רגעים קטנים של אושר

blackwedding

New member
רגעים קטנים של אושר

אנחנו חוזרים לבועה הקטנה "שלנו", אותם קירות אילמים שהיו עדים להתפרצות תשוקתית גדולה... אני יושב על הכורסא הירוקה, מתסכל עלייך, בשקט; אוהב להסתכל אלייך, ככה בלי לדבר... את מתקרבת אליי, מחייכת... יושבת על השטיח, בין רגליי, מנשקת אותי; אוהב את השפתיים שלך, אוהב להתנשק איתך, אוהב את הטעם שלך, אוהב להרגיש את הלשון שלך; אפשר להמשיך ככה שעות על גבי שעות.... מרגיש את הזין שלי מתעורר לחיים; את מלטפת אותי- את הראש החלק, את החזה שלי מבעד לחולצה שלא ממש נשארת עליי עוד הרבה זמן.... הלשון שלך מטיילת על הפטמות הזקורות שלי; נאבק בעצמי ונותן לך לגעת איפה, כמה ואיך שאת רוצה... היד שלך כבר על הזין שלי; מביט בך במבט מחורמן... פותח את המכנס ומוריד אותו בזריזות, גם את התחתונים; ממש מיותרים כרגע... הזין שלי מולך, עומד זקוף, רעב אלייך... האצבעות שלך עוברות עליו, על הביצים ואני מתפתל, נאנח... התגעגעתי למגע הזה שלך שמרעיד לי את כל הגוף, שמטריף לי את החושים; הלשון שלך מלקקת את הזין שלי, מביט בך כל הזמן, כל כך נהנה לראות אותך ככה, לראות אותך מענגת אותי, לראות אותך מתמסרת לגוף שלי, נותנת את כל האהבה שלך- את התשוקה שלך... את מתרוממת טיפה וחושפת בפניי את החריץ של השדיים שלך; אחחחחח... איזה יופי, הייתי שם את הראש שלי ועוצר את הזמן, אבל קצת קשה שכל גופי בוער מתשוקה עליך... החולצה שלך כל כך מיותרת עכשיו, גם החזייה, "יפה לך אדום", אני לוחש; את מחייכת בביישנות ולוחשת "תודה" והידיים שלי כבר חושפות את השדיים שלך ומיד עוטפות אותן לעיסוי מפנק... הידיים שלך עוברות על גופי, מחשמלות... נעצרות על הביצים שלי, לשות בעדינות; אני מתרומם, מחזיק את הזין שלי ביד, מגיש אותו לפיך; השפתיים שלך עוטפות את הזין שלי, מוצצת בתאווה והיד שלך ממשיכה ללוש את הביצים שלי, עוברת בתיאום על הזין שלי ואני כבר לא יכול להישאר אדיש, נאנח וזה רק מדרבן אותך להגביר את הקצב...; אלוהייייייייים, מה את עושה לי, אני מתפתל, נאנח, נותן לך את עצמי, את כולי, את גופי, את ליבי, את נפשי... ואת מטפלת בי, מפנקת, אוהבת... מחדירה אצבע לפי הטבעת שלי ויודעת שזה לא מספיק ומיד נכנסת השנייה; את מזיינת אותי, מוצצת אותי, מטריפה, שולחת אותי למקומות של עונג אלוהי... אני לא מצליח להחזיק מעמד ופורק את תשוקתי אלייך, אל גרונך, על פנייך; אני מתמוטט עלייך, רועד כולי, מחבק אותך, מנשק אותך, טועם את עצמי ממך... את אוספת אותי אליך, מחבקת, מלטפת; כמה שאני צריך את החיבוק הזה עכשיו שהאצבעות שלי מקלידות מילים של תשוקה, מילים של אהבה... כמה שאני צריך אותך איתי, שתמלאי את הגוף והנפש שלי באנרגיות חדשות... אנחנו נשארים צמודים, דביקים מזרע וזיעה, מחובקים, אוהבים.... אוהב אותך, אישה שלי, אוהב אותך בכל איבריי, בכל נשימה, בכל מחשבה... אני לוקח אותך למקלחת, מכוון את המים, בדיוק כמו שאת אוהבת, קצת חמים, לא יותר מדי, שוטף את גופך, חופף את שערך, מסבן את גופך, חופן את שדיך, לא יכול להתנתק, מכור לשדיים שלך, לפיטמות שלך; אחחחחחחחח..... אני יכול למצוץ אותן, לינוק אותך, בלי שובע.... הזין שלי מזדקף שוב, נוגע בשפתיים הבשרניות של הכוס שלך, רוצה אותך עכשיו' מצמיד אותך לקיר ובלי הכנות מוקדמות, חודר אליך, מזיין אותך... ההרגשה הזאת, להיות בתוכך, מדהימה אותי כל פעם מחדש; שני גופים מתאחדים לישות אחת... אישה יפה שלי, אישה מדהימה שלי, את רחוקה, אבל איתי כל הזמן; בראש, בלב, בדם, בתחתונים... כבר אמרתי לך היום שאני אוהב אותך?!?!? אם לא אז הנה... א נ י א ו ה ב א ו ת ך ! ! !

נוווווווווו???????

מה חדש??? כרגיל... המילים המילים.... אשריכם!!!

blackwedding

New member
עוד רגעים קטנים של אושר

רחוב עמוס אנשים, רעש, המולה של עיר, הטלפון רוטט לי בכיס, מחייך כשרואה את השם שלך... "אני כבר כאן", את אומרת בקול הזה שממיס לי הלב, שמעלה את סף החרמנות... " אני בדרך, עוד כמה דקות, איתך", עונה ומגביר את קצב ההליכה, על גבול הריצה... רואה אותך מרחוק והחיוך כבר נפרס על הפנים שלי, עובר את הכביש, לא משנה הרמזור האדום, לא משנה התנועה... מבטים נפגשים, מתקרבים, פורס זרועות לחיבוק מאחה, חיבוק ארוך, בולע אותך לתוכי, שפתיים נפגשות לנשיקה, הלשון כבר מצטרפת, מעבירה בך צמרמורת מטריפה...; נשימה אחת ארוכה, נשימה שלך, נשימה שלי, נושמים אחד את השני, הריח הזה שממסטל את החושים, ריח של בושם, ריח של תשוקה, ריח של אהבה, ריח של חרמנות מטורפת, ריח של געגוע... צועדים ביחד, יד ביד, ברחובות מוכרים לי- זרים לך, זאת העיר "שלי", העיר המטורפת שלי... עוצרים לעוד נשיקה ועוד אחת, איך אפשר להפסיק?! קשה להתאפק, אני יודע, כל כך קשה להחזיק את עצמינו ככה ולא להתנפל אחד על השני, לטרוף, ללקק, למצוץ, ללטף, לזיין, לאהוב... הנה הבית שלי, הפינה הקטנה שלי... הנה אני ואת לא כאן עכשיו, ייודע שאת רוצה להיות כאן ועכשיו, אבל זה לא פשוט, אבל לא מוותרים, נתאפק... ואני חושב רק על הרגע שנעמוד שנינו עירומים, שאוכל לגעת בך, ללטף, לענג אותך... רוצה לינוק אותך בשד אחד ואת השני ללוש כמו בצק, לצבוט את הפטמה הזקורה, להרגיש אותך רועדת, להרגיש אותך מרטיבה, להרגיש אותך על סף גמירה... אוהב לגרום לך עונג, אוהב להרגיש אותך גומרת, רועדת, מתפתלת, גונחת... אוהב לחבק אותך, להרגיע, לעזור לך לסדר את הנשימה, ללטף את שיערך, לנגב את הזיעה... אני צמא אליך, צמא ורעב, הגוף שלי זקוק לך, לצגע שלך, לריח שלך, לטעם... אוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך, הטעם.... לרדת על הברכיים, לשבת בין רגלייך, ללטף את רגליך, את התחת, לפסק את רגליך, לגלות את הכוס המגולח שלך, את הדגדגן הנפוח, ללקק אותך, להחדיר לשון צמאה למעין המתגבר, עמוק לתוכך, לכוס הרטוב שלך, לשתות אותך, ללקק אותך מבפנים, לאכול אותך, לאכול את הדגדגן שלך, להעביר אותך שוב את הדרך המענגת אל הסוף המרגיע, להרגיש אותך נוטפת, מתפתלת, לאסוף אותך מותשת, להשכיב על המיטה, לכסות, ללטף את שיערך, להירדם שנייה אחריך ולהתעורר שנייה לפניך; לראות אותך ישנה, רגועה... הייתי נותן הכל כדי להירדם איתך כל לילה (ולהתעורר כל בוקר למחרת...) רגעים קטנים איתך, הם תמיד רגעים גדולים של אושר

BRITNI S

New member
חבל...

שלא עשית את זה ברשומה בפני עצמה... כזאת כתיבה יפה

כוכבית 1

New member
אלה לא

רגעים קטנים של אושר, אלא רגעים עצומים של עונג אלוהי ואושר שמרקיע שחקים. אוהבת אותך

blackwedding

New member
עוד כמה רגעים קטנים של אושר...

(או... חרמנות של בוקר) את מתעוררת לפניי, מלטפת את ראשי, את גופי, מביטה בי במבט אוהב, חושק... הידיים שלך גולשות על החזה שלי, אל הזין שמתעורר לפני, מזדקר ואת צריכה אותו בתוכך (בדיוק כמו שאני צריך להיות בתוכך...); את מתרוממת, מתיישבת עליי, מחזיקה את הזין שלי, מכוונת... אני פוקח את העיניים, עוד לא ממש מבין מה קורה מסביבי,אבל מתעורר לעוד בוקר, לעוד יום איתך, בשנייה בו השפתיים של הכוס שלך עוטפות את הזין שלי; מזכירות לי כמה אני אוהב אותך, כמה אני חושק בך... את עליי, מלטפת את גופי ואני... כל כך רעב אלייך; רעב, צמא, זקוק למגע שלך, רוצה לגעת בך, אפילו לשנייה, רק להרגיע את התשוקה הזאת שבוערת בי עכשיו (איך אפשר ללכת לעבודה,שכל מה שרק לי בראש, זה מחשבות עלייך, עלינו; מחשבות של תשוקה, מחשבות של אהבה, של חיים משותפים...) הידיים שלי מטפסות על גופך; מקצה האצבעות, אגליים, ירכיים, תחת, בטן, שדיים, פטמות, גב, כתפיים, צואר, לחיים, שיער ויורדות מטה באותו מסלול עד לשדיים, לש אותן, ממוללל את הפיטמות, מטריף את חושייך... את עליי; עולה ויורדת על הזין שלי שמאיים להתפוצץ; את גונחת הברות לא ברורות, דואט מושלם של תשוקה ואהבה, דואט מושלם... הידיים שלך גולשות לאותה נקודה- הכפתור ששולט בתשוקה שלי ונותנת את הפקודה לגוף לאבד שליטה, להפסיק לחשוב, רק להרגיש... אותך, את התשוקה הזאת שרוצה לפרוץ ולמלא אותך.... את עדיין עליי, מסדרים נשימה; רוצה אותך עוד פעם אחת לפני שמתחילים להתארגן לעוד יום... הופך אותך, מלטף את הגב עד התחת, מניח עליו את ראשי, והידיים מלטפות את השדיים שלך, יורדות על הבטן, עוברות על הדגדגן הנפוח שלך, מטיילות על השפתיים הרטובות של הכוס שלך, לא מוותר על עוד קצת מגע עדין... אבל הזין חושב אחרת, מעביר אותו על הכוס שלך, מרטיב אותו בנוזל המתקתק שלך שאת אוהבת לטעום מהאצבעות שלי, אז הנה, אישה שלי, האצבע אוספת מנה גדושה ומגיש לך אותה למציצה, טעימה... הזין שלי מבריק ממך, כל כך יפה... אני מפסק את הישבנים שלך, מקרב את הלשון החמה שלי ומלקק לך את החור (לא נורא כמו שחשבתי...), מלקק ביסודיות ואת כבר במסלול הישיר לעוד אורגזמה; את הלשון יחליף הזין שירחיב לך את פי הטבעת; שילוב מפתה של כאב ועונג, עדינות ועוצמה... אני רוכב עלייך ולא מפסיק ללטף, גונחים ביחד, בתיאום מדהים, את מניעה את האגן, עוזרת לי, מביאים את שניונ כאחד למקום של פורקן.... אישה שלי.. בא לי אותך רגוע בא לי אותך פרוע בא לי אותך בלי סוף בא לי אותך לאהוב

blackwedding

New member
" בוקר טוב ...

אישה שלי ", לוחש לך באוזן, מחבק אותך חזק, עטוף בזרועותיך, נשיקה אחת ועוד אחת ועוד...... אופפפפפפפפפפפף, למה צריך להפסיק...?!?!?!

s e l e n e

New member
אתה כבר יודע שיש לך פה מעריצה|מאוהב

אמרתי לך, ואומר שוב: הכתיבה שלך מעולה! אשרי הגברת שמוקדשים לה סיפורים אלו

blackwedding

New member
זה לא נגמר....

14:13, הודעה חדשה "אני מותשת! כלכך בא לי שתפנק אותי.... מתגעגעת אליך" הלב מחסיר פעימה, מרגיש אותך עכשיו בכל הגוף שלי, הגעגוע יושב בבטן, חונק, ממלא את הראש במחשבות שונות ומשונות- חלקן שחורות, חלקן אפורות, כחולות, מכל הסוגים, מכל המינים... לפנק אותך, אה?! חושב לעצמי ומיד מרגיש איך הדם זורם אל בין רגליי, מזקיר את הזין שלי, מרגיש איך הגלגלים בראש מתחילים לעבוד... יותא מהעבודה, לוקח הפסקה, יושב בפינה שקטנה ומוצלת, עוצם עיניים ומרגיש אותך בכל גופי, רואה אותך לצידי... מפשיט אותך באיטיות מפנקת, מוביל אותי אל חדר האמבטיה, מואר בעשרות נרות ריחניים, מכניס אותך לאמבט הקצף שהוכן מראש...את נשכבת במים החמימים, עוצמת עיניים ואני מעסה את צוארך, את הכתפיים הלחוצות, החיוך שלך כבר עושה לי טוב על הלב... את מרימה את הרגליים; עטופות בקצף; מעסה את כפות רגלייך, מלטף את הרגל לכל אורכה, את הירך, מרגיש את החמימות שלך, את התשוקה כמועט ונוטפת ממך, אבל יש לנו עוד זמן, הפינוק רק מתחיל... אני הולך למטבח, מביא בקבוק יין אדום, כמו שאת אוהבת ואת הצ'ופר שלך (אחד מהם...), גוש טראפלס (מתכונן בהמשך, לא לדאוג)- 3500 קלוריות של תשוקה, פינוק.... חוזר אל המקלחת, רואה אותך שוכבת , צוללת לרוגע ושלווה; אני נעמד מולך, מביט בך, ככה בלי לזוז, בלי להוציא מילה מהפה, בלי לגעת, רק מסתכל... אוהב, אוהב אותך כלכך... אני מוזג את היין ומשקה אותך; נשפך קצת על פנייך, הלשון שלי כבר מנקה אותך מהנוזל האדום-מחרמן הזה, הייתי מוכן עכשיו, ללקק כל ס"מ ממך... הייתי נותן ה-כ-ל כדי לחבק אותך, לנשק אותך, לשון מרטיטה לשון, מלקקת בריקוד מטרף... אני לוקח עם האצבע, חתיכה גדושה של שוקולד ומקרב אותה לפיך; את פותחת את הפה ומוצצת את האצבע ביסודיות, כאילו היה זה זין עסיסי, מוצצת ומעבירה לגרונך את המתוק-מתוק הזה שעושה רק טוב לגוף (טוב, חוץ מכמות הקלוריות, אבל לא מדברים על זה עכשיו...) אני מאכיל אותך, ככה, ממלא את הגוף שלך באנרגיות, מפעיל את כל החושים ומעלה את רמת החרמנות שלך לשיאים חדשים...

blackwedding

New member
זה ממשיך...

ממרים אותך מהאמבט, שוטף את גופף משאריות קצף, שוטף ןמעביר את ידיי על כל מ"מ מגופך, את מתפתלת ונאנחת... "זיין אותי", את מבקשת, "זיין אותי חזק, עכשיייייייו", חוזרת ואומרת; יותר נכון פוקדת, דורשת, אבל אני... "ששששששששששש.......", עונה ומלטף את פנייך... מתלבט אם להלביש אותך בחלוק המשי שקנינו ביחד... אחחחחח, רק המחשבה עלייך עטופה בבד הסקסי הזה, מטריפה אותי, נושך שפתיים, "אוףףףףףףףףףףף, למה את לא כאן עכשיו", נזכר שאני בעצם כאן ואת שם, כלכך שם... מכסה את עינייך ומוביל אותך אל חדר השינה; משכיב אותך על המיטה וכורע מתחתך; מנשק את כפות רגלייך, עולה למעלה, מנשק רגל שמאל, מנשק רגל ימין, ירך ימין, ירך שמאל... לא מוותר על אף נקודה, את נאנחת, ואני מרגיש את הרטיבות שלך נוזלת עליי... טועם את המיצים שלך, מתענג מהטעם שלך, מהמגע שלך.... את מסה לגעת, אבל אני לא נותן, לא היום, אהובתי, היום אני עובד בשבילך ואת... כל מה שאת צריכה לעשות, זה להנות... רגלייך מפוסקות, חושפות כוס מגולח, דגדגן אדום ונפוח ושובל רטיבות מתקתקה ומבריקה; האצבעות שלי מלטפות, מרטיטות את גופך, את שלי עכשיו, את נתונה לידיי, לשפתיי, ללשון שלי, לזיין שלי... נוגס בדגדגן שלך ושתי אצבעות חודרות לתוכך בלי הכנה מוקדמת; את גונחת בלי רסן, צובטת את פטמותייך, צובטת חזק... האצבעות שלי מזיינות אותך והלשון שלי חוקרת את הדגדגן שלך; את מתחילה לרעוד והגניחות מתחזקות; אני בטוח שהשכנים שומעים אותך, אבל ממש לא אכפת לי, שיקנאו ! היד שלי רטובה לחלוטין מהמיצים שלך; הלשון מחליפה את האצבעות שמתקרבות לפה שלך; את אוהבת לטעום את עצמך דרכי, אני יודע ונותן לך את עצמך במנות גדושות... הלשון שלי מטילת בכוס החם שלך, והנה הגמירה הראשונה שלך מתקרבת בצעדי ענק... אני לא נותן לך לנוח, גמירה אחת לא מספיקה, ומיד מתמקם מול השדיים שלך, מלטף, לש בתוקה רבה, ממולל, צובט, נושך, מוצץ, יונק... שתי פטמות זקורות, שתי גבעות מרהיבות ביופיין... היד שלך גולשת לדגדגן ומתחילה לשפשך אותו, בתאום מושלם...את כבר לא פה, את בעולם שכולו טוב, עולם של תשוקה שאין לה סוף, גונחת, רועדת כולך, נוטפת מיצים.... פטמה אחת בפה שלי, השד השני נהנה מטיפול יסודי של חמש אצבעות רעבות למגע, מבלי להרגיש, גמירה שניייה מגיעה. אני מחבק אותך, מנסה להרגיע אותך קצת, מלטף את שיערך, מנשק את המצח המיוזע... ; את חוזרת ומבקשת שאזיין אותך ומנסה לגעת בזין שלי, אבל צריכים להמשיך בתוכנית האומנותית...

blackwedding

New member
תוכנית אומנותית....

עאלק, תוכנית אומנותית... הגוף שלי בוער, בוער מתשוקה עליך, בוער מאהבה, בוער מגעגוע... עוצם את העיניים ומרגיש אותך לידיי, רואה אותך... מה עכשיו, אני שואל את עצמי, מה את רוצה אהובתי, מה בא לך, איך אוכל לענג אותך, תבקשי, כל מה שתבקשי, אני שלך...

blackwedding

New member
אחרון ודי! המתכון...

מרכיבים: 500 גר' שוקולד (לפי החשק, עדיפות לשוקולד מריר ועם אחוזי קקאו גבוהים במיוחד... תשקיעו, זה שווה את המאמץ!) קרטון שמנת מתוקה (250 מ"ל, אם אני לא טועה) 30 גר' חמאה צ'ופרים- צימוקים, אגוזים, פירות יבשים, מעט אלכוהול- ברנדי, וודקה ... תזרמו עם הדימיון והטעם הפרטי שלכם (לא להתקמצן, אבל גם לא להגזים!!!) 1. שוברים את השוקולד לחתיכות קטנטות; להשתדל ולא להתפתות לטרוף כבר עכשיו... 2. מעבירים לבן מארי (שני סירים, אחד על השני, שבתחתון מים חמים), על אש בינונית, להוסיף את החמאה ולערבב; להוסיף א תהשמנת, להמשיך לערבב עד קבלת נוזל אחיד וחושני 3. להוריד מהאש, להעביר לכלי יפה, להוסיף את הצ'ופרים ולערבב 4. להכניס למקפיא לשעתיים-שלוש; לבינתיים ללקק את השאריות מהכלים 5. לאכול בשניים כי זה תמיד יותר טעים! 6. לא גמור את הכל במכה אחת, בכל זאת 3500 קלוריות, לערך... בתיאבון

למעלה