רגליים כואבות

רגליים כואבות

בתקופה האחרונה, יוצא לי לעמוד המון על הרגליים מ-8 בבוקר עד 15 לסירוגין, אך זו עבודה שאני מוציאה בה הרבה אנרגיות ומאז עד 12 בלילה אני עומדת ללא הפסקה על הרגליים כתוצאה מכך, בסוף היום הרגליים שלי שחוטות (במיוחד כפות הרגליים ומאחורי הברך). אבל גם כשאני כמה בבוקר, ועומדת....כפות הרגליים כואבות לי. זה נורמלי? אני בסה"כ בת 20 ומתלוננת על כאבי רגליים כמו בת 70... מה אני יכולה לעשות (להפחית בשעות מאמץ לא אפשרי)? לפחות כשאני אקום בבוקר אתחיל את היום עם כוחות מחודשים ולא עם כאב רגליים.. (בשבוע האחרון הלכתי לישון כשרגליי על כרית, אך לא חל שינוי.) תודה רבה!

רגליים כואבות

שלום בעת עמידה לאורך זמן, נוצר לחץ קבוע על נקודות קבועות בכף הרגל, דבר זה עלול לגרום לכאבים. יש מספר גורמים שמשפיעים על נושא של כאבים בעקבות עמידה: 1. המשטח עליו עומדים. - בטון, מרצפות, שיש, עץ, לינוליאום, שטיח וכו' 2. הנעליים בהן משתמשים 3. מדרסים באם יש 4. תנועה 5. הפסקות 6. הרמת רגליים 1. לגבי המשטח עליו את עומדת אינני יודע דבר. קיימים משטחים מקצועיים וייעודיים לעבודה בעמידה והם בהחלט מועילים. 2. לגבי הנעליים בהן את משתמשת - אין לי שום אינפורמציה לגביהן. 3. לגבי מדרסים תוכלי לקבל אינפורמציה במאמר שאני מצרף הפנייה אליו. http://pedia.walla.co.il/?w=/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%9D 4. בעת עמידה מחזור הדם אינו "רץ" בצורה טובה לעומת זאת בעת הליכה מחזור הדם רץ בצורה טובה יותר מאשר בעמידה. אם את יכולה לשלב בין העמידות להליכה נמרצת של שתי דקות זה יכול להועיל. 5. אם זה מתאים בעבודה שלך לעשות מדי פעם הפסקות של שתי דקות ישיבה גם זה יכול להועיל. 6. בעת ישיבה כשהרגליים מורמות מעבר לגובה האגן הדם זורם טוב יותר מכפות הרגליים כלפי הגוף וגם זה יכול לתת תועלת. כמובן, שהשילוב המקסימלי הטוב ביותר הוא אחת לשעה לשבת שתי דקות עם רגליים מורמות ולעשות הליכה נמרצת של שתי דקות. להשתמש בנעליים איכותיות. להשתמש במדרסים איכותיים ולעמוד על משטח עבודה איכותי. לדעתי, אדם צעיר ובריא בשילוב כל העצות שנתתי יכול להיות מסוגל לעבוד גם 8 שעות בעמידה ואף יותר מכך. בברכה יעקב וינברג

גם אני סבלתי מאותה בעיה ומצאתי פתרון

היי אני צלמת שעומדת מעל 10 שעות על הרגליים כל החיים סבלתי נורא מכאבי רגליים בסוף יום שרפו לי כפות הרגליים והיו מתנפחות אני רוצה להגיד לך שניסיתי מדרסים מיוחדים שלא עזרו קניתי נעליים אורטופדיות שלא הועילו וכשכבר התייאשתי מצאתי פתרון מדהים לא האמנתי כשקלטתי כמה זה עובד . רפידות מיוחדות זולות ולא ייאמן איך הן עובדות . קניתי גם לאבא שלי והוא גם סבל מאותה בעיה הרגליים ועכשיו כבר לא אשמח מאוד לעזור לך כי אני מזדהה עם הכאבים צרי איתי קשר במייל עם טלפון ואשמח לתת לך יעוץ [email protected]

למעלה