רגע אושר קטן

AutismTimesTwo

New member
רגע אושר קטן

הגדול : "אבא, בתיאבון לי"... לוקח צ'יפס אחד מקערת החטיפים שהוא ארגן לעצמו. "רוצה גם ?" מניף תפוצ'יפס לעברי ושואל אותי.
אין דברים כאלה, בכל אופן, לא היה דבר כזה מעולם. נימוסי שולחן ? הגדול שלי ? לחלוק את החטיפים היקרים לליבו ?
איפה הקריין שיצעק מהפך ? בעצם זה אני ...

מ ה פ ך ! ! !

אני בעננים. איזה פיצוי על זה שמהבוקר אני בקושי נושם ורואה בעיניים מרוב צינון.

schlomitsmile

Member
מנהל
כן ירבו
לי זה נשמע יותר מאשר נימוסי שולחן:
הוא חלק את החטיף היקר ללבו עם האבא היקר ללבו

תרגיש טוב

iulico

New member
כיף לשמוע

כיף לשמוע דברים כאלו כן ירבו ודבר נוסף אל תישכח להתענג על רגעים כאלו , בהנאה רבה ומי יתן שתזכה לעוד כי רק אנחנו יודעים מהם הרגעים הללו שווים

וואוו!! איזה כייף!!!!!!!!!!!!!

מה אתם עושים עם התולעים? אוכלים? מעשנים? שתף את כל הכיתה!

AutismTimesTwo

New member
...

מעשנים
זה טוב.
בולעים קצת מים שבתוכם יש ביצים מיקרוסקופיות. לא רואים כלום ואין לזה טעם כמעט (טיפהלה חמצמץ - מוהלים בחלב או שוקו).
וזהו. כל הפרטים בבלוג - לקחת שעה פנויה ולקרוא מההתחלה

AutismTimesTwo

New member
...

התולעים הן תוצאה של מחקר השוואתי של מחלות דלקתיות בין העולם המערבי והעולם השלישי.
התגלה שבעולם השלישי, על כל תחלואותיו, אין מחלות אוטואימוניות ברמה שיש בעולם המערבי,
ובאופן ספציפי, אין מחלות מעיים דלקתיות כמו קרוהן, קוליטיס וגם אחוזי האסטמה והאלרגיה נמוכים לאין שיעור.

הסיבה שבודדה היא שלאנשים בעולם השלישי יש טפילי מעיים סימביוטיים - כאלה שעוזרים לגוף.
ומכאן בסופו של דבר בודדו התולעים הנכונות והנה הגענו לאן שהגענו.

אלה אינן התולעים שמגרדות בטוסיק, סליחה על הישירות, שנפוצות אצל ילדים, אלא משהו אחר
שברוב רובם של המקרים אין להן כלל תופעות לוואי. התולעים גורמות להפחתת הדלקתיות בגוף
ואם האוטיזם של הילד/ילדה נבע ממצב דלקתי במעיים/במוח או בגוף באופן כללי, הרי שיש כאן סיכוי טוב לשיפור המצב.

לפני שנים לא רבות אגב, רופאים הזדעזעו מהמחשבה שיש חיידקים טובים במעיים וניסו לחסל את כולם עם אנטיביוטיקה,
והיום כולם יודעים שיש חיידקי מעיים טובים ורופאים יודעים לרשום פרוביוטיקה אחרי אנטיביוטיקה
ויודעים כולם את חשיבותה של פלורת המעיים לתפקוד תקין של מערכות רבות בגוף.
התולעים אינן שונות במובן זה במאומה מחיידקי המעיים הטובים. מכאן והלאה - הכל בראש שלך.

הגדול שלי כבר חצי שנה עם התולעים, הקטן שלושה, אני אגב, עם הגדול, כבר ששה חודשים,
הכל דבש, רק הולך ומשתפר.

ממליץ לך לקרוא בבלוג את כל שאר הסיפור : כאן

simchah

New member
כל הכבוד לילדים ושאלה אליך

לפני חודש כתבת בבלוג שעוד 2 משפחות מצטרפות לעניין.. האם ידוע לך מה קורה איתם? אני ממש סקרנית. קוראת את הבלוג שלך בעקביות...

AutismTimesTwo

New member
...

אכן הצטרפו שתי משפחות, הם עוד לא לוקחים מספיק זמן כדי שתהיה השפעה.
צריך (לפי היצרן) כשלושה עד ארבעה חודשים לקחת כדי להתחיל לראות את האפקט.
אני אכתוב בפירוש בבלוג עליהם אם הם יסכימו לשתף

simchah

New member
ועוד שאלה

אם ההנחה שהיא שיש חלק במוח שהוא דלקתי ובעזרת התולעים בעצם הגוף מרפה את זה. אז באיזשהו שלב האדם כבר אמור להיות בריא ואז אולי כדאי להפסיק? איך אפשר לדעת? ואשמח אם תגלה לנו גם גם דבר שכזה עולה. ואם יש לך הפניות למאמרים או בלוגים של אנשים שהשתמשו בהם זה יהיה מעולה. ותרגיש טוב!!

AutismTimesTwo

New member
תשובה

א. תיאורטית נשמע הגיוני. אבל לפחות לפי מה שאומרים באתרים בחו"ל, הנטייה של הגוף להיות דלקתי היא גנטית או נובעת מגורם אחר בלתי נשלט ולכן צריך להמשיך עם זה כל הזמן.
אדם אחד שאני בקשר איתו קבוע (בישראל) שהילד שלו כבר שנתיים פלוס עם התולעים, ניסה להפסיק וראה אחרי כמה חודשים רגרסיה, חזר לתולעים וחזר השיפור. המסקנה שלו שזה לכל החיים. התוכנית שלי היא לנסות גם להפסיק לאחר שנה, לכמה חודשים ולראות אם זה נסוג או לא.
ב. העלות היא הבעיה העיקרית. המחירון הרשמי הוא 300 יורו ליחידה שלוקחים פעם בשבועיים. אנחנו עכשיו קונים קבוצתי והורדנו את זה ל - 200 יורו. אבל זה עדיין ים בכסף, 400 יורו לחודש, 4800 יורו לשנה. ברור לחלוטין שבעתיד זה יעלה הרבה פחות ככל שיהיו יותר משתמשים וברגע שיהיו גם יותר מחקרים ויותר ייצור.
ג. לגבי מאמרים ועוד מידע, תקישי בגוגל Helmints Therapy, יש בשפע.

בוקר טוב

simchah

New member
תודה רבה על התשובות

אני אעשה את זה...שיהיה גם לך יום נפלא

batbat5

New member
איזה אושר :)

מאחלת לכם עוד הרבה רגעים כאלה!
ותמשיך לשתף זה עושה טוב לכולנו.. תודה!

למעלה