... כל כך אוהבת אותך... לילה מקסים לך אהובי מצטרפת אליך לשינה מתוקה. תגלי שלך

ואני משקיף על אהבתכם.......

ואין מאושר ממני ,תגל, שיש באפשרותך לאהוב.... מאחל לך שתהא זו אהבה שתחזק את הנפש. אוהב אותך תמיד. רון

ב א ר י

New member
תגי מאמי...

את בטח כבר יודעת שאני מאושר מאוד,עבורך. ואם את לא יודעת אז הרי שאני מאושר עד מאוד בשבילך. ואני מקווה שאני אעמוד בחוזה שלנו,על מנת שלא אצטרך להפריע בעוד 11 חודש !!! חחחחחחח.... שתהיה בליבך אך ורק אהבה לרוב. ואני מקווה לראות עכשיו שירים מסוג אחר ולא שירים מהסוג שאת רגילה לכתוב. דפי הפורום פתוחים לפנייך כמו שהם פתוחים בפניי !! אנא כיתבי כאן את כל אשר על ליבך ! בארי שאוהב אותך.

תגל מתוקה ....

לאהוב זו מתנה גדולה .... ואני רואה שאת מנצלת אותה בדיוק בצורה הנכונה ... תמשיכי כך מקסימה .. מאחלת לך אושר והצלחה .. באהבה החדשה .. שלך שרון @}-}---

cici

New member
וכמעט פיספסתי את זה

אוייייייי זה כל כך מקסים וכל כך רומנטי מרגש כל כך wow!!!

tay@el

New member
תגי ואייל

עשית לי צמרמורת.... אני קוראת ומחייכת כל התום שבעולם בָאמת שלך.... האושר של הרגע..... מרגש, מקסים, שיהיו לכם המון רגעים שכאלה מואההההההה יעל/ פורום וידויים

למעלה