רגע לא הבנתי

crazy mofo

New member
רגע לא הבנתי

כאן זה פורום של התחנה "קול הקמפוס" או משהו אחר?....

gilgamesh

New member
תראה, תשמע, הבט, הבן-

כבודה של קול הקמפוס במקומו מונח, אבל אנחנו, אעפס, קצת יותר טובים, ומדובר בפורום רדיו הר הצופים. אתה מוזמן להאזין ולהבין.

crazy mofo

New member
וואלה.........מה הסיפור שלכם? שאלה

כללית מדי שבאה כדי לשאול בעצם, מי אתם, דרך איזו רשות אתם משדרים, האם יש נושא מסוים לתחנה?

תשובות חלקיות

רדיו הר הצופים שייך לרשת ב' (וכך גם קול הקמפוס, אם אני לא טועה). קולטים אותו בתדר 106 אף אם באזורים מסוימים של ירושלים, ויש שיאמרו שנושא התחנה הוא קים דיל.

התקבלת!

אני כבר מבקשת מדודו לפנות לך רצועת שידור יומית בין השעות 19:00 ל-20:00 עבור תכנית התקרא "קים דיל הבאה".

davecom

New member
הכי מדוייק להגיד

שזאת תחנה סטונטיאלית ששיכת לקול ישראל ולמחלקה לתקשורת של האוניברסיטה העברית בירושלים. נושא מסויים? אתה יכול להכנס ללינק שלמטה ולהקשיב לתוכניות השבועיות שלנו. מאיפה הגעת אלינו?

crazy mofo

New member
האמת זה חלום שלי לשדר ו/או לערוך

ברדיו.......אבל בגרויות וזה אתם יודעים, לא יתאים. יש מצב יש לכם עבודה בשבילי עד הגיוס בנובמבר?< בכל מקרה, איך הגעתי אליכם? פרסמתם הודעה בפורום אינקובוס על הספיישל אינקובוס שעשיתם (שלא שמעתי, איך היה באמת) ורשמתי לכם שאתם התחנה הכי טובה ברדיו, כי חשבתי שמדובר בקול הקמפוס שזו באמת דעתי עליהם, בלי להעליב אף אחד. ולפי הפלייליסטים שאני רואה שאתם מפרסמים פה, דווקא נשמע לי סבבה של תחנה. אז זהו.....

davecom

New member
תודה

שמע, כסף גדול לא יצא לך מפה. האמת היא גם לא כסף בכלל, אם כבר מדברים על זה. אבל תקשיב לתוכניות פה, גם בלינק שפירסמתי למעלה. ברביעי בחצות יש תוכנית מטאל, אם אתה בעניין. וכמובן אפשר לשמוע שם כל מיני תוכניות אחרות. גם אני הייתי גיוס נובמבר. אז מגיע החורף ישר בטירונות. לא כיף גדול, תתכונן.

crazy mofo

New member
Nי דיבר על כסף? דיברתי על לערוך

ו/או לשדר......אם אני ארוויח מזה שקל חמישים, מה רע, אם לא, גם טוב.........אבל העבודה עצמה תמיד עניינה אותי. בכלל מוזיקה. בכל מקרה, ברצינות אפשר לעבוד אצלכם? ואני לא כזה בראש של מטאל (רק).........

למעלה