רגע הזדהות

רגע הזדהות

הגעתי למסקנה שאני לא מכירה כאן את רוב השמות של כולם אז כל אחד שישרשר את השם שלו. אבל כדי להיות תנועתיים, שכל אחד יגיד את השם שלו ואת הגלידה שהוא הכי אוהב

טיפקסית

New member
אוקיי קצת על עצמי

שמי בשמת אני מד"צית בתנועת השומר הצעיר ואני חניכה בקן אופק של השומר הצעיר ומד"צית במועדונית בעיר עכו אוהבת הכי בעולם גלידת שוקולד אם את רוצה לדעת עליי קצת יותר אז יש לי איי סי קיו והמס´ שלו 169774479 שלך בשמת

kedeman

New member
שי - כל סוגי הוניל

ובעצם גם כמעט כל גלידה עם צבע לבן נגיד קוקוס, לימון

kedeman

New member
תשמעו איזה רע אני הייתי היום!!

הייתי בעזריאלי וקניתי גלידה שהיתה אמורה להיות בטעם שוקולד לבן ולקחתי גם קוקוס אחרי שסיימתי את הקוקוס הסתבר שהשוקולד לבן זה בכלל בננה הלכתי להתלונן ודרשתי ממנה שתתן לי שני כדורים חדשים התווכחתי איתה עד שנמאס לה והיא טלפנה למנהל של החנות שהוא אמר שהיא תתן לי את מה שאני רוצה! זה היה כייף ולא ממש היה אכפת לי מהגלידה פשוט נהנתי מהויכוח איתה!!!

נועה-מממ איזה גלידה?../images/Emo187.gif

אני אוהבת גלידה וניל, שולוקלד צ´יפס, שוקולד לבן, ריבת חלב, קרם עוגיות, פסק זמן, נוטלה, במבה אדומה וכל דבר טעים שנשמע כמו הדברים ההלו! ואני חניכה ומדריכה במחנה ת"א צפון בתנועה "המחנות העולים" (זה לא של רוסים!) ואני מדריכה כיתות ה+ו וזה סיפור ארוך למה התחברנו אם תרצו פרטים תבקשו (לא שזה מעניין במיוחד) ואם אתם רוצים לדבר משהו יש לי איי סי קיו שלא עובד (שוב) אבל אני אתקן אותו איכשהו (אני מנסה כל יום רק שעד עכשיו הנסיונות שלי נכשלו) 74050896 והטלפון שלי בבית זה...סתם אני לא יגיד וזהו נורא מגניב לי עכשיו... :)

נועה!

את מד"צית בת"א-צפון? אמממ.. הייתי שם ביום חמישי.. את במקרה היית שם עם 2 חניכים שלך [בת ובן] ושיחקתם חי גוסס מת?

שי- גלידה בטעם מוקה

וקצת על עצמי.. אני מד"צית בנוע"ל ואני מדריכה את כיתה ו בקן הקיבוצי קיבוץ אפיקים.

יוסף-אני אוהב ארטיק רק ארטיק!!!

מצטער לבאס אתכם אבל אני אוהב יותר ארטיק....ובטעם קולה!!!!!

למה???

זה טעים אבל אחרי בריכה ובחוץ אבל בבית או בקניון אבו בכל מקום סגור אחר זה גלידה!!

בתור אחת שקשורה לקרח....

אחותי תביני הגלידה מבאסת! אתה צריך לשמור כל הזמן שהיא לא תיזל ואם היא כבר שווה ולא נוזלת תוך כמה ליקוקים אתה מגיע לוופל היבש והמבאס- אבל בארטיק אתה נהנה מכל ליקוק עד המקל..... משהו לחשוב עליו....

למעלה