New York
נ ניקול מחיפה New member 8/9/02 #2 הזכירה לי את הסרט רוח רפאים- הבית הטיפוסי בשכונות שם! הצהוב..שכאילו בא ממקום אור.. היה לי זר לתמונה מממ זה לא אומר שהיא כלכך חמודה בפשטותה הלכאורית
הזכירה לי את הסרט רוח רפאים- הבית הטיפוסי בשכונות שם! הצהוב..שכאילו בא ממקום אור.. היה לי זר לתמונה מממ זה לא אומר שהיא כלכך חמודה בפשטותה הלכאורית
נ ניקול מחיפה New member 8/9/02 #3 ../images/Emo93.gifהתכוונתי שזה לא אומר שהיא לא כלכך חמודה......... יענו היא כלכך חמודה...בסדר? הסברתי את עצמי?
../images/Emo93.gifהתכוונתי שזה לא אומר שהיא לא כלכך חמודה......... יענו היא כלכך חמודה...בסדר? הסברתי את עצמי?
מ מאטריקס New member 9/9/02 #6 אהממ.... *שיעול* אמממ... *שיעול* יפה מאוד. יפה עשויה השקיעה הנהדרת, יפה עשוי בית-הקודש היפהפה, והצלליות והאורות טובים מאוד! מאיפה יש לך את התמונה הזאת אתה ציירת אותה ??
אהממ.... *שיעול* אמממ... *שיעול* יפה מאוד. יפה עשויה השקיעה הנהדרת, יפה עשוי בית-הקודש היפהפה, והצלליות והאורות טובים מאוד! מאיפה יש לך את התמונה הזאת אתה ציירת אותה ??
E elo fan New member 9/9/02 #7 תודה מאטריקס זה רק גלויה שמצאתי שבוע שעבר...................אני צוחק זו תמונה שלי שעברה עיבוד דיגיטלי ושוב תודה שאהבת Arie Rotshtein "When God smile, I´m there to snap it"
תודה מאטריקס זה רק גלויה שמצאתי שבוע שעבר...................אני צוחק זו תמונה שלי שעברה עיבוד דיגיטלי ושוב תודה שאהבת Arie Rotshtein "When God smile, I´m there to snap it"
נ ניקול מחיפה New member 9/9/02 #8 התמונה יפה- והיה נדמה לי שזה ארמון מעופף בחלל שעובר כעת על פני כדור הארץ..! תמיד נהנית מיצירותיך
E elo fan New member 10/9/02 #11 ניקול ............וזה בשבילך To my #1 Fan And of-course there´s more and more to come................l Arie Rotshtein
ניקול ............וזה בשבילך To my #1 Fan And of-course there´s more and more to come................l Arie Rotshtein
E elo fan New member 10/9/02 #13 ARIZONA I hope you´ll enjoy as much as I did................l Arie Rotshtein "When God smile, I´m there to snap it"
ARIZONA I hope you´ll enjoy as much as I did................l Arie Rotshtein "When God smile, I´m there to snap it"
נ ניקול מחיפה New member 10/9/02 #14 בית עצוב אבל עשוי טוב מאוד,אבהתי את האדמה הברקים הפריעו לי.. יופי של בית