רגעים..

רגעים..

הנער הוריד את השיר..של אייל גולן שומע את השיר "נון סטופ".. ובשיר מוזכרת " אמא.". ותוך כדי הכנת צהריים למחר להם.. והתעסקות ממטלות הבית.. חושבת.. האם הרגש שלי לאמא.. דומה לרגש שלו לאמא.. האם אמא זאת אמא תמיד.. יש רגעים... שכלכך אוהבת לחוש..להרגיש.. במיוחד את הנער.. כשהוא מקשיב לשירים ואני יחד איתו.. תודה לך
נער.

מאוד יפה מה שכתבת

רוצה גם תשובה.? כן אמא תמיד נשארת אמא, גם כשהם בוגרים, ומראים רק, רק מראית עין שאינם זקוקים לנו, האמיני לי בפנים אנו כול הזמן קיימות, איך פעם ציירו קעקועים עם המילה "אמא", מזכיר לי את בני, ששחק אותה קשוח, ולא זקוק לי, אנני יודעת מה השתנה, הבגרות? החטיבה? לפתע הילד משנה את עורו, ונעשה להיות ילד רך, מחבק, נותן לי יד, ועוד ברחוב, שומו שמים, תמיד התביש, חשה שחלק מגופי שהיה חסר המון זמן, חזר אלי, לא חשה כבר שיש בי נכות, חשה שלמה, ובנך? דרך השיר מנסה לומר לך............. הרי כשהם מתבגרים, הם פחות ופחות משתפים, לחב'רה כן, לנו האמהות פחות, כי'ף נכון?
אמא

ובכל זאת..

הוא אוהב ת'שיר.. "אמא..רוצה לשמוע את השיר החדש של איל.." "אמא, נכון שיר יפה?"..שאל אותי..שוב.. ואני.. בכיתי.. תוך כדי הכנת הצהריים להם למחר..והפעם עם דמעות מגעגוע.. מהצפה של רגשות. ומאהבה..הרבה אהבה..למי שהוא..למה שהוא.. ןלהבין מה זה להרגיש..אמא.

אכן מרגש

ואכן נשמע שיש לך ילד מקסים ורגשן, ומשתף אותך, כן ברבות הימים אנו נוכל להניח עליהם ראש,בברבות הימים הם יהיו החברים הטובים והכי תומכים שלנו, אני כבר רואה את הניצנים.

ואם מזכירים את המילה "אמא"...

איך אתם מסבירים כשילדים צועקים מגן השעשועים "אמא" תמיד האמא של אותו ילד מזהה ומגיבה?

רגעים..

שבהם כל תנועה ותזוזה בבית.. בית מקום שהו אין עטיפות חיצונית וחומות פנימיות..מה שיש זה מה שאתה מרגיש מה שיש זה מי שאתה.. ומה שאין..כנראה שלא סתם אין.. בית..<תחושה> המקום שבו..אתה הכי מעצמך הכי שלך הכי.. יודע.. מה בעצם מבקש ליבך.. להרגיש.. לא כמעט לא ליד לא מעל לא מתחת ובטח לא בצד... בית זה לתוך תוכך..לחלל הזה שיש פנימה..שמתמלא.. לילה טוב.. מותר לגעת באמת הפנימית..שלי.

N D R

New member
../images/Emo13.gif

הלילה הוא שמאפשר לנו לצבוע בבוקר בצבעים רכים בוקר טוב אמא

למעלה