רגעי שבירה

stאסתי

New member
רגעי שבירה

אני בטוחה שזה מוכר לכם רגעי השבירה האלה,בהם אתם אומרים לעצמכם : אולי כדאי לוותר וזהו?,אולי שווה להעמיד פנים כדי לחסוך מעצמינו את כל הסבל,אולי לא שווה להכאיב לכולם כל כך כדי שאני אהיה מאושרת??. היום היה לי אחד כזה. אמא יזמה שיחה על מה יהיה איתי,שזה המשפט הכי פופולארי בבית שלי כרגע (הוא החליף את מי יתחתן איתך ככה). אין לי כבר כוחחחחחחחחחחחחח

isackris

New member
"קדושה מעונה" שלי...../images/Emo8.gif

האמת יותר מפעם אחת ... נמשיך לחיות ככה, נתחתן, נאהב אותה או לא, יהיו ילדים עוד דור שימשיך לחיות ככה, וכולם יהיו מאושרים ... אבל במחשבה שניה זה לא נכון כי כשאתה לא מאושר אתה מקרין את זה ובעצם גם ההורים שלך לא יהיו מאושרים וגם לא הילדים שלך... "זה כואב זה יכאב אבל בסוף זה יגמר"

במחשבה שנייה...

את לא כ"כ צודקת. "להעמיד פנים בשביל לחסוך מעצמך סבל"? תאמיני לי שקל יותר פעם בחיים לצאת בשאלה מאשר להעמיד פנים 70 שנה. "אולי לא שווה להכאיב לכולם"? זאת לא את שמכאיבה, זהו הציבור החרדי שבנה מערכת כללים מטורפת שגורמת להם לכאב. אם יציאתך בשאלה היתה נתפסת כמשהו אינדבידואלי לא היתה למשפחתך כל בעיה, אבל החרדים החליטו שאת מסמלת את המשפחה כולה. תני למשפחתך שמאמינה בכללים של החברה המטורפת להתמודד עם זה. והכי חשוב: תהיי אופטימית, ותביני שחיים רק פעם אחת. לא כדאי לבזבז את החיים בשביל שהציבור החרדי יאהב את משפחתך.

ללא נושא

מסכים עם כל מילה. מי שמכאיב הוא מי שמכאיב ולא מי שמנצלים את כאבו בכדי להכאיב. חברה מטורפת עם כללים מטורפים וחסרי אנושיות היא זו שמכאיבה לחבריה.. נ.ב. חמורו, האם הנך גולש מהמטוס???? אתמההה...... נ.ב. 2. לא בא לי לכתוב כותרת. תקפצו.

גם

כשלא בא לך לכתוב כותרת, עושים לך מזה כותרת. קשים חייו של יוצא.. אבל בלי קשר, אתם תמיד מוזמנים לקפוץ, אני וחמורו נשמח לארח אתכם..

אסתי2002

New member
אוי כמה שזה מוכר ודומה

את רוצה להיות מאושרת ומגיע לך להיות מאושרת, שימי לב כמה שאת מוכנה לעשות כדי ללכת לקראת המשפחה שלך, לוותר, לעשות כאילו שאת מתפללת, להתלבש כמו שנהוג אצלם - העיקר לא לפגוע ולא להכאיב להם, ולך- לא מגיע??? מגיע גם מגיע, בדקת כמה הם מוכנים ללכת לקראתך כדי שאת תהיי מאושרת? הם חייבים לך את זה ,כמו שאת מוותרת שגם בני ביתך יוותרו. את באה לבית של אמך - מוותרת על שבת חילונית, לובשת בגדים צנועים, "מתפללת", ומתחשבת ברגשות ובמה יגידו... אל תדאגי, תעשי מה שבא לך באמת ואם את מאמינה בדרכך שלא תעיזי להשבר מחזיקה לך אצבעות אסתי 2000

stאסתי

New member
שום קדושה ושום מעונה:)

סתם רגע של חולשה. יום קשה קצת. אני חושבת על מה יהיה ואיך ואני לא יודעת... יש לי חברים מקסימים שתומכים בי כל הזמן,אבל לא הכל אפשר לספר לחברים. בטח לא אני שאני בד"כ לא מספרת אני בד"כ מהמקשיבים. אני לא יכולה לראות את הפרצוף שלה יותר (של אמא שלי) אתם יודעים מה זה להרגיש שהורה לא אוהב? ואל תגידו לי שכל הורה אוהב את הילד שלו כי זה בולשיט. כל מה שאני מקבלת ממנה זה ביקורת וכאב והורדת ביטחון עצמי. היא הורסת אותי

צרת רבים..איך אמרתם?

נחמת דפוקים? תאמיני לי בעית החתונה-בעל-משפחה-לא לענות על צפיות שלהם זה קיים בכל ציבור. כנראה שברגע שהופכים להיות הורים מתעורר איזה גן דפוק שגורם לך למרר לילד ת'חיים ב"כוונות טובות" ומשפט המחץ הזה "מה יהיה איתך" .. מי המציא אותו?! הנה - קחי ~חיבוק~ מבחורה שיכולה לעשות כל מה שבא לה.. (yea'right!)

לפי דעתי

בכל מקרה את צריכה לצאת מהבית לפחות לתקופה מסוימת, כי האוירה שם הפכה למחניקה ולוחצת מדי. חוץ מזה, לא חייבים לצאת בשאלה.(אלא אם כן את משוכנעת שזה מה שאת רוצה) אני מכיר הרבה שהתנדנדו והתלבטו, ובסוף החליטו שהכי טוב זה לבחור באיזשהוא ואריציה של מה שנקרא חרדי מודרני. יש מזה הרבה סוגים וכל אחד יכול להתאים לעצמו מה שהכי נראה לו. יהיו שיגידו שיש בזה סיכון של להפסיד את כל העולמות, אבל ממה שאני מכיר בפועל רוב אלו שבחרו באופציה הזו דווקא מאד מרוצים.

או שלא במקרה.......

כולם כבר מכירים אותו פה, מחב"ת מיד לאחים או איזה אירגון אחר, אף אחד כבר לא מתרגש ממנו פה מלבדי.

wr האחד

New member
נכון ,וממזמן היה ראוי לחסום אותו

אם לא מפני אוזלת היד של ההנהלה עד היום .........

ZVI Z

New member
גמאני מכיר אבל החדשים לא מכירים

ולכן ראוי ש 'יראו ויראו'.ובאמת מוזר שהוא לא חסום.

אבזץ

New member
לא חרדי ולא נעלים-

אידיוט מושלם, כזה שאינו משלים למניין. ובשם חופש הביטוי נאלץ לסבול אותו. אגב , הוא לא מראה סימני גסיסה. נהפוך הוא, כאשר יענו אותו כן ירבה לזיין ת'שכל.

stאסתי

New member
שמתי לב ש

כל שרשור שלי הופך להיות דיון אל אסטרו זה אישי?:)

לא זה לא אישי ...

פשוט יש לו מנהג להתנפל על כל פרגיה חדשה שמצטרפת לפורום בתקווה שהיא תסכים ל... למה לא חוסמים אותו כי כאן מי שיחסום.

למעלה