רגעים קסומים

E טי

New member
רגעים קסומים

שלושה ימים בכפר מיימון, והלב מלא בחוויות. אבל אני רוצה להתייחס לחוויה אחת מיוחדת במינה. זכינו, והוחלט ע"י גורמים צבאיים שהחיילים שיבצעו את המצור יהיו "מבצעי הפינוי". 20 אלף חיילים ושוטרים הובאו, בכדי להקים מצור על כפר מיימון וביניהם, ואולי אפילו החלק העיקרי שבהם, החיילים שמיועדים לבצע בפועל את הפינוי. והנה נקלענו, אנחנו וחיילנו, ולא סתם חיילנו החיילים המיועדים לקבל פקודת גירוש, לאכסניה אחת. ואני רוצה מכאן להודות, לאריאל שרון, שבזכותו זכיתי להכיר אנשים נהדרים. זכיתי להכיר קצינים בצה"ל, מדרגות שונות ומתפקידים שונים. אנשים נפלאים, חיילים נהדרים, שישבו, דיברו איתנו, אכלו איתנו, חילקו לנו שתיה ועיתונים, ודאגו לנו כל כך, ואנחנו להם. אני רוצה להודות למפכ"ל המשטרה, ששלח אלפי שוטרים נהדרים, שמילאו את זמני הפנוי בוויכוחים אידאולגיים ברוח טובה. אני רוצה להודות לקצינה אחת, שלא הספקתי לראות את הדרגות שלה, אבל קיבלתי את הרושם שהיא בדרגה גבוהה, שלקחה לי את העיתון שחילקו לי החיילים תוך זריקת תירוץ ("אנחנו צריכים את זה"), שבזכותה זכיתי להכיר חייל נהדר, קצין בחיל ההנדסה, שהביא לי עיתון אחר, שישב ודיבר איתי. אני רוצה להודות לשר הביטחון, שהחליט שיש להטיל מצור על כפר מיימון, שבזכותו נהניתי כמו שלא נהניתי כבר זמן רב. תודה.

Seidman

New member
אם זה המצב

אני אומר שצריך לקיים תוכנית התנתקות ביישוב אחר. אם אנשי 'צו פיוס' היו רואים את ההודעה הזאת, אני מאמין שהם היו בטוחים שהמשיח הגיע
אבל עכשיו קצת רצינות, אני שמח שיש גם אנשים שלמדו מהמצור שאפשר גם לעשות דברים אחרת. זה לא משנה מה היה חוקי ומה לא היה חוקי, אבל העובדה שחיילי צה"ל (ברובם), ואנשי ימין (גם הם ברובם), משתפים את עצמם בדיאלוגים שונים, בהחלט מראה שלא מדובר כאן על בעיה שצריך להשתמש בה בפתרון כוח, אלא באמת בהדברות בין הצדדים. יפה לך

Seidman

New member
גררר

אני אומר שצריך לקיים תוכנית התנתקות כל שנה בישוב אחר.* עכשיו כבר הרסתי

המשיח הגיע...

צו פיוס לעד...סתם... תקשיבי הם היו חילים רובם ואולי כולם מגולני 51. וכידוע גולני לא משתתפים בגירוש....חוץ מזה הם באמת נחמדים! הם כזה שרים לנו את השיר של אריאל זילברג: כמה פעמים צריך לומר לכם יהודי לא מגרש יהודי וכו'.... הם העבירו צחוקים! הציבור של המחאה הזאתי הוא לא אלים! היה כמה פרובוקטורים שלא הצליחו לעשות כלום כי הסדרנים של מועצת יש"ע מנעו מהם הייתה אוירה לבבית. ואם כבר חויות: שרו כל מיני שירים שקטים ואז שרו התקווה הקיצר זה היה מדהים הסתקלתי על שוטרת אחת היא כמעת בכתה כזה שרו 'להיות עם חופשי בארצנו' ואתה רואה איך השוטרים לא מבינים מה הם עושים שם! כזה הם היו על סף בכי זה היה מרגש!

למעלה