"רגעים משעממים"

dddf10

New member
"רגעים משעממים"

מכירים את הקטע ההוא שאתם גולשים, מוצפים במיילים או בהודעות מתוכנת המסרים, ויש לכם אשכרה מה לעשות באינטרנט. ברור שאתם מכירים. אחרי הרעש מגיעים הרגעים המשעממים. אין יותר לחץ... נתקעתם על אתר הבית שלא מעניין אתכם בגרוש... משעמם בכל הבית בטירוף... רק אתם והאינטרנט המשעמם. בדר"כ לי זה קורה פעם ביומיים שהאינטרנט פשוט משעמם אותי! אז או שאני מתחיל לעצב בתוכנות, כי משעמם לי, או שאני עף למשהו אחר בבית. האם זה קרה גם לכם שהאינטרנט התחיל לשעמם אתכם? ועל השאלה הבאה אתם לא ממש חייבים לענות: מה אתם עושים שכמשעמם לכם באינטרנט?

לקשמי

New member
זה קורה יותר ויותר למען האמת

בדרך כלל כשיש לי מה לעשות באינטרנט זה שאני שולחת מייל למישהו ומחכה לתשובה או שאני כותבת הודעות בפורומים ומחכה לתגובות וכו'. לאחרונה אני כותבת פחות בפורומים וברשת, אבל עדיין כותבת אז יש לי פחות מה לעשות. אז כן, קורה הרבה פעמים שאני סתם נתקעת באיזה אתר משעמם וממשיכה משום מה לגלוש. יש מקרים שאני פשוט נכנסת לצ'ט (ככה זה לאחרונה) אבל גם ממנו אני משתעממת מהר מאוד ואז מגיעה למסקנה הבלתי נמנעת שהגיע הזמן לכבות את המחשב ולעשות משהו אחר.

jessy19

New member
רגעים משעממים

קורה לי הרבה, במיוחד אם אני ממש המון שעות באינטרנט... אני בד"כ בשעות הבוקר, כך שאין לי יותר מדי זמן אבל בד"כ בסופשבוע ממש משעמם לי אחרי שעה קלה כי אני כותבת ומגיבה בפורומים, קוראת חדשות ב- Ynet ואז משתעממת... מה עושים כשמשעמם: אני בד"כ מחפשת פורומים חדשים, כותבת בהם, עונה על שאלות של אנשים, עושה חיפוש במנועי חיפוש, כותבת מיילים ואם עדיין משעמם, פשוט עושה משהו אחר שלא קשור למחשב.

e-magine

New member
כן

בהחלט, זה נובע אצלי מכמה סיבות: א. אכזבה מאתרים/פורומים שאני נוהג לגלוש בהם. ב. הסגרות שלי והמנעות מלהיכנס למקומות חדשים. יחד עם זאת, אני תמיד מוצא בסוף מה לעשות באינטרנט, אם זה התעדכנות באיזה נושא שהתעניינתי בו, אם זה חזרה לאתרים שלא ביקרתי בהם הרבה זמן. אגב יש אצלי גם ירידה מאד מאד רצינית בהתכתבות באימייל, דבר שפעם היה תופס אצלי נתח זמן יומיומי, היום ירד כמעט לאפס. שחיקה.

תמיד יש כלים שצריך לרחוץ

כביסה שצריך לתלות/לכבס/להוריד שלא לדבר על זה שהדיר חזירים שפעם קראו לו החדר של המחשב זועק לנקיון/סידור/ספונג'ה ואם כל זה לא עוזר (והעובדה שחדר המחשב שלי נראה כמו בית של מבוקש אחרי שפיצצו אותו, מראה שאני אף פעם לא מגיע לשלב האחרון) יש ערוץ 8. עכבר

e-magine

New member
../images/Emo132.gif שקול מחדש את האופציה../images/Emo8.gif

לעבור לכלים חד פעמיים, זאת אופציה שאני הכנסתי למשרד שלי לפני כמה שנים, אני יודע שבבית זה יותר מסובך וגם אין סירים חד פעמיים, אך בתור אדם המתעניין בסגנון חיים אלטרנטיבי, שווה לך לשקול את זה.

למעלה