רגעי אהבה!

התפוזז

New member
רגעי אהבה!

אוהבותך כשאת מצלצלת אוהבותך כשאת מחייכת אוהבותך כשאת מסמיקה אוהבותך כשאת מביטה בעינייך היפות אוהבותך כשאת מקשיבה ושותקת אוהבותך כשאת מאזינה ומגיבה אוהבותך כשאת מתפנקת אוהבותך מתקרבת אוהבותך נוגעת אוהבותך כשאת מחבקת אוהבותך מתנשקת אוהבותך מובילהותי לפנטזיות אוהבותך מממשתותי עוד לפני אספק לחשוב מה בא לי אוהבותך מטריפה לי בכל תאי הגוף אוהבותך מעלה נשמתי לשיאים אוהבותך עוצרת לי הנשימה אוהבותך גם כשאינך מודעת מה את מתחולל בי ברגעים אלה אוהבותך דואגת לי להתפנק ולהתרגש ולהגיע לשיא משלי אוהבותך שאת מקדישה לי ומביאהותי קרוב לשיאים שלך אוהבותך מביטה בי שאת נרגעת אוהבותך מרגיעהותי ומבקשת ליטוף בגב אוהבותך מרדימהותי בחיקך אוהבותך מזרימה לי את הדם בכל תאי אוהבותך שאת הסיבה שלא מפסיק לחשוב איך לשמור ואיך להישמר בשבילך אוהבותך צנועה שלא מפנימה שזה רק חלק קטן ממה שאת משרה ויש עוד מיליונים אוהבותך צנועה שהתברכה בכל הטוב ובכל פעם מצפה לי עוד שיא מעבר לקצת שכתבתי למעלה ולו רק אם היית יודעת .....

ורד 3

New member
אפשר לסחוט

אותך לסלט פירות שלי ..... אתה
.....עסיסי אין ספק !!! וזה מה שנקרא חיזור !!!

ורד 3

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo143.gif../images/Emo20.gif

לא ! כי אני עכשיו בקטע של ורוד....... העתקתי והדבקתי כבר את הפנינים של התפוזז.... תודה על ההזמנה.... לפני שאני מצטרפת לריקוד החיזור ...תני לי לעשות חזרה אחרונה... הכוריאוגרפיה.....לא פשוטה ...

מדמיינת אותך ...

מדמיינת אותך מחייך ומאושר יוצרת אותך לאדם מאושר עוטפת אותך בגלימה של שלווה כפי שעטפת אותי במילות אהבתך כי סוד א-ה-ב-ה הוא ה-נ-ת-י-נ-ה תודה על היות יקר

ורד 3

New member
חשבתי חמוציות

זה עושה חשק לעוד......... מרפא ומחולל נפלאות הידעת ?

מצוטטת

New member
אוחחחחחחחחח

אני רק על אוכככככמניות סגלגלות....
חמצמצות זה לא בבית סיפרי

ורד 3

New member
../images/Emo141.gif בחיים

לא מאכזבת ...בגלל זה אוכלת אותה.... ..ולא מאכילה....

למעלה