רגע. . אתם לא אמורים ל . .

bobbyk

New member
רגע. . אתם לא אמורים ל . .

התעסק בנושאים תנועתיים ערכיים? כמו למשל סוציאליזם והשומר הצעיר. . . אגב אני אתן עשרה שקלים למי שיצליח להסביר לי למה תנועות הפועלים אימצו לעצמן את הצבע הכחול. . ולכל הבורים שממהרים לשלוף תשובות. . אני ממליץ לחקור ולקרוא. . . . . ולא להתעצל ולהתנהג כמו תרנגולים.

bobbyk

New member
לא ממש.. . אבל הכי חשוב שאתם. .

נחשבים לתנועה משכילה ואינטלקטואלית. . הכי כיף זה ללבוש משהו כל פעם מחדש בלי לדעת למה אתה לובש אותו.

Kobi Guerrero

New member
לא הבנתי מה פשר ההתנשאות

זה שאנחנו לא דנים בנושאים האלה כאן, לא אומר שאנחנו לא דנים בהם בכלל. אני פשוט לא מוצא לנכון לדון בפורום הזה בנושאים כאלה. זה לא אומר שלא הייתי בנוער מרצ, זה לא אומר שלא יצאתי להפגנות נגד הגדר, זה לא אומר שלא באתי לכיכר הלחם פעם בשבוע. זה אומר שאני לא כותב על זה כאן. ואני מאוד אשמח אם לא תתנשא מעל אנשים בלי להכיר אותם בכלל.

bobbyk

New member
צודק . . באמת . . לא בסדר מצדי. .

שנה טובה. . . ואני מקווה שבשנה זו השמוצניקים יחכימו מעט ויהפכו לאנשים משכילים ולא רק ברברנים. . . ואגב נוער מרצ זו תנועה ימנית. . . . לא נורא. . לא ציפיתי ליותר מדי. . ותרשה לי להתנשא . . כי בכנות. . הרמה ממש נמוכה.

Kobi Guerrero

New member
האנשים בפורום הזה ממש לא מייצגים

לטוב ולרע. יש פה בערך 20 גולשים. זה לא מייצג בכלל את האנשים בתנועה. בתור מישהו שיצא לו להכיר הרבה שמו"צניקים בחייו - תאמין לי שהרמה מאוד גבוהה. נוער מרצ תנועה ימנית??? תרשה לי להרים גבה. אנחנו מדברים על אותה תנועה? התנועה שעכשיו קוראים לה נוער יח"ד? שמע, אין לי מושג מה קורה שם עכשיו, אבל כשאני הייתי שם - רוחו של ביילין ריחפה מעל למים
.

mish mish1

New member
אני מציעה לך שתתחיל להרגיע...

כי אם תתחיל לחשוב שאתה יותר טוב פה מכולם ולהתנשא מעל כולם מניסיון שלי זה יוביל לוויכוח רצחני שיוביל בסוף להעפה שלך מהפורום (ותאמין לי אני יודעת על מה אני מדברת) הייתי אומרת לך תהיה יפה ותשתוק אבל אני לא יודעת איך אתה נראה אז פשוט תשתוק! ואם אתה כ"כ חכם וכולם פה כ"כ טיפשים אולי תחלוק איתנו את הידע הכל כך גדול שלך בנושא השומר הצעיר כדי שאנחנו המעמד הנמוך נדע כמעט כמו שאתה החכם מכולם יודע! הרי בחיים לא נגיע לרמה שלך שמו"צניק גדול וחכם שכמותך אבל לפחות שנדע קצת... כי הרי לא למדנו כלום בקורסי מד"צים ובפעולת, ובחוברות שקיבלנו רק אתה למדת אז קדימה תשתף אותנו בידע שלך!

למעלה