רגעים של חולשה

tom19

New member
רגעים של חולשה

אולי ההודעה מתאימה לפורום אחר, אבל מכיוון שבתלמיד עסקינן - ננסה. היום שוב נכשלתי באיזה מבחן, המקצוע שאני לומד (חשמל) דורש ממני לבטל באיזשהו מקום את האישיות שלי ולהיות המקצוע. עייפתי! למה העולם כזה תחרותי ? למה אי אפשר פשוט להיות איש טוב ולחיות? אני לא רוצה אבולוציה מטרידה שתרצה לשאוב אותי לתוכנית ההישרדות הפרימיטיבית שלה, שמבטלת את החירות שלי ודורשת ממני להפוך למכונה משומנת של המשכיות, להמציא ולהמציא ולהמציא ולשבת וללמוד רק בשביל שיהיו לי חיים סבירים. אתם לא מרגישים שהלימודים התובעניים הם לא אתם? יכול להיות שאני תקלה בשרשרת המזון? לא נראה לי, אני ניצחתי מיליארדים באותה תחרות לעולם הזה. אז למה העולם מקשה עלי ? איך הגיוני שיצור שאמור להתאים לעולם מרגיש מחנק מהתנאים הסביבתיים? ד"א גם בצבא הרגשתי ככה קצת (הייתי קרבי וסגרתי המון) ואולי אני פשוט צריך ללמוד משהו שמתאים לי, אבל אני לא יודע מה מתאים לי! וגם אז זה יהיה קשה ומבטל אותי מעצמאותי. אז מה נשאר? אידיאולוגיה וכסף לא הולכים ביחד כנראה. מקווה שהייתי ברור.. תודה.

uri80

New member
תראה, המקצוע הזה הוא לא קל

אחד מהיותר בעייתיים באוניברסיטה. אתה לא לבד, הוא קשה לרבים. אם זה עוזר, העולם מקשה על כולם
אם אתה רואה שהוא ממש ממש לא מתאים לך או שאתה נכשל בלי סוף - אולי באמת שווה לשקול להחליף מסלול. גם שם שקול מה באמת אתה אוהב ולא מה אחרים אוהבים או מה שנראה לך שאחרים מצפים ממך. חבל להעביר את החיים בנסיון לענות על ציפיות של אחרים. אם אתה בכל זאת מסתדר ורואה את עצמך מתעסק בזה בהמשך, שווה להתאמץ.

למעלה