רגע...אוו...אווו...הארה!

brotos

New member
רגע...אוו...אווו...הארה!

טוב, פעם ראשונה שלי כאן ולפני שאני מתחיל, אזהרה: לכל פורום שאני נכנס אני מיד מתחיל לעצבן את כולם, לא יודע למה, זה פשוט קורה. אתמול בלילה, הזמן הרשמי שלי לחשוב על החיים שלי הבנתי מה דפוק כל- כך: החיים שלי הם תבנית שייצרו אנשים שבכלל לא מכירים אותי. זהו, אני הופך מעכשיו לעוד אחד בשרשרת של הצבא-עבודה-אישהילדים-מוות. מה שאני לא יעשה אני יהיה בתוך התבנית המשעממת והמדכאת הזאת. ומה הסיבה? נשים. למה? אסביר. אני הולך לצבא כדי שאמא שלי לא תהיה עצובה וכדי שאני יוכל למצוא חברה (נראה לי שבחורות לא אוהבות כל מיני "מוזרים" שלא הולכים לצבא). אחרי זה אני חייב ללכת לעבוד כי אני משועבד לאישתי ולאחר מכן אני מת שזה כבר נושא שאין עליו את זכות הבחירה. ושלא יסתמן שאני שובניסט או נשים-פוב או משהו כזה אני סתם לא מצליח להבין איך המוח שלהם עובד. טוב, של רובם- יש כמה בסדר. אתמול ספרתי היו כאלו ארבע. יאללללללללללללללללללללללה בייייייייי (יצא סיומת מספיק זולה?)

הולי

New member
../images/Emo9.gifיוהו...

שלום לך ברוטוס, מתנצלת שאני גוזלת ממך את רגעי התהילה... שמי הולי וגם אני חדשה כאן (בערך..) וההודעה שלך הייתה כל כך לבבית עד שקבלתי השראה גם אני לפתוח הודעת "היי, אני חדשה"...
אני תלמידת תיכון כמו רובכם כאן. הממ... נהוג לומר את השם שלך וחיה שמתחילה באותה אות (כדי שחס וחלילה לא תשכחו), אז הנה: הולי- היפופוטם. אני יודעת שמאוחר לומר חג שמח... אבל לא מאוחר לאחל לכולכם אביב מופלא ומלא הפתעות
ברוכה הבאה לעצמי, הולי

דיתוּש

New member
אז אפשר לשאול אותך גם שאלה?

למה מישהי ששוכבת עם מישהו סתם נחשבת שרמוטה, ומישהו ששוכב עם מישהי סתם נחשב תותח או שפשוט זה נחשב נורמלי? לא באמת!

דיתוּש

New member
אבל למה..?

זה לא שאני פמיניסטית או משהו (רחוקה מזה), אבל -למה ???

brotos

New member
אני חושב שהסיבה

אני חושב שהסיבה לכך היא שבנים נחשבים לכאלה שצריכים ליזום את המגע המיני (ככה זה בטבע...) ולכן זה נראה טבעי. בחורה שעושה את זה נחשבת לרפת שכל או אינטרסנטית או משהו כזה. אבל דברים משתנים בשנים האחרונות- ראו למשל את הסידרה "סקס והעיר הגדולה"- ולנשים מותר ליזום יותר. יש גם הבדלי מנטליות בין גברים לנשים- גבר שתופס בחורה נחשב לכובש או משהו כזה וגברים אוהבים לכבוש.

שלומצי

New member
הכל בגללנו. ../images/Emo34.gif

אני חושבת שהחברה כבר מוכנה לשינוי בחשיבה, ולעשות את המהלך הזה של שיוויון תפיסתי בין גברים לנשים, לפחות בענייני שרמוטיות וכדומה. אבל אנחנו אשמות. אני חושבת שזה בגלל שאין לנו אומץ, לשנות את הסטטיסטיקה. אנחנו מאוד רוצות שהדעה והתפיסה על מיניות תשתנה, רק שלא ממש מתחשק לנו לעשות את העבודה השחורה. כולנו בתוכנו מחכות לפראייריות האלה, הבחורות היפות והאמיצות שיחוללו את המהפך בשבילנו, ואנחנו רק נעבור אחריהן ונקטוף את הפירות (במעבר בין מיטה למיטה!). נו, אני לא צריכה להגיד לכן שככה *לא* קורות מהפיכות בחיים

Conspiracy

New member
ברוכים הבאים...:)

אמנם אני כבר לא כל כך מראה את עצמי פה, אבל תמיד נחמד להכיר חדשים בפורום! תהנה..:)

למעלה