רגע אחד בחיים

s h i r k u s h

New member
רגע אחד בחיים ../images/Emo140.gif

ספרו על רגע אחד בחיים, חוץ מהחתונה או לידת הילדים, שזכור לכם היטב ושלדעתכם לעולם לא יישכח ומתקשר לאהבה
.

polegra

New member
יש לי רגע כזה...

אמנם זה רגע עצוב....אבל הוא כל כך נגע בי. החבר שלי והחתולה שלי ז"ל מעולם לא הסתדרו..היא הייתה רכושנית ובפעם הראשונה שישב ליידי היא באה והורידה לי כאפה כל כך חזקה שעפו לי המשקפיים....מאז הוא שונא אותה וכל פעם שהיה בא היה מעיף אותה מהחדר...הרבה ריבים היו לנו על זה כי היא הייתה אהבת חיי....אבל השתדלתי לפצות אותה אחרי שהוא היה הולך... לפני 3 חודשים היא גססה....והוא למרות כל השנאה כלפיה היה כל כך רך ועדין אליה...לקח אותה 4 פעמים ביום לוטרינר...עזר לי בהכל..ישב וליטף אוצה כשמו לה אינפוזיה....היה כל כך מבין ורגיש...בלילה האחרון שלי איתה הוא ישן אצלי...והיא ביינינו...הוא כל כך דאג לה שיהיה לה נוח ודאג שאני אביא לה אוכל ושתהיה מכוסה ושאני אלטף אותה... ולמחרת כשהרדמנו אותה היא היה איתי...מחזיק ביידי ומלטף אותה ומדבר איתה.. יצאנו החוצה והוא חיסק..ואני בכיתי כפי שלא בכיתי מעולם....והוא חיבק ותמך...וב12 בלילה לקח את הגופה וקברנו אותה...הוא השאיר אותי קצת איתה..ופתום הופיע כשפר ציפור גן עדן בידו...ואמר כי הוא בטוח שהיא בגם עדן באותוהרגע הבנתי כמה הוא אוהב אותי וכמה יעשה הכל בשבילי...כמה חשוב לו שלא יכאב לי עד שהוא מוכן להיות עם חתולה שהוא לא סובל על מנת להקל עלי לעולם אני לא אשכח את המחווה שלו כלפי וכלפיה. לעולם לא. לא אשכח את ההבנה שלו את התמיכה ואת העזרה בהחלטה להמית אותה שלב לא הייתי מסוגלת לקחת. את כל הנסיעות לויטרינר...את החיבוק...ואת הפרח . 3 חודשים אחרי ועדיין אני מעירה אותו בלילה בבכי כי אני חולמת עליה...ורק בסופי שבוע כשאני לצידו אני ישנה טוב כי אני יודעת שהוא שומר עלי ומגן על נפשי ורק בזרועותיו אני מרגישה בטוחה. אני מניחה שיבואו רגעים אחרים..לידות חתונות....שימלאו את עולמי ברגעים שמחים אשר יוכיחו לי אהבה...אבל לצערי בנתיים מה שחקוק בזכרוני זה דווקא הרגעים הקשים בהם הוא היה לצידי... טלי

moribat

New member
יש כמה כאלה..

אבל הכי מרגש אותי (ולצערי זה קורה עדיין..)כשהוא אחרי התקף (אפילפסיה) בשינה, במיטה, לא יודע מה קורה איתו, כל היכולות הקוגנטיביות נעלמו, אבל כאילו זה חזק מהכל, הוא מחבק אותי ואומר לי "אני אוהב אותך"..

Tully Is Here

New member
נראה לי שזה אנחנו ../images/Emo3.gif

גם אצלי הדבר הכי משמעותי זה שלמרות שהוא אלרגי לחתולים הוא נתן לי לגדל 5. והוא כל כך עזר לי ותמך כשהרדמנו את החתולה שלי. וזה לא שאין רגעים אחרים לא פחות מרגשים, אבל זה הדבר הכי משמעותי. אז מה את אומרת? זה סריטה אצלנו החתולים האלה??

רגעים בחיים

האמת ששני הרגעים הכי יפים זה לידת שני הבנים המקסימים שלי אבל בחיים יש המון רגעים מיוחדים הפעם הראשונה שמישהו קורא לך "אמא" הצעדים הראשונים שלהם היום הראשון בכיתה א' המבחן הראשון שלהם התעודה הראשונה יש הרבה רגעים והאמת שביום יום לא מסתכלים על זה ופתאום עכשיו שהנושא עולה נזכרכים וזה עושה טוב באדי

באדי אכן צודקת...../images/Emo124.gif

החיים מורכבים מפסיפס של רגעים חלקם יפים חלקם יפים פחות בדרך כלל מלווים בכאב..אבל הזמן עושה את שלו ואלמלא התקווה לא היו יכולים בני האנוש להמשיך בחייהם...כל אחד כפי מנת חלקו.. יש להעריך את הדברים הפשוטים לכאורה..כי אלו הדברים הכי שווים וכשנעלמים..אין אנו יכולים תמיד או בכלל להשיבם לכן תמיד עלינו לשאוף " להחזיר אותם מהעתיד " משמע כאן ועכשיו...קאס תעלה בקרוב לטאלנג את מקור הכינוי שלי..והפטנט איך להחזיר אהבה מהעתיד...

רגע אחד קסום בטיול הראשון שלנו

אנחנו על שפת הכינרת, לילה, מחובקים. והוא מציע לי לעבור לגור איתו. אז הכל היה כל כך פשוט. אהבה נטו.

למעלה