רגע לפני גירושים

אמא2001

New member
רגע לפני גירושים

שאלה למי שעבר את זה. , ברגע שאני אודיע לבעלי שאני רוצה להתגרש וזה יקרה ממש בקרוב!!! אני יודעת שנצטרך לחיות תקופה מסויימת עדיין באותו הבית, יש לנו ילד אחד בן 7. ואני ממש לא יודעת איך חיים ביחד באותו הבית עד שהוא יצא. מי שעבר ולמי שיש עצה אני אשמח.... (לצערי אני לא כל הזמן מול המחשב- אבל אשמח לתגובות) תודה מראש

בהודעה הקודמת שלך כתבת שהוא מוכן לגישור

ועושה רושם שהדברים מתנהלים אצלכם בהבנה הדדית. בכל זאת, הייתי מבטחת את חשבון הבנק- רק חתימה של שניכם על כל פעולה שהיא למקרה שאחד מכם יחליט לקחת את כל מה שיש שם... יושבים ומדברים- מה קורה, מה עושים, מתי ומי מכם עוזב את הבית, אם אתם באמת מסתדרים והעניין הוא "רק" שהאהבה מתה, אני מאמינה שתוכלו להסתדר עוד כמה לילות בבית המשותף ביחד. אולי תשתפי אותנו בעוד פרטים?

אפרוח4

New member
אם שניכים מעוניינים בגרושים...

ונכנסים לתהליך עם הבנה וכבוד הדדי אז אפשר להתנהל תחת אותה קורת גג עוד קצת , אני נשארתי בבית כמעט חודשיים עד שמצאתי דירה ובמהלך הזמן הזה המשכנו לחלוק את אותה המיטה אך לא היה בניינו דבר משותף , לא בילויים לא ארוחות כלום ! רק מה שקשור לילדה . בהצלחה :)

אמא2001

New member
האהבה נגמרה

אני לא מסוגלת בכלל להמשיך אפילו טיפולי פוריות שהיו הדבר הכי חשוב לי עכשיו הפסקתי, כמו שאני חושבת כבר כתבתי הפחד היחיד שלי הוא איך אני מסתדרת כלכלית, אני כרגע בין שתי עבודות, עזבתי אחת ואני בדרך לפתוח עסק קטן משלי, עוד אין ממנו הכנסות, אבל אם אני אחכה שמצבי הכלכלי יהיה טוב אני לא אתגרש בקרוב, ואני פשוט לא מסוגלת יותר. הוא לא בן אדם רע, ואפילו אבא טוב, אבל כבר אין לי שום רגש אישי אליו.אני לא מפחדת מעבודה ואם אצטרך אני יעבוד קשה מאוד, אבל זה מפחיד. ובחשבון בנק- אין פלוס שאפשר לקחת !!! חוץ מזה שאני רוצה בעתיד לעבור מקום מגורים וזה ירחיק את הבן שלו קצת ממנו שעה נסיעה בערך, ומזה אני פוחדת שהוא יעשה לי בעיות. אבל עוד פעם אני חייבת לצאת מהקשר הזה הוא לא מוביל לשום מקום.

למעלה