רגעי שבירה

יהודי31

New member
כי הם מ פ ח ד י מ ש..

תחזור מרצונך ליציאה בשאלה. וזה לא יפה. ולא נכון (וגם לא ליברלי). כי לכל החלטה שתרצי לעשות זה טוב שתדעי ותשקלי "כל" הצדדים. ואם הם היו חושבים לטובתיך נטו זה לא היה מפריע להם. יהיה החלטה שלך מה שיהיה אני מאחל לך הצלחה. טשאו

isackris

New member
מפחיד הפורום הזה...

כמה קוראים פסיבים יש פה.... חסר רק שאחד יזהה אותי........

יעלוש2

New member
נאלץ לסבול את אסטרו?

או לסבול מאסטרו או שבעצם אין הבדל ?
אסטרו תמצא את מקומך בפורום אחר .

מה עיצבן אותך כ"כ?

בסך הכל כתבתי לנערה שאם היא לא משוכנעת שהיא רוצה לצאת בשאלה, יש לה אופציות נוספות. וכמובן, שאם אין לה שום ספקות שזה מה שהיא רוצה, אני מאחל לה מכל הלב הצלחה והמון שגשוג, עושר ואושר. אני בטוח שאתה חושב בדיוק אותו דבר וגם 99% מהיוצאים בשאלה חושבים ככה. אז איפה פה הבעיה? ולטענתך שאני לא חרדי, אכן מעולם לא טענתי שאני חרדי, ככה שגם כאן יש בינינו הסכמה. בקשר למה שכתבתי על הסיפור האישי של נועם, זה נכתב בפורום אחר לקהל יעד שונה ולא במקרה לא כתבתי את הדברים כאן. זה שמישהוא טעה בשיקול דעת והביא את הדברים לכאן, זה כבר לא אשמתי.

angelica1

New member
אף'חד לא טעה בשיקול הדעת. זכותינו

לדעת עם מי יש לנו עסק ולהתייחס בהתאם לכך לדבריך. וכן, זו לא אשמתך שאתה צבוע, פוסח על שני הסעיפים ובגדול לא ממש מגלה הבנת הנקרא כאן. "נכתב בפורום אחר לקהל יעד שונה" חה חה חה-הצחקת אותי עכשיו..מה קרה? גם שם אתה מנסה לקנות לך נפשות?

לא מערר על זכותך להביא את הדברים

אבל לא ניתן להאשים אותו שיצרתי פרובוקציה, בזמן שפרסמתי את הדברים בפורום של חרדים.

../images/Emo68.gif../images/Emo47.gif../images/Emo73.gif../images/Emo87.gif../images/Emo58.gif

מאמץ את השיטה שהוצעה כאן לפני יומיים

והנה השיטה - למי שפספס

אני בכל אופן מתייחס מהיום ואילך בצורה כזאת לאסטרו ודומיו.

angelica1

New member
צודק. ומה נשמע חוצ? הבנתי שבאת

לחלוק את אוירינו הדליל כבר? אתה לא עונה..

אבזץ

New member
זה בדיוק העניין -שאתה זיקית ומקומה

על עצים ומה שלא יהיה רק לא פה -פורום "ליוצאים בשאלה", בהגדרה. אני מציע לך למצוא את מקומך בפורום בע"ח, זוחלים ושאר ברחשים.

b n n y 24

New member
אני כ"כ מזדהה

אמנם אצלי ההורים והחברה עדיין לא יודעים כלום על מחשבותי ורצונותי בנידון אבל מדי פעם אני שואל את עצמי אולי כבר עדיף להשאר מחופש ולא לגרום צער להורים ולמשפחה כי אמנם הם לא אשמים בדרך הזו שהציבור מוקיע כל משפחה ש"אוי שמעת הבן/בת של ההוא "ירדן מהדרך רח"ל" אז לפעמים אני חושב אולי אמשיך כך כדי שלא יסבלו (מה גם שכיום פרנסתי מצריכה את היותי "ירא שמים") ואני אומר לעצמי אמשיך כך וזהו אין מה לעשות. אך במחשבה שניה אני שואל למה?! וכי בגלל שהציבור מטומטם אני צריך לסבול?! והשאלות עדיין מתרוצצות במוחי ללא מנוח.

למעלה