רגעים גדולים מהחיים

רפי לאב

New member
רגעים גדולים מהחיים

How Deep Is Your Love The Bee Gees I know your eyes in the morning sun I feel you touch me in the pouring rain And the moment that you wander far from me I wanna feel you in my arms again And you come to me on a summer breeze Keep me warm in your love, then you softly leave And it´s me you need to show How deep is your love, how deep is your love I really mean to learn ´Cause we´re living in a world of fools Breaking us down when they all should let us be We belong to you and me I believe in you You know the door to my very soul You´re the light in my deepest, darkest hour You´re my savior when I fall And you may not think that I care for you When you know down inside that I really do And it´s me you need to show How deep is your love, how deep is your love I really mean to learn ´Cause we´re living in a world of fools Breaking us down when they all should let us be We belong to you and me קורה לכם שאתם לא מוצאים את עתמכם לפתע........? גם כן חג

רפי לאב

New member
אנג´ל

Angie The Rolling Stones Angie, Angie When will those clouds all disappear Angie, Angie Where will it lead us from here With no lovin´ in our souls And no money in our coats You can´t say we´re satisfied Angie, Angie You can´t say we never tried Angie, you´re beautiful, yeah But ain´t it time we said goodbye Angie, I still love you Remember all those nights we cried All the dreams we held so close Seemed to all go up in smoke Let me whisper in your ear (whispered): Angie, Angie Where will it lead us from here ------ instrumental interlude ------ Oh Angie don´t you weep Or your kisses, they´ll taste sweet I hate that sadness in your eyes But Angie, Angie Ain´t it time we said goodbye ------ instrumental interlude ------ With no lovin´ in our souls And no money in our coats You can´t say we´re satisfied But Angie, I still love you baby Everywhere I look I see your eyes There ain´t a woman that comes close to you Come on baby dry your eyes Angie, Angie Ain´t it good to be alive Angie, Angie They can´t say we never tried רדיו מיקס זה לא הרדיו זאת המוסיקה

רפי לאב

New member
דמדומים ומנגינות

רק אותך אוהב הלילה, דמדומים ומנגינות והמתנה שלי הלילה.. בלי אותן האכזבות רק אותך רוצה הלילה, אין לי כלום גם לא מילים ואני חולם חושב עלייך.. את כמו מיליון שירים כה זרה את לי ולמה הלכת עם מישהו אחר ..לפעמים אני חושב איך לאהוב אותך הלילה ..אין לי לילה… אין לי יום… אין לי לילה רק אתך אפרוט הלילה, עם מיתר ונשמה רק אותך רוצה הלילה, עם הצלילים והדממה כה יפה את לי ולמה הלכת לי לעולם אחר לפעמים אני חושב מה לעשות לבד כל הלילה….. מה לי לילה… מה לי יום.. מה לי לילה רק אותך אוהב הלילה, דמדומים ומחשבות והמנגינה שלי הלילה.. כמו אותן האכזבות כה רכה את לי ולמה הפכת למשהו אחר לפעמים אני חושב איך לאהוב אותך כל לילה ...את לי לילה.. את לי יום

טשטושה

New member
מהיום הראשון

מהיום הראשון - הרגשתי שזה נכון שאיתך אני רוצה להתעורר ולישון אך לא אמרתי לך מילה ורק חיכיתי בלי אויר שתתני לי סימן שיעיר מילים כמו בשיר.... שוב אני מוכן לאמר לך את המילים המקרבות מוכן להסתכן שוב במילים המחייבות רוצה להישאר לצידך, איתך - הלב הזה נפתח ועולה צירוף מילים שכבר נשכח.....אני אוהב אותך. משתמשים במילים, שברנו את הכלים ועל חבל דק מאוד אני ואת מטיילים מילים של פחד גובה כמו שלך לנצח ולעד מסתכנות שיפלו יום אחד ונשאר לבד רק אני מוכן לאמר את המילים המקרבות מוכן להסתכן שוב במילים המחייבות רוצה להשאר לצידך - איתך - הלב הזה נפתח ועולה צירוף מילים שכבר נשכח אני אוהב אותך כן אני מוכן לאמר את המילים המפחידות מילים שאיכזבו והסתבכו כמו חידות רוצה להתחבר אל גופך איתך - החום תמיד נמשך רק איתך אני שלם כמו שהובטח - אני אוהב אותך ועולה צירוף מילים שכבר מזמן נשכח - אני אוהב אותך רק איתך אני שלם כמו שהובטח - אני אוהב אותך... מילים אהוד מנור לחן - שי זורניצר

מממממ..........

מדהימה הבחירה שלך

giulietta

New member
איזה יופי רפי../images/Emo9.gif

הבי ג´יס... רק בזכות הדיסק הזה אני מתענגת על הנהיגה באוטו, רצוי לבד... מגבירה את הווליום עד שהצלילים ממלאים את חלל המכונית מקצה לקצה... יושבת לי ושרה...מנותקת מהעולם...מרחפת... פלא שאני בכלל מגיעה למקומות שאני צריכה להגיע...
תודה רפי. ג´ול

למעלה