רגע אז מי בסוף הולך לקורס השרדות? ד"א בהצלחה ביום ראשון לאלה שהולכים לקורס סיו"ן
Y yoavoren New member 25/7/03 #1 רגע אז מי בסוף הולך לקורס השרדות? ד"א בהצלחה ביום ראשון לאלה שהולכים לקורס סיו"ן
מ מסניפה חמץ New member 25/7/03 #7 תפסיק להטיל אשמה על אחרים ../images/Emo68.gif גם אני נרשמתי לפסיכומטרי, ואני מוותרת על מספר פגישות. כי אני לא חנונית עצלנית ושמנה כמוך.
תפסיק להטיל אשמה על אחרים ../images/Emo68.gif גם אני נרשמתי לפסיכומטרי, ואני מוותרת על מספר פגישות. כי אני לא חנונית עצלנית ושמנה כמוך.
Y yoavoren New member 26/7/03 #8 אז רק שתדע שלומי גם אני עושה פסיכומטרי והוא בדיוק מתחיל ב- 10.8 אז אני מפסיד 3 פגישות ואז אני הולך להשלמות ב- 18.8 אז אם אתה עושה בקידום תוכל גם אתה
אז רק שתדע שלומי גם אני עושה פסיכומטרי והוא בדיוק מתחיל ב- 10.8 אז אני מפסיד 3 פגישות ואז אני הולך להשלמות ב- 18.8 אז אם אתה עושה בקידום תוכל גם אתה
Z ZoobuR New member 26/7/03 #9 השלמות? יש השלמות??? וואלה, הם כמעט ולא הסבירו לנו כלום.... אבל אם אני ארצה גם ככה, לא נראה לי שההורים שלי יאהבו את זה כ"כ :/
השלמות? יש השלמות??? וואלה, הם כמעט ולא הסבירו לנו כלום.... אבל אם אני ארצה גם ככה, לא נראה לי שההורים שלי יאהבו את זה כ"כ :/
מ מיס קיפי New member 31/7/03 #10 השלמות??? מה זה צריך להיות?? למה אף אחד לא אמר לי על השלמות?? בגלל קידום האלה אני לא יוצאת להשרדות....
השלמות??? מה זה צריך להיות?? למה אף אחד לא אמר לי על השלמות?? בגלל קידום האלה אני לא יוצאת להשרדות....
Z ZoobuR New member 1/8/03 #11 אז אני לא לבד ../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif גם לי לא אמרו כלום, עד שגיליתי שרחי ויואב גם עושים פסיכומטרי וגם יוצאים להשרדות, כי להם יהיו השלמות
אז אני לא לבד ../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif גם לי לא אמרו כלום, עד שגיליתי שרחי ויואב גם עושים פסיכומטרי וגם יוצאים להשרדות, כי להם יהיו השלמות