רגע.... זה בגללי??????

רגע.... זה בגללי??????

בגלל הרעש????? בגלל הבלאגן??????? לאן ברחתם כולכם הא? אפילו אנדי ברח (חחחחחחחחחחח)

תקרא לטל .....

תגיד לו שברחבה שלנו בפורום יש המון מקום.... נעזור לו לנצח אותך... רגע.. מחפשת נעלי ספורט..

אנדי 43

New member
עוד 5 דקות לסיום המשחק..

אני פורץ עם הכדור בצד ימין עובר שחקן ועוד שחקן מתקדם ובא לבעוט לשערררררר ואזזזז פסי מושיטה רגל ומכשילה אותי ,השופט מוציא לפסי צהוב ושורק על פנדל ,פסי מתווכחת עם השופט וטוענת שלא היתה עבירה השופט מתעצבן ונותן לה אדום .החוצהההההההה הוא צועק ,ופסייייייי צוחקת אני אדום? מורידה את נעלי הספורט נעלי המגף כבר עליה ואזזזזזזזז שפיץ למצח של השופט ..ואייך זה נגמר?השופט שוכב ליד בלולו בחדר מספר 6

אנדי דו....

אני שומעת סירנות בחוץ... יש גם הבהובים... נראה לי המשטרה באה לעצור אותי (חחחחחחחחחח) תתקשר לעו"ד ... תסביר את כל הסיפור... אזיקים אנדיייייייייי (חחחחחחחחחחח)

אנדי 43

New member
השוטר מסתכל ואמר ...למה לא אמרו

לי שמדובר בך? נתן הוראה לעצור את השופט עד תום ההליכים בלי עורך דין.. המשל והנמשל ...תמונה אחת שווה אלף מילים

סקופ..... (חחחחחחחחחחח)

בשניה אחת.... סתמת לי ת'פה (חחחחחחחחחחחחח) על שני הסעיפים דנן ... זה והשחרור המיידי....
(שאף אחד לא יגיד אין תמורה בעד האגרה חחחחח)

לא, זה בגללי....

זה ביגלל שיש לי היום מומולדתתתתתתתתתתתתתתתתת אז פיתאום כולם ברחו...האאאאאאאאאאא הבטיחו לי עוגה, הבטיחו לי פרחים, בלונים, נישוקים והרמות ומה........... כלום יפה לכם ככה. עכשיו כולם ביחד היום יום הולדת היום יום הולדת... היום וכל השנה מומולדת לאישה הכי מתוקה..{זו אני אגב} :)

יום הולדת שמחחחחחחח ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לא יודעת מי הבטיח אבל לי לא גילו כלום (רעים בבית הזה חחחחחח) אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא... אז יקירתי... יום הולדת שמח... מי יתן ויתגשמו כל משאלות לבך. אמן!

אלמרה

New member
מזל טוב לאקסייטרית...

כמה יפה ונעים לחגוג מומולדת... עד מאה ועשרים עם פרחים ועוגות ובלונים ונשיקות...
רגע, למה את מתכוונת ב"הרמות".....

שמים1

New member
מזל טוב לך אקסייטרית ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

הרמות על אלמרה..
בלונים ופרחים על אנדי
וממני
ו
ליום הולדתך. ברכות , איחולים , וכל הדברים שמנעימים את החיים

טאKילה

New member
אקסטי יום הולדת שמח../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif

כל שתבקשי לו יהי
שמחה אושר ואהבה

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

הרבה שימחה אהבה ובריאות.. רק אושר ועוד אושר
מזל טוב יקירה.. מומולדת שמח....
תרימו אותה כבר... לי אין כוח....

יום הולדת שמח אקסייטרית../images/Emo77.gif../images/Emo100.gif

המון אושר אהבה הצלחה ואריכות ימים. ישששש יום הולדת.

../images/Emo140.gifיום הולדת שמח אקסייטרית

שיהיו לך תמיד הפתעות נעימות יום הולדת שמח ליאור

אורלייט

New member
יום הולדת שמח אקסייטרית../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב, המון בריאות ואושר מאחלת, אורלי.

למעלה