רגעי נחת....

רגעי נחת.... ../images/Emo99.gif

אז התעוררתי לי בבוקר ( בקושי כמובן).. נשיקה עדינה ריפרפה על שפתיי... פקחתי את עיניי כמסרבת לקום, היא עמדה מולי, שיערה פזור, חיוך שובבי.... הילדה שלי... " בוקר טוב מלאכית שלי" אמרה בקולה... "בוקר טוב יפה שלי" "יום אהבה שמח אמא"... "איפה אבא ?" אני שואלת... "במטבח מכין ארוחת בוקר, קומי כבר"... בכוחות חלושים אני מרימה את עצמי מהמיטה, היא שוב מחייכת אליי ומגישה לי מעטפה, "אמא זה בשבילך ובשביל אבא"... אני פותחת את המעטפה, מוציאה נייר צבעוני, רואה ציורים, ציורים של ילדה, ומתחילה לקרוא. הרי לפניכם תוכן המכתב: "האהבה זה כל שניה, כל דקה,כל שעה, כל שנה. אהבה זה דבר שאף פעם לא מפסיקים להרגיש, אהבה זה דבר שמרגישים אותו לעולמים, ואת האהבה הזאת אף אחד לא יכול למחוק. אהבה זה רגע של תשוקה שכל מי שאוהב מרגיש זאת אצלכם, אבא ואמא זה כמו משאבת לב שפועלת רגע אחרי רגע. אתם שניכם, גוף אחד, נשמה אחת, עובדה.. איך אני ו(השם של הבן שלי)נוצרנו? אנחנו, המאושרים עלי אדמות, אנחנו פרי אהבתכם ". אוהבת אתכם.... והיא רק בת 11 הנסיכה שלי. נחת...רק נחת.. חג אהבה שמח מישמיש

טאקילה~*

New member
../images/Emo20.gifמשגע...../images/Emo25.gif

כבר בגיל 11 היא יודעת על הבייבי גרו..
אולי זה גנטי כמו אמא חחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק נחת ומלא בריאות וים של אהבה

סחתיין על החינוך ../images/Emo8.gif

חיזקו ואימצו עם חינוך שכזה. לא ירחק היום ו....... אמממממממממממ......... טוב לא חשוב. חג שמח. חגי

למעלה