רגעי שבירה..

רגעי שבירה..

דמעות, דמעות, דמעות.. מדהים איך שיר אחד יכול לפרוק בשניות את מה ששמרת בבטן במשך שלושה חודשים. ושפתאום את מגיעה להבנה שלא באמת טוב לך. ושהמצב הזה נגרם מחוסר יחס. ושאת לא באמת כזו! התעלמות. למדתי להתעלם. להפסיק להפגע ופשוט להמשיך הלאה, לא להתייחס. לזרום עם המצב ולהשלים.. אבל היום.. נקודת שבירה. שיר קטן אחד ששובר אותי לרסיסים.. לא טוב לי, ב"ה. אני מודה על כל יום מחדש, אבל לא טוב לי. ו"יש להודות על הרעה כשם שמודים על הטובה"- אז תודה אבא, תודה. תודה על הרגעים השוברים האלה שבעצם בונים אותי מחדש. תודה על כל נשימה ונשימה. תודה על ההבנה העצמית והלמידה... דמעות בעיניים, אבל ההגיון מחייך. כי מפה, אפשר רק לעלות... לילה מלא דמעות שכזה... לילה טוב!

היא לא מסכנה

היא לא כל החיים שבורה. יש לה רק כאלו רגעים... והיא צריכה חיבוק לא רחמים

בננה147

New member
שיו נשמה שלי...

לגיל שלך זה יותר מידי דמעות למשפט אחד.... תצאי מזה נשמה.... מחר יום חדש עם מלא תקווה ...... לכולנו יש ימים של עצבות ... אבל המטרה שלנו היא לצאת מזה...... !!!! הכל יהיה טוב ועד החתונה זה יעבור....don`t worry be happy !!!!!! ???

שמעתי משפט

"אהבה היא העיפרון שמצייר לך את החיים"... אם נמצאים בתהליך גירושין מכוער אז מין הסתם המצב רוח לא משהו.... אם אין שידוך באופק אז גם אין מצב רוח בשמיים אם את כלה ועומדת להינשא את מאושרת עד הגג... אז אולי המשפט הנ"ל נכון אבל אני לא חושבת שזה מצייר את כל החיים... תמיד יכול להיות הדברים הקטנים שמשמחים, שאפשר להתנחם בהם... העתיד יכול להצטייר בתור עתיד וורוד... בינתיים רק קבלי

למעלה