רגע אחד!

רגע אחד!

כולם אומרים פה שאחרי הסאגה של פריזה מפסיקים למדוד את רמת הכח ובכן הנה הוכחה שטעיתם! למי שרוצה לראות שיכנס ל"רמות כח" ויראה שם את הרמות של כל הדמויות בדרגון בל זי (דרך אגב יש שם משהו מאוד מצחיק... העוצמה של חוואי עם שוטגאן זה 5 בלבד! ודרך אגב לקזבובו: הסתובבתי בגלריה של הפורום (יש לך גלרייה מאוד מרשימה!) אבל ראיתי שם את התמונה של המשפחה של גוקו..... ורדיטס לא מופיע שם!

king kazabubu

New member
בקשר לגלריה

תודה רבה
אני שמח לראות שאתה משוטט בגלריה. הסיבה שרדיטס לא שם כי גוקו לא מחשיב את רדיטס לאח. אל תשכח שהוא מחשיב אותו לרע ובסופו של דבר הוא לא מחשיב אותו לאח. בתמונה המלאה יש גם את טראנקס ווג´יטה.

Son Gohan

New member
בקשר לרמות כח

באנימה הזכירו מדי פעם את הרמות כח במשך הפרקים ובמנגה אני חושב שהיה כתוב מהם רמות הכח אבל אחרי הסאגה של פריזה הפסיקו עם זה וכל רמות הכח מעבר לסגה הזאת הם השערות בלבד!

king kazabubu

New member
בדיוק...

כל מה שכתוב באתרים אלה השערות בלבד. אם תכנס לאתר אחר תראה שעד הסאגה של פריזה הכל אותו דבר אבל מאז הכל משתנה. אתה מבין? זה הפסיק להוות עניין אחרי פריזה כי הם מרגישים לבד מי חזק ובכמה יותר חזק. המספר עצמו לא מעניין אותם

אלעד ר

New member
זה בגלל שאקירה טוריאמה האליל

החליט שיהיה יותר מעניין אם לא ידעו כבר בקרב מי ינצח לפי הרמת כוח של מישהו, ויוכלו להיות יותר הפתעות בקרב.

TotoGuy

New member
יותר נכון,

שהוא פשוט הרגיש שרמות הכוח מגבילות אותו, וגם מתחילות לצאת מפרופורציות. להתעסק עם מספרים של 17 ספרות כבר היה יכול להיות מעצבן בסאגה של בו למשל.. לאט לאט הוא הבין גם כמה סתירות זה יכול להכניס וכמה זה באמת לא כל כך נחוץ, והוא החליט לוותר את זה. מה שמעצבן אותי הוא איך שאנשים מתעקשים לא לכבד את ההחלטה הזאת וממשיכים לריב לגבי מי צודק בהשערות שלו.. זה מוכיח כל כך יפה למה הוא החליט להיפטר מזה..

למעלה