מה שאני רואה
אני אגיד מה בולט לי לעין ומה המשמעויות שאני גוזר דבר ראשון שקופץ לי זה הקו האלכסוני שממש חוצה את כף הרגל ממרכז אלמנט אדמה ועד אלמנט אויר, כף הרגל נוטה קדימה ומצמצמת מאוד את אלמנט מים שכולו מלא בשכבה של אויר והולך לאיבוד בין האש לאדמה. מה זה אומר - האדם לא ממש קשוב לצרכיו שלו ועושה הרבה למען אחרים, כאילו "סוחב" אותם על גבו הרחב ודואג לצרכיהם על חשבון שלו. בפנים, הוא מרגיש שככל שהוא עושה יותר למען האחרים כך הם מנצלים אותו יותר ופוגעים בו, אך מכיוון שאימץ לעצמו דמות של אדם אחראי, אשר אפשר לסמוך עליו שתמיד יבוא לעזרה, אין הוא מסוגל להיגמל מכך וככל שהזמן עובר כך גובר תסכולו מצד אחד (חלק ממנו הוא יביע בפומבי ע"י ביקורת ושלילת האחרים כ"לא אחראים", ולחלק הוא יתכחש ברמה המודעת) וכמו כן קנאה סמויה באלה אשר עושים מה שבא להם והולכים בדרך אינדבידואלית "חסרת אחריות" לדבריו. הערה - אני מתאר מנגנון התנהגות, לא בהכרח דרך חיים, לאדם אלמנט אש מפותח ותחושת חשיבות עצמית לא קטנה והוא עלול להכחיש חלק מהנכתב מתוך תחושה שהוא נחשף והאגו שלו נפגע) מתחת לפני השטח רוחש כעס רב, לעיתים זעם המתפרץ פה ושם ואינו ניתן לריסון. למאובחן קושי לבטא את עצמו בבהירות למרות שהוא אדם אינטיליגנט וכשהוא כועס הוא מרגיש חנק. לעיתים יעדיף לעצור הכל ולכעוס על אנשים בראש, לנטור להם טינה וליצור איתם חשבונות. כל זאת מכיוון שקשה לו להגיע עמם לעימות ולומר להם לא כשצריך נראה שיש לאדם לב טוב ועל שום כך רבים האוהבים אותו/ה. אלמנט האדמה שלו גדול והוא יכול להעניק תחושה של חמימות ויציבות לאלה הנמצאים לידו.