שיבולת../images/Emo24.gif
WOWWWWWWWWW, אצלי זו היסטוריה ,והזכרון היסטריה
.... ואכן בעבר היו הרבה שאלות תהיות בפורום מה ואך .. זוכרת אך כך לפתע התהפך עולמי ובין לילה הפכתי לפנויה ...כן מעולם לפני כן לא היתי פנויה ..מגיל חמשעשרה איתו, הגבר של חיי. יחד עם אבדנו, איבדתי את העבודה (שהיתה עבודה לזוג), ודרכי להתמודד היתה להקיף עצמי בעשיה,אנשים וחברים/ות .באותה תקופה התוודאתי לעולם האינטרנטי ,יצרתי המון "חברויות" חדשות, וכעבור שלושה חודשים התחלתי לבלות ,לצאת ולהכיר עולם שונה, עולם פנויים פנויות, בליתי במקומות שמעולם לא תאמו אותי ואת אופי כנ"ל לגבי החברות שאיתן בילתי, העיקר להיות מוקפת באנשים שלא יהיה זמן למחשבה. ..כיום נזכרת במבוכה. כיום המועדנים החברות כבר לא חלק מחיי, היתי צמא לאהבה, למזלי מצאתי ידיד "חבר" שהתאים לתקופה הבין אותי ואת צרכי והיה לי לעזר, (עד היום אנחנו ידידים טובים) ,אבל מכירה סיפורים של אלמנות שסיימו ערבים עם גברים מזדמנים שנצלו את הסטואציה והתמימות. לגבי שאלתך, זה כל כך אישי ,ורק תלויי בך ובתחושות שלך, המשפחה וכולם בעצם, בסביבה לא יבינו, ירכלו, יבקרו, אבל זה שלב שיהיה תמיד, וחייבים לעבור אותו.( בתי אפילו טענה שאני בוגדת)... קושי נוסף הוא התחושה הפנימית שאני פנויה, חושבת שקצת נאחזתי בתחושה הזו כדאי לא להשלים את הפרדה , אבל היום יודעת שתמיד ארגיש שאני לא פנויה לגמרי.ויחד עם זאת מחפשת זוגיות חדשה. שלא תשנה במאום את אהבתי למלאך שלי ואת זה שהוא חלק בחיי תמיד. והכי חשוב זכרי שלך טוב ואת נאהבת מסופקת ומאושרת את במטיבך ואז גם לילדייך וסביבתך טוב יותר .
דרך צלחה לך ולכי עם ליבך ותחושותייך באומץ ונחישות .