רגעיםםםםםםםםםם.....................

LIRI שלירי

New member
רגעיםםםםםםםםםם.....................

לא יכולתי לחיות את החיים שלי מחדש הייתי עושה בפעם הבאה יותר טעויות לא הייתי מנסה להיות כל כך מושלם הייתי חיי בפחות שליטה הייתי יותר טייפשה ממה שהייתי בעצם הייתי לוקחת מעט מאוד מאוד ברצינות הייתי לוקחת יותר סיכונים הייתי נוסעת יותר הייתי מתבונן ביותר שקיעות הייתי שוחה יותר בנחלים הייתי נוסעת למקומות שאף פעם לא הייתי הייתי אוכלת גלידות פחות הייתי עושה המון סקס היו לי יותר בעיות אמיתיות לפחות בעיות דמיוניות אני הייתי אחת מאנשים אלה שחיו בצורה הגיונית ומובילה כל דקה מחייהם כמובן שהיו לי רגעיםםםםםםםםםםםםםם של אושר אבל לו יכולתי לחזוא אחורה ובמקרה שאתם יודעים החיים בסך הכל אוסף של רגעיםםםםםםםםםםם קטנים אל תפספסו את זה עכשים ותהנו מכל רגע בחייכם זה הכייף בחייםםםםםםםםםםםםםםםםם לירי שלירי

לירושששש, שבוע טוב לך ../images/Emo140.gif

מכירה את הקטע הזה ואוהבת אותו.......קטע טוב.... מי ייתן............. שבוע טוב לך חברה

גם אם היית חוזרת אחורה......

אז אולי היית עושה שגיאות אחרות. כולם עשו. כולם עושים. כולם יעשו. מתרגלים לשגיאות.....כמו לסתימות בשיניים.......(בלית ברירה). את כל החלומות הגשימי מעכשיו. יאללה לעבודה. שבוע טוב.

לירי Lyrics ../images/Emo23.gif

השמיים לא בישרו על סערה גם הים היה רגוע ושקט כשפגשתי בך לראשונה השתנו חיי ללא ספק הציפור שעפה נעצרה נעתקה לרגע הנשימה כשפגשתי בך לראשונה יום שבו הפסיקה מלחמה ואני קורא לך אל תלכי לי בגרוני עייף ליבי מותש מעל העיר שלנו קול של אלוהים עד שבאתי ומצאתי אותך אהובתי........ ואני קורא לך אל תלכי לי גם השמש לא שווה כשאת לא כאן מעל הים שלנו רוחות ושדים עד שבאתי ומצאתי אותך אהובתי......... מחבק אותך חזק בחלומות בחיים את ליידי קרוב ללב כשפגשתי בך לראשונה השתנו בי גם שמחה וגם כאב כשפגשתי בך לראשונה השתנו בי גם שמחה וגם כאב והרוח תפסק לה בקרוב אנשים גם ינשמו אז לרווחה ונחלוק ביחד בכי צחוק רעש עצב ושמחה ואני קורא לך אל תלכי לי בגרוני עייף ליבי מותש ועל העיר שלנו קול של אלוהים עד שבאתי ומצאתי אותך אהובתי פרוזה בשבילך . . . . השיר שוקל המון אז תהיי סבלנית בפעם הראשונה לוקח זמן

למעלה